FM GROUP

marko64

Donator
Salutare Prieteni. De ceva vreme sunt reprezentant la aceasta companie si m-am gandit sa postez si aici, poate cineva este interesat de un venit suplimentar.

FM GROUP World este o companie internaționala fondata in 2004 de Artur și Andrei Trawinski, in Wroclaw-Polonia. Firma opereaza in domeniul MLM (Multi Level Marketing) si distribuie produse de parfumerie Federico Mahora, cosmetice pentru machiaj FM GROUP MAKE UP, produse chimice de uz casnic FM GROUP for HOME si produse pentru intretinerea autoturismelor FM GROUP for CAR.
Secretul succesului FM GROUP este o combinație între produsele de înaltă calitate, de larg consum, și sistemul de bonificație financiară foarte motivant, ceea ce face posibilă obținerea profiturilor mari de către Distribuitori.
În prezent, produsele FM GROUP sunt cunoscute și apreciate în aproape 50 de țări de pe cinci continente. Cu FM GROUP colaborează peste 600 000 de Distribuitori, iar acest număr este în continuă creștere.


Pe scurt, este ceva asemanator cu Avon, Oriflame, Ladys, dar aici reducerea este pe produs nu pe comanda, bonusurile sunt mult mai mari si avem un plan de marketing foarte bun in care poti avea rezultate foarte rapid!

Mai jos o sa va prezint variantele de castig.

Fiecare produs are 2 preturi, pret de catalog si pret de membru. Pretul de membru este cu 30..40 % mai mic fata de pretul de catalog. In fiecare zi, anumite produse mai primesc o extra reducere de 15...20..30%(doar in ziua respectiva) asa ajungi sa cumperi un parfum care in catalog costa 80 lei cu 30 lei (pret membru).

Prima varianta de castig este vanzarea produselor - diferenta dintre pretul de catalog si pretul de membru va ramane in buzunar. La inscrierea in FM Group se face un contract de colaborare (semnat de ambele parti) prin care se ofera acest drept de revindere al produselor.

Varianta a doua este castigul din planul de marketing.
Exista 3 planuri de marketing, o sa postez doar despre primul plan si anume Planul Magnolia.Fiecare produs are atribuit un numar de puncte valorice( ex: un parfum costa 50 lei si are 50 puncte).
La fiecare sfarsit de luna, se aduna toate punctele de la toate produsele vandute de tine si de persoanele care s-au inscris sub tine, si in functie de suma obtinuta te situezi pe una din pozitiile din tabel!

Pentru inscriere trebuie o comanda minima de 100 puncte (apx 120..140 lei).
Dupa date de 12 Mai, pe langa comanda de 100 puncte, trebuie achizitionat si un SET de Monstre. Seturile de monstre sunt de mai multe feluri si valoreaza intre 49 lei(20 monstre) si 234 lei(150 monstre).
Livrarea produselor se face prin Fan Curier la domiciliu in 24...48 ore! Taxa de transport este de 8 lei pt zonele de oras si 16 lei pt zonele de sat.


Am ales sa postez aici pentru ca merge foarte bine pe online.
Pentru alte detalii va astept in privat!

Catalog Online: Aici
Plan Marketing: Aici
Lista Preturi si Puncte: Aici
 
Ultima editare:

mariusb8

Team Spirit
Mai merg astfel de activitati?Erau la moda acum 5-10 ani din ce tin minte, acum sunt asa de multe produse incat nu stiu daca unul este mai bun sau mai special decat altul.
 

marko64

Donator
da, inca mai merg. Multe companii s-au axat pe vanzari in sistem MLM..la unele poti castiga bani, la altele poti castiga experienta :D...produsele si planul de marketing fac diferenta!
 
Sus