Habcoin - habcoin.com

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

emoney

Membru Banat
#1
Un mare Holding cu profil in domeniul diamantelor, urmeaza sa lanseze moneda digitala Habcoin.
In acest scop compania investeste multi bani, la startul programului. Sponsorul meu este o romanca care lucreaza in Italia si are experienta in afaceri online. A studiat programul, a fost la prezentari acolo si zice ca e ceva ce merita.

Ei vor sa porneasca in forta, de aceea investesc o suma initiala mare. Am mers cu date reale de inscriere pentru ca dau o suma mare si nu merge cu falsitati.

Este recomandat sa nu asteptam pana apare si limba engleza pe site, ca va fi poate prea tarziu. Deja sunt peste 8000 de membrii inregistrati. Cel mai sigur e sa ne inregistram cat mai repede. si sa avem cel putin 3 Referrali directi. Habcoin are startul preconizat la inceputul lui septembrie. Deci acum se fac doar inregistrari, e o matrice company forced si e indicat sa gasim acesti 3 directi seriosi, care sa faca la fel, cat mai repede.

Planul de marketing in limba romana se poate vedea =>> aici

Rog pe toti cei interesati in a castiga la startul Habcoin, sa ma contacteze pe Skype la emoney.networks sau sa-mi trimita userul lor de Skype prin formularul meu de contact. Am sa va introduc in grupul Habcoin creat si moderat de sponsorul meu din Italia, care va raspunde la toate intrebarile legate de planul de marketing si va clarifica toate aspectele necesare, la startul Habcoin.

Link de inregistrare, pentru inscriere: http://goo.gl/zIoAzM
Le multumesc celor care se vor inscrie. :)
Tutorialul de inscriere pe romaneste, se poate descarca de aici =>> PDF

Nu ratati acesta lansare, ganditi-va numai ce bine ar fi fost, daca eram si noi prezenti la startul monedei digitale Bitcoin.

Happy earnings! :)
 
Ultima editare:

emoney

Membru Banat
#2
Am inceput sa promovez link-urile pentru Referralii mei, care nu au reusit sa aiba la randul lor trei oameni, in echipa lor. :) Rog Referralii mei, care sunt interesati sa-i ajut, sa-mi trimita linkul lor, pe forum, prin "Conversatii" sau prin formularul de contact . Voi promova aceste link-uri, in ordinea primirii lor.
 

nightmare

Veteran
Donator
#3
"Am o romanca care lucreaza in Italia si are experienta in afaceri online." - suna comic :)))

btw, chiar crezi ca e sigura afacerea asta? Timpul asta de asteptare 2-3 luni mi se pare mare si cred ca se pot intampla multe in perioada asta..
 

Nikola Tesla 3 6 9

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
#4
Sectiune preluata din regulament:

5. POST DUBLU

În cazul în care ai postat un mesaj şi vrei să adaugi ceva la scurt timp după postarea lui, te rugăm să nu postezi un alt mesaj după mesajul deja postat de tine, ci să îl editezi pe cel existent folosind functia "Modifica" din post.

Daca functia Modifica nu mai poate fi folosita asteapta sa raspunda cineva in acel subiect si abia dupa aia ai dreptul sa scrii un nou mesaj in topic.
NU adauga mesaje unul dupa altul pentru a-ti ridica subiectele in cautari! Nu este corect fata de ceilalti utilizatori.

Tin minte ca ti-am atras atentia cand ai venit pe forum sa citesti regulamentul si sa tii cont de el. Eu zic, eu aud.
Momentan ai contul suspendat pentru 10 zile. Daca nu vei inceta cu aceasta practica (sa scrii mesaje unul dupa altul pentru a-ti ridica subiectele in cautari) vei lua ban permanent pentru spam.

O zi buna!
 

emoney

Membru Banat
#5
"Am o romanca care lucreaza in Italia si are experienta in afaceri online." - suna comic :)))

btw, chiar crezi ca e sigura afacerea asta? Timpul asta de asteptare 2-3 luni mi se pare mare si cred ca se pot intampla multe in perioada asta..
Merita incercat si apropo "romanca care lucreaza in Italia" este acolo Lider Habcoin ;) si a primit invitatia de participare, pe 30 iulie, la un seminar in Roma. va spune atunci mai multe detalii. Daca mergem tot cu scepticism si "Nu" inainte, nu vom putea realiza niciodata nimic in lumea Online. Eu intotdeauna ma intreb, ce am de pierdut inainte sa promovez o afacere online. Concret, in acest caz, daca nu iasa, pierd doar timpul investit in promovare, ca n-am bagat nici un ban. Dar daca n-o fac si iasa, atunci o sa-mi reprosez de ce n-am incercat, asa cum a fost de exemplu la Bitcoin.
 
#6
Salut,
vreau sa-i multumesc lui emoney pentru indicatiile si ajutorul pe care mi le-a oferit in legatura cu site-ul Habcoin.
Multumesc frumos emoney!!!
 
#12
salut,
noutatile despre Habcoin le vom afla dupa 3 august, intrucat sambata va fi un seminar in Italia unde va participa unul din sponsori si care ne va transmite si noua informatiile primite acolo.
 
#14
atunci cand te loghezi in dreapta iti apare numarul de persoane din matrice iar undeva mai jos poti sa dai pana la nivelul 10 si vezi toate matricea ta
 

emoney

Membru Banat
#17
referali trebuie sa fie activi? sau putem ruga/plati pe cnv doar sa se inscrie pe linkul nostru si apoi sa nu mai intre?
In ce sens sa fie activi? Inscrierea e gratuita si nu trebuie sa plateasca nimic, daca nu vor, adica nu trebuie sa faca nicio comanda pentru unitati de minare. Dupa inscriere, daca nu doresc, nu trebuie sa se logheze zilnic pe website. Bineinteles ar fi bine ca fiecare sa poata sponsoriza cel putin trei Referrali. Inca astept detalii despre habcoin, de la sponsorul meu din Italia.
 
Ultima editare:

emoney

Membru Banat
#19
@capdedovleac multumesc pentru inscriere :)

Important:

Planul de marketing in limba romana se poate vedea =>> aici

Rog pe toti cei interesati in a castiga la startul Habcoin, sa ma contacteze pe skype la emoney.networks sau sa-mi trimita userul lor de Skype prin formularul meu de contact. Am sa va introduc in grupul Habcoin creat si moderat de sponsorul meu din Italia, care va raspunde la toate intrebarile legate de planul de marketing si va clarifica toate aspectele necesare, la startul Habcoin.

Habcoin are startul preconizat la inceputul lui septembrie. In prezent 1 hc este evaluat la 36,68 €.
Grupul HAB are propriul protocol de blockchain, pentru certificarea tranzactiilor hc, care este disponibil public la www.habcoin.org
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus