Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

nicuafaceri

Membru Banat
Donator
Despre

Ferdinand Capital este un fond speculativ ai carui manageri utilizeaza metode si strategii inovatoare moderne pentru a maximiza castigurile. Activitatea principala a fondului este selectarea unor startup-uri promitatoare in domeniul tehnologiilor IT, blockchain, industriei de mobila, care creeaza zone de afaceri profitabile pentru o munca de succes si stabila. Compania Ferdinand Capital PTY LTD este inregistrata in Australia , incepand cu data de 11 octombrie 2018 (numar de inregistrare: 629 325 060).

Proiectul Ferdinand Capital a intrat cu incredere pe piata si a atras multa atentie din partea publicului HYIP. Partea de investitii include doua grupuri de planuri cu angajamente zilnice de la 1,3% la 5,5% pe zi, timp de 15 - 30 de zile .

Lansare proiect : 05 August 2019


Design

Proiectarea platformei de investitii Ferdinand Capital este unica, arata bine si practic, nu este nimic de respins. Momentan, dezvoltatorii au prezentat site-ul in 3 limbi : engleza , germană , rusa ( limba rusa adaugata pe 10 august ) . Pagina principala isi indeplineste foarte bine scopul, oferind informatii maxime pentru o cautare rapida si comoda a functiei dorite. Continutul este desigur original, toate sectiunile sunt completate cu materiale informationale proaspete pentru o cunoastere detaliata a fiecarui detaliu. Navigarea pe site este simpla, legaturile functioneaza, interfata este clara.


Partea tehnica
 • Script licentiat GoldCoders;
 • Server dedicat;
 • Coverddos Ddos Protect;
 • Certificat securitate SSL Geotrust pentru 1 an + GreenBar;
 • Design unic.

Plan de investitii
Ferdinand Capital pune la dispozitie doua planuri de investitii :

 • Plan Progressive - Profit total : de la 35% - pana la 65% din valoarea investitiei
 • Plan Daily - Profit total : de la 19,5% - pana la 31,5% din valoarea investitiei
Plan Progressive - suma investitiei este impartita in parti egale si este inclusa in acumularile zilnice de profit. Astfel, investitorul primeste atat profitul, cat si suma investita in parti egale pe intreaga perioada de investitie - 30 de zile calendaristice.

Aceasta oferta de investitii se caracterizeaza printr-un dinamism ridicat al cifrei de afaceri de capital si returnarea sumei investite , printr-o rentabilitate demna. Planul de depozit Progressive ofera 4 planuri tarifare ,cuprinse intre 4.5% - 5.5% pentru 30 zile , dupa cum urmeaza :

 • 4.5% Daily for 30 Days
Minim depozit $ 20 | Maxim depozit $ 500

Depozitul inclus in plati

 • 4.7% Daily for 30 Days
Minim depozit $ 501 | Maxim depozit $ 1.500

Depozitul inclus in plati

 • 5.0% Daily for 30 Days
Minim depozit $ 1.501 | Maxim depozit $ 5.000

Depozitul inclus in plati

 • 5.5% Daily for 30 Days
Minim depozit $ 5.001 | Maxim depozit $ 100.000

Depozitul inclus in plati


Plan Daily - Suma investitiei va fi disponibila pentru retragere dupa incheierea perioadei de investitii - dupa 15 zile calendaristice.

Aceasta oferta de investitii se caracterizeaza prin dinamism ridicat si cifra de afaceri a sumei investite cu termeni de investitii scurte.

Planul de depozit Daily ofera 4 planuri tarifare ,cuprinse intre 1.3% - 2.1% pentru 15 zile , dupa cum urmeaza :

 • 1.3% Daily for 15 Days
Minim depozit $ 20 | Maxim depozit $ 500

Depozitul se returneaza la final

 • 1.5% Daily for 15 Days
Minim depozit $ 501 | Maxim depozit $ 1.500

Depozitul se returneaza la final

 • 1.8% Daily for 15 Days
Minim depozit $ 1.501 | Maxim depozit $ 5.000

Depozitul se returneaza la final

 • 2.1% Daily for 15 Days
Minim depozit $ 5.001 | Maxim depozit $ 100.000

Depozitul se returneaza la finalProcesoare de plata
Ferdinand Capital ofera oportunitati pentru un proces sigur si confidential de efectuare a tranzactiilor financiare utilizand urmatoarele sisteme de plati : Bitcoin (BTC), Perfect Money (USD), Payeer (USD), Ethereum (ETH) , Litecoin (LTC).

Compania Ferdinand Capital doreste dinamism din partea angajatilor companiei si nu doreste ca investitorii sa astepte prea mult timp platile . Prin urmare, personalul companiei incearca sa se asigure ca toate cererile de retragere sunt procesate instantaneu.


Cu toate acestea, in conformitate cu termenii serviciilor, orice plati initiate de investitor, prin crearea cererii de retragere de fonduri sunt efectuate de personalul Departamentului Financiar al Companiei si se afla sub controlul Serviciului de Securitate, fara exceptie. Prin urmare, procedura completa de inchidere a Cererii (primirea efectiva a banilor in portofelul electronic a Investitorului) poate dura pana la 24 de ore. Aceste 24 de ore sunt intervalul de timp in functie de care transferul de bani in portofelul electronic se face din momentul crearii solicitarii . Sumele mici de bani se trimit instantaneu de catre Departamentul Financiar al companiei.

Pentru a va proteja solicitarea de retragere impotriva blocarii de catre sistem, trebuie sa specificati nu mai putin de 0,008 Ethereum , 0,05 Litecoin, 0,01 USD Perfect Money si Payeer sau 0,002 BTC daca ati utilizat procesorul Bitcoin pentru a crea depozitul .


Program de afiliere
Programul de afiliere este o alta modalitate excelenta de a obtine venituri suplimentare. Programul de afiliere de la Ferdinand Capital reprezinta consideratia pentru interesele fiecaruia cu oportunitati nelimitate ale fiecarei persoane.

 • Program de afiliere - este structurat pe 5 niveluri de generatie din depozitele tuturor trimiterilor dvs , astfel :

 1. 8% din depozitele de trimiteri de la nivelul 1 ;
 2. 3% din depozitele de trimiteri de la nivelul 2 ;
 3. 2% din depozitele de trimiteri de la nivelul 3 ;
 4. 1% din depozitele de trimiteri de la nivelul 4 ;
 5. 1% din depozitele de trimiteri de la nivelul 5 .

 • Program de afiliere reprezentativ - este structurat pe 5 niveluri de generatie din depozitele tuturor trimiterilor dvs , astfel :

 1. 12% din contributiile partenerilor de la nivelul 1 ;
 2. 4% din contributiile partenerilor de la nivelul 2 ;
 3. 3% din contributiile partenerilor de la nivelul 3 ;
 4. 2% din contributiile partenerilor de la nivelul 4 ;
 5. 1% din contributiile partenerilor de la nivelul 5 .

Detalii complete despre programul Ferdinand Capital gasiti aici
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus