Fonduri nerambursabile

alex19051988

Învăţăcel
Iubita mea si-a deschis un PFA acum cateva luni in domeniul sanatatii ca este asistent medical la domiciliu. Ar fi interesata de fonduri nerambursabile si daca este posibil sa acceseze astfel de fonduri care sunt pasii de urmat.
 

alex19051988

Învăţăcel
Va multumesc mult pentru ajutor. Deobicei sunt fonduri europene care nu trebuie sa dai inapoi nimic poate doar trebuie sa ai ceva bani la inceput pana primesti prima transa. Daca faci corect proiectul si respecti regulile UE nu trebuie sa rambursezi nici un ban inapoi.
 

neluhas

Veteran
Donator
Masura 6.2 se refera la fermieri activi(de cel putin 2 ani) care vor sa dezvolte afaceri neagricole in zona rurala. Oricum fondurile s-au epuizat anul trecut si pe anul acesta. Nu stiu daca se va suplimenta ceva.
Pentru ceea ce spui tu exista un program start-up nation.Urmareste cand se va lansa...
 

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
@alex19051988 ce spune @neluhas e adevărat! Depinde care e situația la tine, sunt diverse posibilități, vezi dacă găsești ceva și pe vreun GAL (grup de acțiune locală) la tine în zonă.

Apelează la un consultant bun, încă e hățiș birocratic și multe chichițe, chiar dacă s-au automatizat mai multe chestii în domeniul ăsta față de trecut.
 
Sus