golden-mines.biz/en/

FocaTm

Învăţăcel
Salutare
http://goldenmines.biz
Gnomii sunt cumparati definitiv,fiecare costa si aduce castiguri diferite,cantitatea lor cumparata ajuta la castigul nostru pe ora,zii,etc,cu ei castigam "ores" per ora,un fel de gold virtual pe care-l culegem din optiunea mines,apoi dam "take to the storehouse",apoi click pe ore processing dupa care avem in contul site-ului "gold" pt buy(reinvestitie) si gold in Withdraw pt retrage reala in acele optiuni afisate la withdraw.

Pro: plateste!,testat de mine in Payeer,am 5-6 plati,pe card 4 plati in rub spre ron la mine in cont.

Contra: Payeer momentan nu face plati catre carduri ci doar conversii si transferuri catre alte adrese in alte tipuri de coins si valute,pe card din ruble in ron se pierd la fee cam 25% din suma totala de ruble ceruta,probabil e comisionul de conversie la bancile noastre din alte valute in RON.
Alt mic dezavantaj e ca din castigurile orare,zilnice,saptamanale,lunare,etc din conversia de ores castigate inspre gold 30% intraa la retragere Withdraw pt cash real iar restul de 70 % de gold intra in balanta de buy gnoms,adica reinvestitie doar din castiguri.

Din referali se castiga 30% din investitia lor,bonusul zilnic e mic dar se aduna si el,de aceea merita cat dispune sau(risca) fiecare persoana sa investeasca din orice mijloace financiare(cash real,btc,alte valute,alte tipuri de coins castigati online,etc).

Am sub 2 luni vechime,momentan ,fiecare decide ce face cu sumele de la withdraw(reinvestitie temporara in cont sau retrageri).

Primele plati au timp de procesare mai mare,gen 3-4 zile apoi scade la 24 ore per plata,postez dovezi de plata spre Payeer si card,daca cineva doreste sa-l ajut cu mai multe sau dovezi mai detaliate din contul meu Payeer sau din istoricul cardului meu de debit(salariu),repostez ulterior.

Eu momentan astazi castig cu acei nr de gnoms cumparati definitiv(nu inchiriati!)se vad in prima poza a contului,per ora cam 2000 de "gold",conversia dupa ce adunati acei ores de la gnomi,apoi convertiti in gold si in cele din urma retragere in cash real e asa:
Gold Rub
100 - 1
1.000 - 10
10.000 - 100
100.000 - 1.000
si asa mai departe
Bonusul zilnic e de pana la 1 rub si sub 1 rub,deci merita mici sau mica investitie pt accelerarea castigurilor,site-ul are vreo 7 ani vechime se vad retragerile useri-lor din optiunea payoffs.
Garantez ca nu site de minning,am oprit pc-ul pt 1 ora si tot am castigat acea suma de gold per ora.
Astept doritori ca refs la mine si va ajut oricand si de des pot cu orice informatie,spor la castig tuturor !.
 

Atașamente

Ultima editare de un moderator:
Sus