Farm Frenzy - Farm-frenzy.ru

Va salut , in joc va trebui să cumpărați diverse animale care vor aduce produse. Puteți vinde produsele primite pentru argintul din joc și puteți retrage argintul sub formă de ruble în portofelul electronic, la rata de 100 argint = 1 rubla.
Animalele cumpărate și toate produsele vor rămâne alături de tine pe toată durata jocului - nu vor dispărea niciodată și nu vor dispărea niciodată! Colectați produsele la îndemâna dvs, dar nu mai mult de o dată la 10 minute!
Plata poate fi comandată de către utilizatorii care au completat soldul cu cel puțin 50 de ruble!Sistemul funcționează fără puncte de plată, prin urmare, pentru a menține rezerva proiectului, este necesar să depuneți fonduri.

Invitați-vă prietenii și cunoscuții la joc!

Veți primi 35% din fiecare reîncărcare a soldului de către persoana pe care ați invitat-o imediat în cont PENTRU PLATĂ!

Întrebare: Dacă nu am reînlocuit soldul, pot începe să joc?
Raspuns: Da poti! Oferim un bonus de 1000 de ruble în timpul înregistrării. De asemenea, bonusul zilnic vă va permite să strângeți bani pentru achiziții, iar pentru încheiere, trebuie să mergeți în fiecare zi și să primiți bonusuri!
Bonusul de 1000 ruble se vor converti in argint si cu ei poti sa cumperi animale care sa iti produca zilnic argint .

Întrebare : Cum pot retrage bani din proiect?
Răspuns : Puteți retrage banii câștigați în secțiunea „Retrage fonduri” dacă aveți un sold mai mare de 0,50 ruble ,se poate retrage prin Payeer.

Link-ul de recomandare : https://farm-frenzy.ru/?i=31662
 

marian1920

Învăţăcel
stie cineva daca plateste ? am intrat intamplator pe el si am la retragere 40609 arginti si imi cere 50 de ruble sa depun
 
Sus