Football Time - www.footballtime.net

Membru
Înscris
15 Mai 2011
Mesaje
403
Salut!
Vreau sa va prezint site-ul meu cu tematica din fotbal.
Site-ul vrea sa fie o continuare sau un mijloc de promovare al canalului meu de youtube cu acelasi nume.

Site-ul este facut de la 0 de mine cu cele mai noi tehnologii existente (.net core si angular 4). (Nu recomand sa faceti un site de la 0 decat daca sunteti foarte pasionati :), mie mi-a luat mult timp).

Ce aduce nou?
Este facut intr-o maniera client - server, single page application, pentru cunoscatori. Cum ajuta asta vizitatorul?
Cum un site are multe pagini, interactiunea dintre pagini poate dura multe secunde. Aceasta aplicatie are toate paginile intr-un singur loc. Chiar daca lumea crede ca da click pe mai multe pagini, totul se intampla pe aceeasi pagina si este mult mai rapid.

Pe site gasiti 1. noutati (sectiunea news), desi nu o sa ma concentrez foarte mult pe sectiunea asta (nu ma pricep deloc la scris).
2. Sectiunea on this day (valabila de la inceputul anului ). Aici o sa gasiti evenimente care s-au intamplat in aceasta zi a anului de-a lungul istoriei.

3.Sectiunea players. Aici puteti selecta afisarea jucatorilor dintr-o anumita liga si o anumita echipa + filtrarea jucatorilor in maniera live (puteti incerca :D functionalitatea prin introducerea numelui unui jucator).
Daca dati click pe un jucator o sa-i vedeti si profilul.

4. Sectiunea Teams -> La fel ca la sectiunea Players.

5. Quizzes -> In aceasta sectiune puteti sa va verificati cunostintele fotbalistice.

Site-ul este complet responsive, poate fi accesat de pe tot felul de device-uri, rezolutii sau browsere.

Inca mai lucrez la site, doarece vreau sa adaug si o sectiune de VIDEOS ca sa il leg de canalul de youtube + social media. Probabil voi adauga si adsense, dar nu sunt sigur.

Daca aveti orice pareri, recomandari, critici, va astept cu placere.

* S-ar putea ca prima accesare a site-ului sa dureze mai mult deoarece trebuie sa se incarce toata aplicatia, dar navigarea dintre pagini ar trebui sa fie foarte rapida.

www.footballtime.net
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
15 Mai 2011
Mesaje
403
La ce te referi mai exact? Vad ca au si staking si sports tournaments...
Am sa ma uit, mersi!
 
Membru Banat
Veteran
Înscris
18 Aug 2015
Mesaje
2.782
Pai aia au acea moneda nlc2 si e de viitor. Poti crea echipa virtuala gen Echipa fantastica, pe fotbal ( parca au si alte sporturi dar pe tine fotbal te intereseaza) si te inscrii la challengeuri. Jucatorii tai puncteaza in functie de anumite setari.
Trebuie sa te incadrezi la buget cand faci acel 11 + 2 rezerve. Daca jucatorii tai joaca, marcheaza, deposedeaza, apara, vor primi punctaj.

Daca castigi challenge-ul unde ai intrat, iei potul in nlc2.

Daca te intereseaza sa imi dai un pm sa iti dau invitatie.
 
Membru
Înscris
15 Mai 2011
Mesaje
403
Da, pare interesanta moneda, dar cum spui s-o integrez cu site-ul? Adica am ceva avantaje, sau spui doar sa le pun bannerul pe site?
 
Sus