GG2U Premium - GG2U.org

mie1dor

Veteran
Donator
Un site care oferă 1$ la înscriere, minimul de plată la 7$ în paypal sau BTC (coinbase), cu diferite oferte ( sondaje, instalat jocuri, vizionare video), conversia fiind 100 pct = 1$. Personal m-a atras secţiunea video, unde cu o înregistrare pe un site partener: hideout.tv ( un fel de youtube ), vizionezi video-uri din diverse categorii unde primeşti punctaj diferit în funcţie de lungimea video ( 3 pct am avut cel mai puţin ) , 200 pct video = 1 Silver Token care vă aduce între 1 şi 3 $. Videourile se pot vedea pe computer, telefon şi / sau tabletă, INCLUSIV pe 3 device-uri simultan per IP. Câştigul de la refi : 5% din plata cerută de ei.
După 24 ore: Se pare că există o limită de vizionat...pe care am atins-o azi, intrând cu 3 device-uri simultan în cam 3-4 ore de vizionat canale diferite...deci cam în 9 zile ( în ritmul ăsta ), voi ajunge la acel Silver Token.
Link de înscriere: https://premium.gg2u.org?referrer=dowdow
 
Ultima editare:

mie1dor

Veteran
Donator
Câteva sfaturi pentru a câştiga rapid cu sondaje, valabile atât pentru GG2U cât şi pt site-ul cu oferta pt refi (AICI) :
- Folosiţi "singup" acolo unde e posibil, completaţi-vă profilul cu date REALE, când/dacă nu vreţi să spuneţi ceva, aveţi opţiunea "Prefer să nu răspund"
- Folosiţi opţiunea de "alertă", atât în browser cât şi în email
- Server reset pt majoritatea este la ora 10 (Ro), deci atunci puteţi câuta manual ( la cele la care nu aveţi alertă )
- Când aveţi opţiunea de a alege din două sau mai multe posibile sondaje , alegeţi pe cel mai lung - recompensa va fi mai mare!
 

Atașamente

mie1dor

Veteran
Donator
Şi la o lună de la înregistrare am ajuns la plată...ajungeam mai rapid dacă cei de la Hideout nu m-ar fi considerat "robot"... în timpul vizionării, apăreau pauze de introducere de cod captcha...care personal nu mi se încărca ( atât pe pc - linux, dar şi pe tabletă - android ) şi astfel m-au banat şi mi-au retras punctele video de la GG2U...orice încercare de contact pt a mi se restabili contul a fost în zadar.
Deasemenea, deşi am la acest moment 25 de refi (atât de-aici cât şi din traffic exchange), postez screenshot...plata este integral din sondaje!
Şi în mai puţin de 24 de ore am primit şi banii, exact cum au promis fără taxe PP !
Baftă tuturor!
 

Atașamente

Ultima editare:

mie1dor

Veteran
Donator
Cum am scris în post, nu mi-am mai recuperat contul de la Hideout TV, dar din ce îmi amintesc contul de GG2U trebuie legat de cel de la Hideout şi astfel punctele făcute pt vizionare video le găseşti în history la GG2U. În rest la 200 pct video acumulate un "silver token".
 
Chestia e ca nu se contorizeaza la hideout tv am contul gg2u legat acolo dar dupa ce vad videoclipurile ramane acceasi balanta de punte la hideout tv. Din ce am mai descoperit eu se pare ca nu toate videourile sunt platite pt ca nu au ads la ele e mai mult la noroc vezi 10 video si sunt platite 2 de exemplu.
 

mie1dor

Veteran
Donator
La punctele din hideout ai un "reendem" şi acolo după ce terminam vizionarea într-o zi le transferam la GG2U.
Plătite-neplătite asta chiar nu mai ştiu.
 

mie1dor

Veteran
Donator
Din punct de vedere al rentabilităţii, oricum vizionarea video e slab plătită...deci la 200 pct video poţi primi între 1 şi 3$, eu în cele câteva zile în care am fost activ (la maximum admis) la hideout, am strâns 45 pct video...deci a patra/a cincea parte din maximum 3$...asta înseamnă maximum 0,6$...ori completarea unui singur sondaj la Yuno, Dynata sau YourSurveys îţi aduc în 15-20 minute acele puncte sau mai mult!
 

Atașamente

Sus