Global Domains International - website.ws

CraitaAdelin

Învăţăcel
Numele intreg este: Global Domains International Inc ! Firma este fondata in 2000 in California,-Sua. Ei sunt distributorii exclusivi in intreaga lume a aşa numitor nume de domeniu cu extensia ".ws" (de ex.: http://www.ceva.ws). Asadar, din 2000 au inceput să distribuie cu mare succes produsul in sistem OMLM, adică network marketing- online. Succesul a fost inca de la inceput fantastic (inca din prima luna au vandut peste 15.000 de domenii) ! Astazi,- sistemul propus de GDI functioneaza cu succes in toata lumea si isi consolideaza credibilitatea in timp - respectandu-si toate angajamentele si facand toate platile fara intarziere. Sute de mii de oameni din toata lumea isi primesc cecurile din partea GDI - pentru activitatea lor - pe 15 a fiecarei luni !

Ce castigi cu aceasta afacere:

Iata o prezentare a afacerii :

Trebuie doar sa declari formal un nume si un prenume, apoi sa apesi pe butonul "GO" ! Vei putea urmari, astfel, prezentarea oficiala a afacerii.


Acum este sansa Ta de a iti construi o sursa stabila de venit online cu ajutorul afacerii globale GDI , prezenta in peste 80 de tari din intreaga lume. Te vom invata pas cu pas cum sa generezi un venit pe care il vei primi ani la rand si care va creste cu fiecare luna.Descrierea sistemului de castig :

Pentru a isi vinde domeniile, GDI ofera un sistem de comisioane pe 5 nivele de referinta !

Cum functioneaza acest sistem de comisioane pe 5 nivele de referinta ?
Extrem de simplu :

Oamenii care isi inregistreaza domeniu din referinta ta vor fi pe primul nivel.

In exemplul ales tu ai doar 5 referinte directe care iti aduc 5$ pe luna de pe primul nivel !

Oamenii care isi inregistreaza domeniu din referinta celor de pe primul nivel vor fi pe al 2-lea nivel de referinta.

In exemplul ales cele 5 referinte directe (afiliati) de pe primul tau nivel aduc cate alte 5 referinte, totalizand 25 de referinte pe nivelul 2 (deci 25$ pe luna de pe al 2-lea nivel ) !

Oamenii care isi inregistreaza domeniu din referinta celor de pe al 2-lea nivel vor fi pe al 3-lea nivel de referinta.

In exemplul ales cele 25 referinte directe (afiliati) de pe al 2-lea nivel aduc cate alte 5 referinte, totalizand 125 de referinte pe nivelul 3 (deci 125$ pe luna de pe al 3-lea nivel ) !

Oamenii care isi inregistreaza domeniu din referinta celor de pe al 3-lea nivel vor fi pe al 4-lea nivel de referinta.

In exemplul ales cele 125 referinte directe (afiliati) de pe al 3-lea nivel aduc cate alte 5 referinte, totalizand 625 de referinte pe nivelul 4 (deci 625$ pe luna de pe al 4-lea nivel ) !

Oamenii care isi inregistreaza domeniu din referinta celor de pe al 4-lea nivel vor fi pe al 5-lea nivel de referinta.

In exemplul ales cele 625 referinte directe (afiliati) de pe al 4-lea nivel aduc cate alte 5 referinte, totalizand 3125 de referinte pe nivelul 5 (deci 3125$ pe luna de pe al 5-lea nivel ) !

TU vei castiga cate 1$ pentru toti acesti oameni, de pe cele 5 nivele de referinta !!!
MENTIUNE IMPORTANTA : Pentru a putea incasa aceste comisioane trebuie sa ai si tu un domeniu inregistrat la GDI. Acest domeniu, cu serviciile incluse, te costa 10$ pe luna. Daca vrei sa renunti la el si la afacere, esti liber sa o faci oricand.

Pentru inregistrare si mai multe detalii -> http://website.ws/
 

LIKA

Membru
pentru incepatori este scump 10$ pe luna. pentru cine sunt mai vechi,pentru cine face un banut in plus pa net ,120$ pa an nu este mult.
 

purrfect

Membru
GDI este o companie invechita... acum nu mai e mare qestie sa ai un domeniu si hosting.

Am avut si eu cont in GDI, hostingul lor e de toata jena, si au un website builder foarte rudimentar.
 

alexstoian

Învăţăcel
pai la 10$ luna ce sa ceri? Eu vroiam sa stiu cum iti fac plata? In cont sau iti trimit card odata ce ai inceput sa faceti vanzari?
 
Sus