Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
21 Iun 2013
Mesaje
4.568
Farmasi este un brand originar din Turcia, prezent pe piața din România de foarte mulți ani, iar din aprilie 2019 au oprit distribuirea produselor în magazine și au trecut pe vânzări directe. După un an de zile putem spune că schimbarea a avut un impact major asupra vânzărilor.

Ce este Farmasi?

Farmasi este producător internațional pentru produse de îngrijire personală și frumusețe, retailer și companie cu vânzari directe având un portofoliu de produse pentru următoarele categorii: Frumusețe, Îngrijire Personală, Curățenia casei și Wellness, precum și diverse accesorii.

Călătoria a început cu mult timp în urmă, ca producător farmaceutic în anul 1950, prin fondatorul Dr. Cevdet Tuna. După ce a absolvit Facultatea de Medicină de la Institutul Geothe, a pus bazele laboratorului Tan, unde a formulat sute de medicamente. Tan Medical Storage a fost fondat pentru a procura ingredientele esențiale pentru a sprijini 14.000 de farmacii.

Dr. C. Tuna și-a extins activitatea în îngrijire personală și cosmetice, alături de fiul său Hakan Tuna, în 1985. Afacerea a fost extinsă cu produse lichide, fabricate sub numele Tan-Alize Kozmetik. Farmasi a fost fondată în anul 2003, an în care a fost creat și brandul Dr. C. Tuna. Clasat pe locul 1 în ceea ce privește exportul, Farmasi a continuat cu un model de vânzare directă a produselor sale.

Farmasi a obținut statutul de prima companie turcească, clasată pe locul 32, conform celui mai important site de vânzări directe din lume, "Direct Selling News", 2020 (pe baza vânzărilor din 2019).
Fiind prima firmă turcească printre cei mai mari 100 vânzători direcți la nivel global, FARMASİ își menține poziția de lider pe piață în Turcia, conducând peste alte mărci recunoscute la nivel mondial în sectorul vânzărilor directe.

Fabrica este situată pe un teren cu o suprafață de 360 000 mp în Omerli, Istanbul și este formată din 5 unități integrate care folosesc tehnologie de ultimă generație pentru a produce produse de îngrijire personală, machiaj, parfumuri, precum și ambalajele din materiale plastice și tuburi laminate.

Succesul Farmasi în vânzarea de tip retail a produselor cosmetice nu a încetinit ritmul de creștere al companiei. Însă, în 2010, consiliul de administrație al Farmasi a decis să pătrundă în lumea companiilor de vânzări directe. În 2010 au început în Turcia, în următorii 10 ani au ajuns în 25 țări, printre care și America.
Este una dintre companiile de vânzări directe cu cea mai rapidă creștere, având 3 milioane de consultanți.
Farmasi exportă produsele sale în peste 120 de țări.

În portofoliul Farmasi există o mare varietate de produse, de la cele de machiaj și parfumuri până la îngrijire personală și șervețele umede. De asemenea, deține brandurile Dr. C. Tuna cu produse cu efect curativ, Mr. Wipes cu detergenți și produse pentru gospodării și Nutriplus pentru wellness.

Fiecare produs Farmasi este fabricat la cele mai înalte standarde și certificat de companii internaționale și laboratoare internaționale precum GMP, HALAL și ISO 9001.

Avantaje înscriere Farmasi
Deoarece produsele nu se mai găsesc în magazine, persoanele care le foloseau, clienții vechi trebuie să se înregistreze pe website sau trebuie să găsească un consultant de unde să cumpere produsele. Din start avem un avantaj.

Putem alege să ne înregistrăm pentru a comanda produsele dorite de unde vom beneficia de 23-30% reducere (indiferent de valoarea comenzii).
Putem vinde produsele cu ajutorul catalogului tipărit (la fel ca la Avon / Oriflame) de unde vom avea profit diferența față de prețul din catalog (23-30%) + produse pe care le primim cadou.

Dacă dorim să câștigăm mai mult mergem pe partea de recrutare, este diferită față de alte companii deoarece:
- Nu avem nevoie să recrutăm persoane care la rândul lor trebuie să aducă alte persoane, putem recruta persoane care vor doar să cumpere (sunt multe persoane care cumpărau produsele firmei din magazine înainte de aprilie 2019 deci dacă vor să cumpere în continuare se vor înscrie);
- Nu există un minim pentru comandă sau un "pachet" care trebuie comandat.

Planul de Compensare este împărțit în:

1. Bonus Recrutare

În prezent Farmasi oferă câte un parfum "RUYA", un parfum care valorează 60 lei în catalog, pentru fiecare 3 persoane active recrutate în luna respectivă.
Activ = Comenzi acumulate într-o lună de minim 150 lei.

2. Bonus Personal
Volum Personal (PV) - Punctele pe care le acumulezi din vânzările tale, primul nivel este de 4% și poți ajunge să câștigi până la 22%, aceste puncte se adaugă și la Bonusul de grup.
1590622907367.png

3. Bonus de Grup
Câștigi bonusuri de grup în funcție de nivelul de bonus alocat și de consultanții din prima generație (cei recrutați de tine).
Bonusurile de grup sunt calculate pe baza diferenței dintre nivelul tău de bonus și nivelul de bonus al consultanților din prima generație.

De exemplu:
Să presupunem că avem nivel 22% de bonus, persoana recrutată de tine, Emily are 15%.
Bonusul de grup pe care îl câștigi de la Emily se calculează înmulțind volumul de grup al lui Emily cu diferența nivelului tău de bonus minus nivelul de bonus al lui Emily. În acest caz (22%-15%) * Bonusul de grup al lui Emily = Bonusul tău de grup de la Emily
1590623990242.png

4. Bonus de Lider
Când acumulezi un volum de grup de 30.000, atingi nivelul de 22%, fiind cel mai mare nivel din planul de compensare (celelalte nivele nu se bazează doar pe volum de grup).
Atunci când persoanele din prima generație ating nivelul maxim de 22%, normal bonusul de grup se anulează (22% minus 22%).
În acest caz s-a adăugat bonusul de Lider, scopul este să îndrumi persoanele din grup, pentru a ajunge la nivel de 15,18, 22% deoarece vei câștiga un bonus de lider de la aceste persoane.
1590624473288.png


Atenție: Pentru bonusul de Lider sunt anumite condiții:
Trebuie să te ocupi în continuare de persoanele recrutate direct, pentru statusul de director vei avea nevoie de 9500 lei vânzări adiționale.

5. Bonus Avansare Rang
De la nivelul de Director, dacă se menține statusul timp de 5 luni (din 12) se primește un bonus de 1000 Euro.
Director de aur: 2000 plus ultimele 3 din tabel unde ne premiază cu 50k, 100k și 200k Euro.

6. Bonus Auto
De la director de platină în sus se primește un bonus pentru mașină, se poate alege mașina sau banii.

7. Discovery World
Pe lângă vacanțele gratis pe care Farmasi le oferă celor cu status de la Director în sus, se organizează mici competiții unde fiecare consultant poate participa.
Un exemplu: în luna ianuarie 2020 a fost o competiție pentru 4 zile în Istanbul unde câștigătorii au vizitat și fabrica.
Au fost două modalități de a câștiga:
1. Top 50 pentru recrutări active (a fost destul de ușor să ajungă în top 50 chiar și o persoană care s-a înscris în luna respectivă);
2. Toate persoanele care atingeau nivel 22% în luna respectivă.
Vacanțele sunt all inclusive, totul plătit de Farmasi.

Costuri transport comenzi:
- 12,99 lei la comenzile mai mici de 199 PUNCTE (preț factură, preț redus al produselor);
- TRANSPORT GRATUIT la comenzile mai mari de minim 199 PUNCTE (preț factură).

Livrarea coletelor se face prin curierat rapid GLS, termen de livrare 2-4 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii.

