Farmasi - Farmasi.ro

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Vă prezint o nouă afacere de tip afiliere/MLM cu cosmetice, reapărută pe piață în 2018.

Este vorba despre Farmasi, un brand originar din Turcia, prezent pe piața din România de foarte mulți ani, însă pentru o perioadă dispăruseră de pe piață. Apoi s-au relansat în România, cu produse noi, formule mult îmbunătățite și prețuri la fel de mici.

Aflată în Omerli, Istanbul, înconjurată de păduri, unitatea de producție Farmasi se bucură să asigure un portofoliu de peste 2000 de produse. Fabrica este situată pe un teren cu o suprafață de 360 000 mp și este formată din 5 unități integrate care folosesc tehnologie de ultimă generație pentru a produce produse de îngrijire personală, machiaj, parfumuri, precum și ambalajele din materiale plastice și tuburi laminate.

În portofoliul Farmasi există o mare varietate de produse, de la cele de machiaj și parfumuri până la îngrijire personală și șervețele umede. De asemenea, deține brandurile Dr. C. Tuna cu produse cu efect curativ, Mr. Wipes cu detergenți și produse pentru gospodării și Nutriplus pentru wellness.

Fiecare produs Farmasi este fabricat la cele mai înalte standarde și certificat de companii internaționale și laboratoare internaționale precum GMP, HALAL și ISO 9001.

Au un program prin care poți deveni consultant Farmasi și ai multe beneficii de pe urma acestui lucru, inclusiv prețuri mai mici.

De asemenea, au adus odată cu noile lor produse îmbunătățite și branduri noi pe site precum: Dr. C Tuna.

Acum, găsiți o gamă foarte variată de produse de machiaj, îngrijire a părului, a tenului și a corpului.

După crearea contului gratuit, vei beneficia de reduceri la fiecare comandă, față de prețul de catalog, indiferent de valoarea acesteia, indiferent că faci comenzi lunare sau nu.

Este alegerea ta dacă vrei:

- Să cumperi produsele pentru tine și prietene;

- Să faci vânzări prin intermediul catalogului;

- Să arăți și prietenelor sau altor persoane aceste beneficii, să le înscrii în echipa ta și să fii bonusat/ă la fiecare comandă a acestora.

Costuri transport:
- 12,99 lei la comenzile mai mici de 199 PUNCTE (preț factură, preț redus al produselor)
- TRANSPORT GRATUIT la comenzile mai mari de minim 199 PUNCTE (preț factură)

Livrarea coletelor se face prin curierat rapid GLS, termen de livrare 2-3 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii.

Revin cu mai multe detalii.

Înscriere - FARMASI
 
Ultima editare:
Sus