GG2U Premium - GG2U.org

mie1dor

Veteran
Donator
Un site care oferă 1$ la înscriere, minimul de plată la 7$ în paypal sau BTC (coinbase), cu diferite oferte ( sondaje, instalat jocuri, vizionare video), conversia fiind 100 pct = 1$. Personal m-a atras secţiunea video, unde cu o înregistrare pe un site partener: hideout.tv ( un fel de youtube ), vizionezi video-uri din diverse categorii unde primeşti punctaj diferit în funcţie de lungimea video ( 3 pct am avut cel mai puţin ) , 200 pct video = 1 Silver Token care vă aduce între 1 şi 3 $. Videourile se pot vedea pe computer, telefon şi / sau tabletă, INCLUSIV pe 3 device-uri simultan per IP. Câştigul de la refi : 5% din plata cerută de ei.
După 24 ore: Se pare că există o limită de vizionat...pe care am atins-o azi, intrând cu 3 device-uri simultan în cam 3-4 ore de vizionat canale diferite...deci cam în 9 zile ( în ritmul ăsta ), voi ajunge la acel Silver Token.
Link de înscriere:
 
Ultima editare:

mie1dor

Veteran
Donator
Câteva sfaturi pentru a câştiga rapid cu sondaje, valabile atât pentru GG2U cât şi pt site-ul cu oferta pt refi (AICI) :
- Folosiţi "singup" acolo unde e posibil, completaţi-vă profilul cu date REALE, când/dacă nu vreţi să spuneţi ceva, aveţi opţiunea "Prefer să nu răspund"
- Folosiţi opţiunea de "alertă", atât în browser cât şi în email
- Server reset pt majoritatea este la ora 10 (Ro), deci atunci puteţi câuta manual ( la cele la care nu aveţi alertă )
- Când aveţi opţiunea de a alege din două sau mai multe posibile sondaje , alegeţi pe cel mai lung - recompensa va fi mai mare!
 

Atașamente

Sus