Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Veteran
Înscris
2 Apr 2019
Mesaje
566
Va prezint un nou joc rusesc (HYIP), Farm Money, care a avut srart-ul in data de 15.03.2020 si, care plateste in USD. Momentan jocul are nregistrati peste 43.930 de utilizatori si a platit peste 545.745 USD. Este cel mai bun joc al momentului!!!

PROFIT:

Oua - 10%;
Vitei - 50%;
Porci - 100%

!!! La inregistrare primesti un Pestisor (1$), care iti va aduce un profit zilnic de 0.01 $.,
bani, pe care ii poti investi in Oua, cum ai acumulat primii 0.10 $. Desigur, poti cumpara si alti Pestisori, pentru ati umple Aquariumul personal, si ati spori venitul.

Este un joc Super tare si foarte frumos, diferit de celelte jocuri rusesti. Administratia raspunde rapid la mesaje. Site-ul este inregistrat legal si are Certificat de Inregistrare; sunt si foarte multe comentarii pozitive, precum si, dovezi de plata!

Totodata, poti inmulti Pestisorii, pentru ati mari castigurile, pentru aceasta trebuie sa cumperi, inca un Pestisor si Aquariumul mare din dreapta sus, unde vei muta Pestisorii si, care vor depune icre.

Insa, daca vrei sa castigi mai mult, atunci va trebui sa investesti ceva banuti in Ferma, sa cumperi Vitei, Porci sau Oua, care iti vor aduce un profit mai mare, in comparare cu Aqvariumul, in care se poate castiga fara investitie. Deci, cum ai strans 0.10 $ in contul de "Achizitie", poti cumpara primele Oua, care iti vor aduce un profit de 10% si tot asa.

Pe langa Aquariu si Ferma de Bani, mai este Loterie si sunt si jocuri, precum: Sah, Table si Carti, unde poti castiga bani, dar si, Fondul de Pensii, in care se acumuleaza puncte - 1pct, pentru fiecare 1 $ investit prin Payeer.

Cum ai ajuns la Varsta de Pensionare in joc - 65 de zile vechime - vei primi % de la fiecare vanzare de Lot Oua (10%) si Vitei (50%), care, la fel, iti vor mari castigurile.

Cum functioneaza jocul:


Cumperi Oua sau Vitei, sa zic, din Lotul nr.1, cand din Lotul nr.2 au fost cumparate toate Ouale, respectiv, Viteii, tu, primesti:

- banii investiti +10%, pentru Oua si

- banii investiti+ 50%, pentru Vitei

- banii investiti + 100% pentru Purcei

Venitul pe care îl obțineți din puietul numărul 22 după ce vindeți toți viței:

7,71 USD 1,5 + 11,57 USD

Poti investi si reinvesti banutii in fiecare zi, pentru a castiga mai mult.

Important!!! Nu uita sa hranesti Pestisorul de cateva ori pe zi, pentru a nu pierde moneda (0.01$). Daca in unele zile esti prea ocupat si nu ai timp, pentru a hrani Pestisorul, atunci va trebui sa bagi Pestisorul la inghet.

Pentru cine vrea sa se inregistreze, las link-ul: https://FarmMoney.Vip/?r=6599

Screenshot_122.png


Daca aveti intrebari sau nu stiti, cum sa incepeti jocul, imi scrieti aici si va ajut cu mare placere!

Multumesc si mult Succes!
 

Atașamente

  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    19,2 KB · Vizualizări: 57
Ultima editare:
Membru
Înscris
12 Ian 2020
Mesaje
79
Deci dau de mâncare la pește, sub el apare o liniuța verde jumătate roșie jumătate, dar nu-mi da 0,01?
 
Veteran
Înscris
2 Apr 2019
Mesaje
566
Deci dau de mâncare la pește, sub el apare o liniuța verde jumătate roșie jumătate, dar nu-mi da 0,01?
Ai dat de mancare? Cand ii dai de mancare iti v-a da si Moneda, dai click pe ea, pentru ca, sa fie transferata in Cont-ul tau
 
Veteran
Înscris
2 Apr 2019
Mesaje
566
Se vor termina, stai linistita! Eu, mai am 8% si primesc 0.18$
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus