Fara tigari

IonCuVaca

Veteran
Salut,
Am incercat si eu tigarile electronice insa nu mi-au fost de ajutor.Cam o luna doua am fumat numa din alea dar mai bagam si tigari normale printre ele :))) in concluzie mare lucru nu am reusit cu ele.M-am lasat timp de o luna sau doua dar asta doar pentru ca asa am dorit eu nu ca m-ar fi ajutat cu ceva acele tigari .Recomand ambitie nu tigari electronice, plasturi sau alte prostii :))
 

zev0n

Membru Banat
Veteran
Donator
Fumez de 11 anii am ajuns la 3 pachete pe zi ... acum ca am vazut topic-ul acesta vreau sa vad cat rezist fara sa fumez ... si cateva zile tot ar fi bine, usor usor poate reusesc sa scap de ele x_x :doh: va anunt cum stau. :ban:
 

tifogmi

Învăţăcel
ambitie mare, nici o carte sau medicament nu te fac sa te lasi de tigari, numai tu poti singur... parerea mea!
 

badboyradu

Veteran
Nu vreau sa ma laud dar am reusit sa ma las de fumat acum 1 an si 2 luni.
Nu am avut nevoie de o tigare electronica , carti care te ajuta sa te lasi de fumat, plasturi sau alte chestii.
Intr-o buna zi am spus ajunge ....gata de maine nu o sa mai fumez.
Este adevarat ca si banii au fost un factor important deoarece nu prea mai aveam bani dar sanatatea a fost factorul cel mai important in cazul meu.
Succes tuturor persoanelor care incearca sa se lase.
P.S : Am fost fumator aproape 8 ani.
 

valyp82

Membru
greu cu tigarile astea, renuntasem si eu aprox 3 ani la fumat, iar de vreo 3-4 luni am revenit la vechile obiceiuri.Acum reusesc sa fumez un pachet la saptamana, fata de 1 pachet /zi cum fumam pe vremuri.
 

Cybernet777

Veteran
Donator
Eu nu am fumat si nici nu-mi trece prin cap sa o fac... dar din auzite daca doriti sa va lasati de fumat e foarte bine si "recomandat" sa evitati pe cit mai mult posibil lucrurile si anturajul nepotrivit (daca vei fi mereu in compania celor ce fumeaza, crezi ca-ti va fi usor sa te lasi de fumat? 80% ca nu vei reusi...) .

Nu te descuraja daca recidivezi... mergi mai departe si vei reusi! Succese!
 
cel mai usor scapi de fumat daca iti zice un doctor ca mori daca mai fumezi cand esti pe masa de operatii, asa a patit tata, fuma 2 pachete pe zii, a ajuns la spital si i-a zis doctorul cand era pe masa de operatii: "daca vrei sa mai traiesti te lasi de tigari. " si de atunci a fost gata cu tigarile.
 

Casper

Veteran
eu fumez 2 pachete+ la zi .. si cat as incerca nu pot renunta la viciul asta.... singurul lucru pentru care as renunta ar fi motivul baniilor.. dar se pare ca nici asta nu ma retine... :|
 
Niciodata nu am avut timpul sau curajul sa citesc cartea asta pana la capat. Nu stiu de ce.
Fumez de cam 3 ani si e o chestie de socializare care s-a transformat in obicei - viciu.

Poate mai incerc o data.

LE: După ce fumez o tigara... :))
 
Sus