Fluidstack - Provider.fluidstack.io

Membru
Înscris
15 Dec 2018
Mesaje
9
salut!!

Doresc sa va arat cum puteti castiga pana la 50 usd pe luna cu pc-ul atunci cand este in stare de idle......tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site sa va faceti cont si sa downloadati un "node". Merge usor si nu e mare lucru iar daca intampinati probleme ma puteti contacta fara ezitare. ideal ar fi sa lasati calculatorul in fiecare zi cateva ore sa isi faca treaba, cu cat mai mult cu atat mai mari sunt castigurile, dar oricum in romania cam toti avem internet de 1gb/s deci cam 50 se strang pe luna daca il lasati cateva ore pe zi. Tin sa precizez faptul k eu primit 5 usd pe 3 zile la finalul lunii martie , deci plateste!. . De asemenea nu este mining deci nu consuma curent mai mult decat daca ai asculta o melodie sa zicem. Oricum plata se face in functie de linia de internet ,deci daca nu aveti 1gb e posibil sa nu acumulati suma (desi cam toata lumea are de la rds 1gb/s) si la fel este si cu referals, pentru care primiti decat o singura data usd la inscriere, 5 usd pt reff deci..spor la treaba!!!
sign up here!
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
15 Dec 2018
Mesaje
9
este un site care vine cu o idee noua in privinta descentralizarii pentru streaming...e mult mai usor sa imparti informatia in mai multe parti fiind mai usor si mai rapid de ajuns la informatie, ei platesc pentru a tine activ un node...btw ca am uitat cerintele sunt minime...adica minim 2gb ram si 10 gb liber ca spatiu de stocare. Platile vin pe paypal in fiecare 31 a lunii in curs.pt mai multe detalii prv me pls
 
Ultima editare:
Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
21 Iun 2013
Mesaje
4.555
@gigimuschi112
Pentru a putea adăuga link de referral (mail în cazul tău) în topic, trebuie să ai minim 7 zile vechime în club și minim 50 de postări scrise pe forum.
Titlul trebuie să fie de forma: NumeSite - adresasite.com
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
15 Dec 2018
Mesaje
9
sustineau la inceput ca o data pe saptamana dar dupa ceva timp din cauza fluxului mare de informatie au zis k vor face tot posibilul sa rezovle asta dar acum cam de 2 ori pe luna, mai ales in jurul datei de 20 pentru a stii fiecare cat are de primit. E relativ noua platforma si incerca sa rezolve diferite probleme care apar.
 
Membru
Înscris
15 Dec 2018
Mesaje
9
oricum daca sunt probleme iti arata in dashboard, daca arata ca e connected atunci e ok, isi face treaba!
 
Membru
Înscris
5 Ian 2012
Mesaje
76
Pai mie imi arata connected si cand nu sunt idle.Oricum astept sa vad ce e de capul lui.
 
Membru
Înscris
15 Dec 2018
Mesaje
9
Pai da asa arata, in sensul ca e conectat si functional, adica nodul tau este vazut de retea si gata sa intre in actiune atunci cand intra in idle.
 
Membru
Înscris
23 Iun 2013
Mesaje
168
Eu am făcut cont și am instalat programul dar nu pornește am Windows 8.1 ce pot face? Scrie că nodul nu-i online
 
Membru
Înscris
23 Aug 2019
Mesaje
106
Pentru cei care au probleme cu instalarea node-ului si au ip dinamic,incercati mai multe deconectari/reconectari in router, pana cand ip-ul alocat de ips merge pe fluidstack.
 
Donator
Înscris
1 Noi 2010
Mesaje
265
si eu am auzit numai lucruri bune de ei.. am probleme cu instalarea si din cauza asta am renuntat .
 
Sus