Foloseste cineva HostBlast?

Andreo

Business Club
Veteran
Cine mai are website pe hostblast, Cum va merg website-urile?
Sincer, e de rahat. Mi se incarca greu site-ul... plus ca de multe ori ma trezesc cu el picat si nici nu prea am trafic pe el :)) sub 50 de unici pe zi, singurul motiv pt care mai raman la ei e ca am platit pe an... :( si site-urile nu produc oricum sa merite mutarea.
 

SoloKid

Donator
nu inteleg la ce va asteptati... TREZIREA :))) pretul spune totul 6$ PE AN!!
Cum vreti sa va mearga ?

hostblast este la fel ca un host moka doar cu garantia ca timp de 1 an nu til sterge .. ca doar nah .. ai dat 6 dolari ..
 

CashHunter

Membru
Acum incep sa ma mut....imi da ceva eroare siteul cu redirect loop si nu ma lasa sa intru nici in cpanel ...zice ca nu mai au spatiu pe hard diskuri...bataie de joc ...
 

AlleXyS

Veteran
ASTA PE SITE :

Found

The document has moved here.

Additionally, a 302 Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


ASTA IN FTP :


Sorry for the inconvenience!
The filesystem mounted at / on this server is running out of disk space. cPanel operations have been temporarily suspended to prevent something bad from happening. Please ask your system admin to remove any files not in use on that partition.


Si stiu sigur ca am utilizat doar 150 MB pe disk, restul e liber pana la 1 GB. Incearca sa tepuiasca ma gandesc, sa cumperi mai multa banda, sau au vreo eroare / virus in sistem
 

AlleXyS

Veteran
au pe masa suport online :)))

Live Chat

We are available 24/7 on Live Chat.

apoi :

All operators are currently busy. Please leave a message or Click Here to open a support ticket.
 

Protoss

Membru
da... e clar, CashHunter unde te-ai mutat? pana la urma era de asteptat dai pe an cat unu pe luna si ai pretentii, noi suntem de vina :)
 

CashHunter

Membru
https://billing.gsoftcentral.com/aff.php?aff=168 - am pus si link de referal , snt curios ce primesc :))
Una peste alta...am platit 3.51$/luna pt hostingul de 2 gb, este unul si mai ieftin, dar are doar 1 gb spatiu ... Au suport in romana,se misca mult mai repede siteul , de 3 ore am schimbat ns-urile si deja e propagat siteul,vad ca vin vizitatori . Eu nu am schimbat decat ns-urile, restu a facut gsoft pt mine... Bine ca am facut aseara un full backup la baza de date de pe hostblast , doar am urcat backupul pe gsoft si operatorul de la support se ocupa de setari si tot ce trebuie . Imi zisa ca daca mergea hostblast ii dadeam doar user si parola de la hostblast si se ocupa el de tot .
 

AlleXyS

Veteran
pai eu sper sa revina si sa fac backup 100% :D am unul de acum 2 zile, dar am mai schimbat cate ceva pe la el si mi-ar parea rau sa-l pierd
 
Sus