Retragera câștigului se poate face în două moduri:
- Cont Farmasi;
- Cont IBAN (minim 50 lei, se acceptă numai IBAN de România pe numele persoanei care detine contul la Farmasi).


Înscriere --> FARMASI

PS: ofer suport pe Whatsapp pentru persoanele înscrise în echipa mea

Actualizare: 10 septembrie 2020

GIF 160x600.gif
 
Ultima editare:
Donator
Înscris
4 Dec 2019
Mesaje
49
Voi incerca sa aduc ceva mai multe informatii despre farmasi !

Beneficii înscriere Farmasi

  • Reducere 30% faţă de preţul de catalog Farmasi. Acces la produse de calitatea. În prima comandă aveţi opţiunea de a comanda kitul de bun venit cu 15 produse la un preţ special.
  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 199 lei (pe teritoriul României).
  • Nu există comandă minimă.
  • Pentru trei consultanţi pe care îi recrutaţi personal într-o campanie veţi primi cadou apa de parfum Ruya(la fiecare 3 persoane primiti un parfum)

Cum se plaseaza O comanda Farmasi ?
Comanda Farmasi se realizează doar din contul personal după înscriere. Vă înscrieți şi apoi utilizaţi catalogul online Farmasi sau broşura tipărită. Dacă aveţi deja cont totul este simplu. Vă logaţi în cont pentru a face comanda Farmasi.
1. Pe o foaie de hârtie copiaţi codurile produselor din catalog.
2. Vă logaţi în contul personal.
3.Daţi click (stânga sus) pe "Comanda Rapida"
4. Adăugaţi pe rând codul produsului dorit (fiecare produs are un cod pe care îl găsiţi în catalog).


Cum se comandă kitul de start Farmasi ?
Dupa logare in cont ,mergem la sectiunea "Produse" ,selectam un produs si il adaugam in cosul de cumparaturi
Sus in drepata o sa avem o poza cu o "punga" daca dam pe ea ne va duce in "cosul de cumparaturi farmasi" de acolo stergem produsele nedorite si finalizam comanda.
Atentie: Kit-ul de start Farmasi se adauga automat in cosul de cumparaturi dupa ce adaugam un produs

Cadoul De bun venit sau Kit-ul de start Farmasi .
Kitul de start Farmasi îl primiţi o singură dată, în prima comandă după înregistrare.
Setul de bun venit Farmasi include 17 produse la un preţ absolut special. Pentru pachetul de bun venit Farmasi plătiţi doar 59,99 lei. Sunt 17 produse în total pe care le primiţi în acest set .
Daca alegeti sa cumparati doar kit-ul de start Farmasi o sa platiti 59,99 Lei la care se adauga si taxa de transport de ,un total de 73 Lei.


Transportul si taxa de livrare .
Transportul produselor se face doar prin curier rapid,in prezent Farmasi lucreaza doar cu "Urgent Cargus" ,nu se lucreaza cu posta romana,coletul o sa fie adus de curier "la usa" .
Costul de livrare este fix, 12,99 Lei.Nu exista comanda minima . La comenzi mai mari de 199 Li transportul o sa fie Gratis.

Plata Comanda Farmasi

Farmasi are 2 modalitati de plata:
-Plata Ramburs
-Plata cu ajutorul cardului

Discount Farmasi

Discountul Farmasi general este de 30% faţă de preţurile afişate în catalog. Pentru produse speciale (non-cosmetice) discountul este de 22%. Dar 90% dintre produse beneficiază de o reducere de 30% faţă de preţurile afişate în catalog.
1576602967021.png

O metodă simplă de calcul: dacă în catalog produsele pe care le comandaţi costă 100 lei veţi avea de plătit pentru ele doar 70 lei.

1576602999377.png


Pentru a nu face o postare foarte mare voi continua in urmatoarea cu restul informatiilor.
Sper sa va ajute aceste informatii
 
Membru
Înscris
4 Feb 2017
Mesaje
150
@larisafarmasi exista posibilitatea sa trimit in tara cu acelasi pret de transport? De la consultanti recrutati primesc si procentaj din vanzarile lor? Daca da, cum?

Ideea este urmatoare ...eu activez in mediul online si majoritatea abonatilor sau vizitatorilor sunt femei din toata tara ... In jur de 1 milion si jumatate de vizite lunar si ma gandeam sa incerc ceva avand in vedere ca aveti vad si clipuri publicitare video iar eu detin mai multe canale de youtube cu peste 50 de mii de abonati si mai multe siteuri pe nisa feminina.
 
Donator
Înscris
4 Dec 2019
Mesaje
49
@LupuRazvan Este posibil sa trimiti si in tara,comisionul se primeste in contul bancar,te rog sa imi trimiti un mesaj privat si te voi contacta telefonic pentru a detalia.
 
Donator
Înscris
4 Dec 2019
Mesaje
49
Pentru persoanele care se pricep la promovare,aveti sansa sa mergeti in Istanbul Gratis.
In schimb ofera transparenta totala,vom merge la fabrica si vom vedea cum fac produsele.
Pentru a merge in turcia trebuie sa indepliniti unul dintre obiectivele de mai jos.
1.Sa ajungeti Manager in luna Ianuarie (22% 30.000 Ron vanzari de grup)
2.Sa fiti in top 50 la recrutari active (ianuarie) ,din fericire se poate ajunge foarte usor in top 50
3.Sa aveti Nivel smarald (aici doar pentru persoanele care sunt inscrise de ceva timp )
istanbul.jpg
 
Donator
Înscris
4 Dec 2019
Mesaje
49
"Setul blogger cu Rujuri" se poate lua cu o reducere de 23% (reducerea de reprezentat),o sa coste 100 Lei.
In perioada 4-8 Martie o sa fie Evenimentul din Istanbul ,100 persoane din romania s-au calificat.

Un video de anul trecut se gaseste aici:

De asemenea ruleaza Competitia pentru inca o vacanta in "Marmaris"
vacan-marmaris-mai-20208fad39.jpg
 
Ultima editare:
Donator
Înscris
4 Dec 2019
Mesaje
49
‼Stoc Limitat,Contine 60% alcool deci este un bun dezinfectant ‼ 1584288064880.png
La pretul de mai sus se aplica reducerea de consultant de 30%
 
Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
21 Iun 2013
Mesaje
4.568
Căutați un dezinfectant concentrat, puternic și natural?

Vă recomand uleiul de arbore de ceai!

▶ Puneți 2-3 picături de ulei de arbore de ceai într-un recipient cu săpun lichid pentru a vă spăla pe mâini, dezinfectează!
▶ Puneți 3-4 picături de ulei de arbore de ceai în apă, intr-un recipient mic cu pulverizator, și îl puteți folosii pentru dezinfectarea mâinilor!

Puteți folosi de asemenea uleiul de arbore de ceai pentru a dezinfecta suprafețe:
▶ Adăugați 3-4 picături de ulei de arbore de ceai în lichidul cu care spălați toate suprafețele din casă!
▶ Adăugați 2-3 picături de ulei de arbore de ceai în umidificator pentru dezinfectarea aerului din casă!

Stoc foarte limitat!

89851116_1549533531880373_6242679813060952064_n.jpg
 
Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
21 Iun 2013
Mesaje
4.568
Stoc limitat!

Plasează comanda de 100 puncte și poți achiziționa cele 3 geluri dezinfectante la 29.99 lei! (se poate adăuga un set la fiecare 100 puncte)

nou-gelul-antibacterian-este-acum-disponibil0be18c.jpg
 
Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
21 Iun 2013
Mesaje
4.568
După cum știți, Farmasi România împlinește 1 an și vrem să facem acest moment de neuitat. Pentru aceasta, am creat un MEGA SALE WEEKEND cu reduceri de 40% la peste 50 de produse:

mega-sale-weekend-cu-reduceri-de-404f5e7e.jpg
 
Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
21 Iun 2013
Mesaje
4.568
Set luciu de buze cu sclipici - ediție limitată - stoc limitat:

miss sparkle.jpg
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus