Get Cash FREE - getcashfree.info

  • Autor subiect Utilizaror 16524
  • Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Team Spirit
Înscris
7 Dec 2012
Mesaje
399
Salut,

Mersi. Ai dreptate. Ceva nu e în regula la script sau metoda de calcul. Ideea e ca eu nu pot seta o valoare și sa scriu alta cu intenția de fraieri oameni.

O sa verific cu cel de la care am luat scriptul în seara asta și revin cu un răspuns către voi și cu o compensare, dacă va fi necesara.

Merci,
 
U

Utilizaror 16524

In seara asta m-am pus pe calculat cifre si procente si aici. Am aflat cati bani a strans din minare un referal al meu, am scazut bunusurile (doar cel de 0.1$ de la inregistrare) si apoi am calculat 40% (procentul pe care ar trebui sa-l primesc eu). In contul meu insa, apar mult mai putini bani stransi de pe urma lui. Ca si cum procentul de castig de la referali ar fi de 15.44% !!!
Hai sa presupunem ca ale mele calcule sunt eronate. Deci @AdrianVe, din moment ce sunt inregistrat ca referal al tau, uita-te la ID #13 cati bani ai primit tu de pe urma mea si calculeaza procentul!
0.43 (acum) - 0.1 (inregistrare) = 0.33$, din care ar trebui sa fi primit 40%. Precizez ca nu am completat niciodata "Jobs-uri", ci doar am minat (surfat)!

Vezi atașament 12160



Salutare ylyutza si scuze pentru intarziere.

Azi noapte cand ai scris primul comentariu cu privire la aceasta pierdere din castigul aferent referarilor aveai in balanta un 0,43$ si ai calculat cat ar fi trebuit sa primesc comision dupa ref si anume un 0,14$,iar in realitate ar fi vorba de mult mai putin,in procente,ar fi un 15% fata de cei 40%.
Acum nu stiu cat mai ai in balanta,un pic mai mult ce s-a strans intre timp,iar la mine apari cu 12 centi :

http://prntscr.com/m4u3b4

mergand pe valoarea de azi noapte din balanta ta si anume de 0,43$ si scazand bonusul de 0,10$,raman 0,35$ la care daca aplic cei 40% ar da un 0,14$ castig dupa ref

la mine apare castigul dupa tine de 0,12$ care si asa e sub acest 0,14$ de azi noapte si ar fi trebuit sa fie mai mare,mai ales ca sunt si Silver - 60% si nu 40% ca Free :mad:

acum sa asteptam verificarile de rigoare si remedierea acestei probleme si multumesc pentru initiativa asta a ta de a verifica castigul dupa referali,mie nu imi daduse prin minte sa o fac.
 
Membru
Înscris
31 Mar 2012
Mesaje
187
@AdrianVe , acum la 30 de minute dupa printscreenul facut de tine, am 1964 minute minate.
1964 - 30 (intarzierea intre prinscreenul tau si mesajul meu) - 120 ("minute de fiecare, ca sa fie activi" - vezi comentariu lui @paulinho09 ) = 1814 minute.
(1814 x 0.0002) x (40/100)=0.14$. Si asta in cazul in care tu ai fi fost tot timpul member Basic. Insa tu acum esti si membru Silver si castigul ar fi trebuit sa fie mai mare. Oricum ar fi, calculele de 40% (cat scrie) per castigurile referalului nu ies.

Later Edit: @AdrianVe , din moment ce stim ca: 1. tu esti Silver de ieri de la ora 14:34 si 2. Eu am stat tot timpul cu laptopul si minarea pornita:
22 (ore) x 60 (minute) * 0.0002 (castigul meu per minut minat) x (60/100) (castigul tau de membru Silver) = 0.1584$.
Asta inseamna ca numai in cele 22 de ore in care ai fost membru Silver trebuia sa primesti de pe urma mea 0.1584$. La care ar trebui sa se adauge suma castigata din minare incepand de cand m-am inregistrat pentru tine (7 ianuarie 2019, 20:24).
 
Team Spirit
Înscris
7 Dec 2012
Mesaje
399
Salut,

Aveti dreptate amandoi.

E o eroare de la script, nu e intentionata. O sa incerc sa ii dau de cap si revin catre voi cu rezolvarea. Dar trebuie sa discut cu cel de la care am cumparat script-ul.

Mersi,
 
Veteran
Înscris
25 Mai 2017
Mesaje
1.057
Iar eu credeam ca v-ar "fugi ochii" la calculele mele...:))) esti tare ylyutza:D

@paulinho09 - opinia mea, eroarea e prezenta, nu stii cand se va remedia - scrie intr-un comunicat "oficial" ca este o eroare..si ca adaugi tu la final de luna/la scoatere bonusul aferent celor 40% bonus refi.
 
Membru
Înscris
31 Mar 2012
Mesaje
187
@paulinho09 - opinia mea, eroarea e prezenta, nu stii cand se va remedia - scrie intr-un comunicat "oficial" ca este o eroare..si ca adaugi tu la final de luna/la scoatere bonusul aferent celor 40% bonus refi.

Ar fi o imensa bataie de cap sa se adauge la final de luna sau la scoatere. Trebuie contorizat in timp real, pentru ca membership-urile se schimba si trebuie sa tina pasul cu orice schimbare si orice castig. Important e ca programatorul sciptului sa descopere si sa remedieze greseala, astfel incat calculele sa poata iesi corecte pana la a suta de mie parte a dolarului (0.00001 $).

Si daca tot @paulinho09 este prezent pe aici, tin sa ii atrag atentia si sa ii adresez o intrebare:
"You can get more money by inviting your friends and you will receive lifetime commission from their earnings. With a standard account you will make 50% of your refferals commission for life!" (FAQ)
"Invite your friends using your special affiliate URL and receive 40% of their earnings for life!" (zona cu link de referal)
Din moment ce sunt scrise clar cuvintele refferals commission si of their earnings, cei (de exemplu) 40% nu ar trebui sa se refere la castigul total (din balanta) al celui care s-a inregistrat pentru tine (minute minate + taskuri + castiguri referali + bonusuri)? Sau ca sa fac intrebarea mai pe intelesul tuturor: eu (ar trebui) sa castig 40% din ceea ce mineaza un referal al meu sau ar trebui sa primesc si 40% din ceea ce a castigat acesta si de pe urma referalilor lui (gen 40% din cei 40% castigati de referalii lui)? Cel putin din ceea ce ai incercat tu sa explici mai sus, se refera strict la 40% din minutele minate (sau taskurile completate)..
 
Team Spirit
Înscris
7 Dec 2012
Mesaje
399
Cum zice si @ylyutza ar fi o mare bataie de cap. Sper sa se rezolve din script, daca nu voi cauta o varianta sa va compensez.

Legat de FAQ, era scris gresit 50%, am avut mai multe variante, si am testat si am ramas cu cea care este acuma pe site, dar am uitat sa modific.

Mersi de atentionare, acuma am modificat si ar trebui sa fie totul ok.

Tu faci 40% din ce produce refferalul, din munca lui, nu si din ce produc altii pentru el. Minute surfate/ Task-uri (from their earning nu of their earnings si se refera strict la munca depusa de el). Pentru job-uri nu se ofera deoarece sunt job-uri extra pentru chestii anume si sunt un bonus, iar concursurile sunt concursuri individuale strict pentru munca depusa de un user, sau norocul acestuia.
 
Veteran
Înscris
25 Mai 2017
Mesaje
1.057
Eu din castig de ref as intelege procent din ce a minat si/sau task-uri completate, nu din ce ii aduc lui refii lui etc.
 
Team Spirit
Înscris
7 Dec 2012
Mesaje
399
Ca sa fiu foarte transparent cu voi.

Vestea buna:
Dupa cum am promis. Problema a fost rezolvata de aseara. Acum se va contoriza corect %.
Din pacate nu am cum sa fac o bonificatie a pierderilor, dar avand in vedere ca e vorba de doar 2 zile, nu cred ca e asa mare. Chiar nu am o idee cum as putea si cat s-a pierdut.

Totusi fiind doar useri ClubPTC pe aici, vin cu o oferta promotionala catre voi specific.

La orice pachet de membership cumparat o sa primiti bonus 50% la numarul de zile, in loc de 1 luna, va fi 1 luna jumatate. Tot ce trebuie sa faceti este sa-mi dati PM cu username-ul :). Oferta valabila timp de 7 zile.

Asa ca cine e doritor, sau se gandea sa faca upgrade acum are ocazia perfecta de a o face. :)

Vestea proasta:
In seara asta a trebuit sa iau o decizie foarte grea pentru mine si pentru voi. Sper sa nu va suparati foarte tare, dar cred ca e spre binele tuturor.

A trebuit sa cobor ratele de la refferali, deoarece in urma mai multor calcule, inafara de primele plati nu as mai fi fost capabil sa sustin proiectul.

Am coborat aceste comisioane ca sa pot plati cat mai multa lume pentru munca proprie depusa si am regandit putin strategia de atragere membrii pe site.

PS: Dintre toate site-urile, oferta inca este cea mai buna de pe piata, dar nu am avut incotro. Sper sa intelegeti.

Merci,

Spor la bani si inca o data imi cer scuze! :)
 
Ultima editare:
U

Utilizaror 16524

Am editat si eu in prezentare noile rate de castig. :((

In ceea ce priveste vestea proasta,mai bine asa sa ne-o dai acum decat cum au facut alti admini care sa duca de nas userii cat au putut de mult si apoi sa-i lase cu ochii in soare.
Asta este,si sa tina macar mai mult timp fata de prima oferta atat de atragatoare,dar nesustenabila,din pacate.
 
Ultima editare de un moderator:
U

Utilizaror 16524

Pentru a putea cere plata trebuiesc indeplinite conditiile astea :

- sa ai minim 10.000 minute minate ;
- sa ai minim 3$ in balanta ca membru free,cu upgrade,este mai mica valoarea.

De platit inca nu cred ca a ajuns sa o faca avand doar cateva zile de la aparitie,eu nu am vazut nici o plata pe PAYMENT PROOFS-ul site-lui.
 
Ultima editare de un moderator:
Membru Banat
Înscris
9 Ian 2019
Mesaje
79
multumesc adrian ! sunt inscris de ieri de pe la ora 14 si am 1,386 si 0.41 sa vedem daca plateste..cred ca iti sunt referal
 
U

Utilizaror 16524

multumesc adrian ! sunt inscris de ieri de pe la ora 14 si am 1,386 si 0.41 sa vedem daca plateste..cred ca iti sunt referal


Cu placere godricx si iti multumesc si eu pentru alaturare,mult succes si sa speram ca totul va fi bine si in privinta platilor,eu cred ca asa va fi si tocmai ce am facut in acest sens o achizitie de upgrade Golden,profitand astfel de oferta facuta de admin doar pentru membrii de pe club ptc pentru a obtine si 50% prelungire a membership-ului meu,oferta ce tine doar 7 zile :

In felul acesta profit ca site-ul este nou si sunt sanse mult mai mari sa obtin castigul dupa upgrade dacat daca l-as lua mult mai tarziu,plus ca mai impusc si o jumatate de luna prelungire a lui,sper ca sa beneficiez la maxim de rezultatele ce trebuie sa le obtin din asta,adica sa le si apuc in balanta,sa se concretizeze in castigul aferent acestui upgrade ce urmeaza sa-l obtin.

11 ian 19 cump golden la getcashfree.jpg



godricx nu stiu daca imi esti referal si ca sa pot verifica,am nevoie de ID-ul tau pe care il gasesti in link-ul tau de referal,uita-te,te rog si da-mi-l si mie aici ca sa fac aceasta verificare.

este acel numar de la sfarsitul linku-lui,de exemplu la mine este cifra 3,la tine poate fi format din 2 sau 3 cifre,mai degraba 3 cred eu.

Edit :

Ai gasit ID-ul,godricx?
 
U

Utilizaror 16524

ref=3 accesta? sau asta

Gata,godricx te-am gasit in lista dupa ID-ul tau = 430,te rog frumos sa stergi linkul tau de referal dupa ce vei citi acest comentariu,regulamentul nu iti da voie sa postezi linkul tau in topicul meu de prezentare,chiar daca la tine intentia a fost doar sa imi arati doar ID-ul ce continea.
Uite,tabelul cu referalii mei in care apari dupa ID si observ ca mi-ai generat un frumoas castig de 0,19$,multam frumos si tine-o tot asa si de acum incolo : :-bd

11 ian19 getcashfree lista refi.jpg
 
Ultima editare de un moderator:
Team Spirit
Înscris
7 Dec 2012
Mesaje
399
Foarte bine @godricx, ma bucur pentru tine. La mai mare! :)

Prima plata a fost postata https://facembani.ro/subiecte/get-cash-free-prima-plata.78236/#post-772580. In curand si pe site va aparea.

Nu uitati de bonusul oferit. Mai aveti 3 zile sa profitati de el. La orice pachet de membership cumparat o sa primiti bonus 50% la numarul de zile, in loc de 1 luna, va fi 1 luna jumatate. Tot ce trebuie sa faceti este sa-mi dati PM cu username-ul :)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus