Goldentowns

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

donbarzini

Membru
Înainte de toate, vreau să precizez că e un joc online gratuit, cu posibilitatea de a-l juca de plăcere și cu șansa de a face niște bani în plus, sau unde poți investi încă din start sau pe parcurs și să joci pentru bani și de plăcere. Se pot face bani frumoși, dacă investești. Nu are rost să spun cât de serios e site-ul sau proprietarul, căutați pe google dacă aveți îndoieli.

Ofer 1$ în Payza / Skrill refilor ce ajung la lvl 10.
Regulament și condiții:

-Postezi numele cu care te-ai înregistrat pe link-ul meu în maxim 24h
-Plătesc 1$ imediat ce ai făcut lvl 10, doar dacă ai urmat sfaturile mele pentru locurile de construcții (care sunt explicate ”mură-n gură”, prin poze, pe www.goldentowns.ro)


Ce vei câștiga dacă te înscrii?
-Suport de la un mentor experimentat (a se verifica tutorialele făcute de mine și de partenerul meu pe www.goldentowns.ro). Fără mentor te înscrii degeaba, nu o să scoți 1 cent și o să pierzi vremea degeaba.
-Posibilitatea de a te alătura într-un grup închis pe facebook dedicat jocului, unde vei găsi link-uri cu tutoriale postate pe www.goldentons.ro și persoane cu care poți ”cetui” pe chat-ul care-l aveam la dispoziție.
-1$ la lvl 10 dacă urmezi sfaturile
-0.20 gold în joc dacă persoana respectivă solicită, penru a ajuta la dezvoltare, doar după primele 2-3 zile cu o activitate pe care eu o consider bună.

1 gold e 2.10 euro în acest moment, dar prețul va urca.

http://goldentowns.ro/ - site cu tutoriale disponibil în 3 limbi creat de partenerul meu la care am contribuit inclusiv eu
http://goo.gl/GTTO0b - blogul meu care prezintă pe scurt ce este goldentowns
Link de înregistrare pentru a profita de oferta în cauză: http://www.goldentowns.com/?i=311809


Ce este GOLDENTOWNS?
(CEO ANNO1777 Labs) in 2011, care descrie un sistem economic deflationar in care cantitatea de moneda virtuala este fixa si acoperita 100% de aur real. In GoldenTowns exista o cantitate limitata de aur virtual ( 100.000 GoldenTowns Coins sau GTC) care este distribuita treptat, intr-un ritm constant catre jucatori. Intreaga cantitate este acoperita de o cantitate in crestere de aur real, in lingouri de 24k.

Mecanismele Jocului
Pentru a intelege cum functioneaza economia jocului si cum iti poti maximiza profitul trebuie sa treci in revista mecanismele esentiale. Materiile prime si extractia lor reprezinta una din cele mai importante aspecte dar materiile prime sunt extrase utilizand forta de munca iar fora de munca are nevoie de case si servicii care la randul lor consuma materii prime. Capitolul Mecanismele Jocului te va ajuta sa intelegi care sunt bazele economice, indicatorii principali si ce trebuie sa faci pentru a te dezvolta mai repede.
 
Fac offtopic si imi cer scuze dar am si eu o intrebare,cat timp trebuie sa petreci pe jocu asta zilnic ca sa scoti o plata decenta /luna?
 

donbarzini

Membru
1-2 ore minimum. Daca se poate si cel putin 2 loguri zilnice e si mai bine, dimineata/seara. Cu cat timp petreci mai mult , cu atat ai sanse sa castigi si mai mult. Daca investesti 0, primele 2 luni sunt mai mult pt a te dezvolta. Daca investesti 3-4 gold (echivalent a 6-8 euro în acest moment) vor face minuni.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus