GodPTC - godptc.com

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

newquay

Team Spirit
Era să mă înscriu și eu când a apărut, dar am observat că seamănă foarte bine cu BuxIso, mai ales la bannere. M-am uitat pe whois și am văzut că ambele domenii sunt înregistrate la WILD WEST DOMAINS, LLC. Apoi m-am uitat și pe EMS și se pare că cineva e de aceeași părere cu mine :)) http://www.emoneyspace.com/forum/index.php/topic,411258.0/topicseen.html
Ideea e ca plateste, cand un site plateste trebuie profitat de el pana in momentul in care devine un scam :)
 

newquay

Team Spirit
Am ajuns sa iau cate 10 referali o data la câteva zile, nu pot sa iau în fiecare zi deoarece nu merge sa poți renta referali în fiecare zi, mi se pare ca o data la 7 zile merge. Targetul este de 50 referali, cea ce înseamnă ca o sa fac 5$ în 10 zile, fără nici o investiție.
 

dinca321

Membru
Newquay cred ca ti-ai ales cel mai pustiu site , mie teama ca o sa iti iei scam de la el. Nu exista nici o dovada de plata si nici un review.
 

dinca321

Membru
Este usor sa pui acolo 100 membri care au retras cu acel icon , lucrez in html , deci este foarte easy plus Gareth618 a postat un site pe acolo in care cativa dintre ei sunt nemultumiti + nu exista nici un review si nici un payment proof pe nici unde . Fa minimul de plata si retrage si ma anunti ca ma inscriu in caz de merge.
 

Gareth618

Veteran
Team Spirit
Dovezi de plată sunt pe mai multe monitoare dar ideea e că dacă e într-adevăr adminul de la BuxIso, va deveni SCAM curând. Și prezic că asta se va întâmpla pe 4 septembrie, când li se termină concursul de referrali.
 

newquay

Team Spirit
Eh eu vreau doar sa ajung cât mai repede la 40 rr, apoi în 10 zile = 4$ și pot sa cer plata.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus