Infectarea criminală intenţionată cu SIDA în România

Subiect postat în 'Sanatate' de Felicianx, 21 Martie 2012.

 1. Felicianx

  Felicianx Membru Banat Veteran

  înregistrare:
  1 Octombrie 2011
  Mesaje:
  824
  Aprecieri primite:
  0
  Puncte trofee:
  16
  În ceea ce priveste situatia din România exista unele dovezi tulburatoare în privinta infectarii premeditate cu virusul HIV a copiilor. Acest lucru a fost realizat în timpul campaniilor de vaccinari împotriva hepatitei de tip B. Este, de altfel profund semnificativ faptul ca desi vaccinul împotriva hepatitei de tip B nu a fost suficient testat si cu toate ca, de fapt, campania de vaccinari costa enorm (motiv pentru care Ministerul Sanatatii din Franta a refuzat aceste campanii de vaccinari) totusi Ministerul Sanatatii din România cu implicarea directa a fostului ministru Iulian Mincu sponsorizat de Rotary Club (care este un satelit al francmasoneriei mondiale) a impus vaccinarea gratuita si obligatorie a copiilor din România (repetam, în conditiile în care vaccinul nu a fost suficient testat).
  În Decretul Guvernamental numarul 41.566 din 22 august 1995 privind vaccinarea copiilor împotriva hepatitei B realizat în cadrul Programului national de imunizari se mentioneaza: “În România infectia cu HVB este prevalenta începând cu primul an de viata. Rata portajului de Ag HBs fiind estimata la 4,9% la copiii în vârsta de 6-11 luni. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda integrarea vaccinarii universale a nou-nascutilor în programele nationale de vaccinare pâna în anul 1995 în tarile unde rata portajului de VHB este de cel putin 8% si în toate tarile, pâna în anul 1997 (…) Vaccinarea împotriva hepatitei B este gratuita si obligatorie pentru toti copiii nascuti începând cu data de 01-10-1995”.
  Constatam ca în România desi rata portajului de Ag Hbs este de doar 4,9% la copiii în vârsta de 6-11 luni, Ministerul Sanatatii din România în frunte cu fostul ministru al sanatatii Iulian Mincu s-a grabit sa realizeze aceste atât de controversate vaccinari. Ne punem firesc întrebarea oare de ce?

  Ceea ce au planuit anumiti lideri francmasoni în "Protocoalele secrete ale maestrilor francmasoni" se realizeaza în zilele noastre...

  Corespondenta din Italia:

  UN REPUTAT ZIARIST ITALIAN SUSTINE CA ARE DOVEZI CE PROBEAZA INFECTAREA INTENTIONATA CU HIV A UNOR COPII ROMÂNI

  Stirea publicata de “Evenimentul Zilei”, potrivit careia in România multi copii au fost infectati cu virusul HIV, care provoaca SIDA, a facut vâlva in Italia. Ziaristul italian Mino Damato a declarat ca are dovezi certe despre cel putin sase cazuri de copii infectati in acest mod cu HIV. Damato, care in Italia are o reputatie foarte buna ca ziarist de televiziune serios si independent, a fost de multe ori in România dupa 1989. El a strâns un milion de dolari pentru copiii bolnavi de SIDA, fond gestionat de fundatia pe care o conduce, “Bambini in emergenza”. “Atunci când am vorbit cu fostul ministru al sanatatii Iulian Mincu, acesta m-a asigurat ca toate cazurile au fost provocate prin transmiterea virusului de la mama la fat”, a declarat Damato agentiei italiene de presa AGI. “Eu, in schimb, mi-am format o alta convingere. In cel putin sase cazuri, infectia a fost rezultatul unui act voluntar si am constatat acest adevar vizitând spitalele din România, unde actioneaza fundatia mea”. De mentionat ca din banii strânsi de asociatia italiana s-a construit un nou pavilion pentru copiii bolnavi de SIDA, la spitalul “Victor Babes“ din Bucuresti. “Sunt informatii infioratoare, dar sustinute de medii stiintifice”, a adaugat Damato. Ziaristul a trimis un apel guvernului de la Bucuresti, cerând sa se faca lumina asupra acestei tragedii, sa fie identificati si pedepsiti, fiind responsabili pentru aceste crime. (PAOLO GIANFELICI; ” Evenimentul Zilei” - 25.02.1997, nr.1418)
  O NOUA CONFIRMARE CUTREMURATOARE CA IN ROMÂNIA A AVUT LOC CONTAMINAREA INTENTIONATA A COPIILOR CU VIRUSUL SIDA

  Descoperire surprinzatoare a specialistilor ieseni: SIDA A FOST TRANSMISA INTENTIONAT, IN LEAGANELE DE COPII DIN ROMÂNIA, DINTR-O SURSA UNICA *SE CONFIRMA, ASTFEL, IPOTEZA INFECTARII ORFANILOR IN SCOPURI DE CERCETARE

  Specialistii ieseni ai Laboratorului de Virusologie de pe lânga Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa”, din Iasi, in colaborare cu specialistii Institutului “Pasteur”, din Paris, au reusit sa centralizeze dupa 5 ani de cercetari, rezultatele privind cazuri de HIV-SIDA inregistrate la copiii din România. Autorul cercetarii este dr. Cristian Apetrei, doctorand la Institutul “Pasteur” si cadru didactic la UMF Iasi. Rezultatele au confirmat, in premiera, faptul ca virusul HIV, cu care au fost infectati copiii din leagane, provine dintr-o sursa unica. Ipoteza infectarii voite cu HIV a copiilor români din leagane pentru a se putea efectua cercetari si a se cauta antidotul bolii se confirma prin cercetari stiintifice.

  VIRUSUL HIV NU PROVINE DIN INFECTII INTRASPITALICESTI

  Lucrarea referitoare la structura ramurei virusului HIV cu care a fost infectata populatia de copii din leagane a fost publicata in ultimul numar al Revistei Medico-Chirurgicale a Sociatatii de Medici si Naturisti din Iasi. Din datele pur tehnice mentionate in articolul doctorului Cristian Apetrei a rezultat concluzia fara echivoc: “Studiul nostru confirma responsabilitatea subtipului F in producerea epidemiei de infectie HIV 1 la copiii din România. Izolarea unui unic subtip din toate provinciile istorice al tarii permite demonstrarea caracterului unitar al epidemiei si confirma descrierea grupului de risc al copiilor din unitatile de ingrijire. Similitudinile structurate intre diferitele tulpini izolate sugereaza posibilitatea evolutiei epidemiei dintr-o unica sursa.”

  SÂNGELE INFECTAT A FOST DISTRIBUIT INTENTIONAT IN ZONELE IN CARE S-A PRODUS INFECTIA

  Descoperirea medicilor ieseni si francezi este de cea mai mare importanta. Ea probeaza faptul ca infectarea din aceeasi sursa nu s-a produs prin transfuzie, deoarece atât donatorii cât si structurile de alimentare cu sânge ale sistemului sanitar nu sunt si nu erau centralizate, nici inainte de 1989. “Aceasta sursa continua sa ramâna obscura, daca tinem seama ca sistemul de asistenta pediatrica este organizat la nivel regional, iar sângele pentru transfuzii nu este distribuit din aceeasi sursa in intreaga tara”, mai mentioneaza articolul semnat de Cristian Apetrei.

  SISTEMUL SANITAR ROMÂNESC ESTE ABSOLVIT DE VINA INFECTARII COPIILOR DIN LEAGANELE DE COPII.

  Cercetarile mai sunt sustinute si de datele statistice ale cazurilor de HIV inregistrate in România. In tara noastra exista, potrivit datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, peste 50% din copiii infectati cu HIV din lume. Totodata, infectiile cu HIV la copii reprezinta in România 85% din total. In plus, materialul mai subliniaza ca tipurile de virus intâlnite la maturi, care sunt, fapt vizibil, infectati din surse multiple, sunt cu totul altele decât tipurile inregistrate la copiii din leagane. Studiul sugereaza degrevarea sistemului sanitar românesc de vina infectiilor cu HIV din leaganele de copii, singura responsabilitate virtuala fiind in cazul copiilor din familiile care s-au dovedit a fi seropozitive. In cazul de fata, in România, infectia la copiii internati in leagane este cu atât mai “ciudata” cu cât, nici in tarile vecine, care au avut sisteme de ingrijire medicala similare, nici la copiii din familie, nici la maturi, incidenta epidemiei nu a fost comparabila numeric.

  *O IPOTEZA TERIFIANTA: COPIII COBAI Datele la zi privind infectarea cu HIV in România, in februarie curent, sunt urmatoarele: 2975 persoane cu HIV, din care 85% copii si 4446 persoane bolnave de SIDA, din care 4005 copii. Datele oficiale si recentele descoperiri confirma ipoteza sustinuta de unele declaratii ale unor medici, sub rezerva anonimatului. Potrivit acestora, a existat in tara noastra un program dirijat de infectare a copiilor din leaganele cu HIV, in scopul studierii bolii SIDA si al gasirii remediului. Acest program ar fi fost lansat in anii 1987-1988 si ar fi implicat o serie de cercetatori in imunologie. (IULIAN CHIFU; “Evenimentul Zilei” - 20.02.1997; nr.1414)
   
 2. saceanu

  saceanu Învăţăcel

  înregistrare:
  3 Octombrie 2013
  Mesaje:
  45
  Aprecieri primite:
  0
  Puncte trofee:
  6
  Sida a ramas in continuare ceva de speriat.Va exista vreodata tratament?
   
 3. apareceoleg

  apareceoleg Membru Banat

  înregistrare:
  12 Martie 2013
  Mesaje:
  84
  Aprecieri primite:
  0
  Puncte trofee:
  6
  da e adevarat sida e ceva de speriat, poate peste citiva ani se va gasi tratament
   
 4. showpvp

  showpvp Membru Banat

  înregistrare:
  19 Aprilie 2015
  Mesaje:
  26
  Aprecieri primite:
  0
  Puncte trofee:
  1
  Sida si canceru cele mai urate bolii.. mai a aparut si ebola mai fatala :(.
   
 5. CyberGhost23

  CyberGhost23 Învăţăcel

  înregistrare:
  8 Februarie 2016
  Mesaje:
  52
  Aprecieri primite:
  8
  Puncte trofee:
  8
  Stiu ca e cam vechi topicul dar.....Nu sunt cele mai urate "boli" sunt ARME BIOLOGICE!!! SIDA a fost creat intr-un LABORATOR din CHICAGO from 60' daca nu ma insel....cat despre EBOLA nu stiu ce sa zic (cine a creat-o) Stiam de treaba asta cu implantarea virusilor in vaccinuri la copii (dar in special la negri din US)

  Cam asa sta treaba...faci vaccin, bagi virusi in tine care te vor face dependent de INDUSTRIA OTRAVURILOR (pardon) am vrut sa spun "farmacie" :censored:

  IN urma cu vro 5-6 ani , in Franta de la un vaccin care a fost administrat pe 30K pacienti....15K dintre ei au "primit" SM (gasesti mai multe info pe google) boala asta nu poate fi tratata si tratamentele ajung si pana la 5000$ pe luna (da,da ) si tre sa ei tratament pana mori (sau faci transplant de celule stem hematopoietice) care costa si el in jur de 125-150K ....dar nu sunt sanse de vindecare 100%....si unde asa am plecat in goana dupa "comoara" sper sa resuesc sa-i strang in 2 ani maxim ca apoi e prea tarziu ( nu vreau sa ajung chiop, orb sau surd)

  Dar asta e...macar daca ajung la 35 ani e bine ...(acum am 19) insa sper sa nu ajung in ultima faza ca nu stiu ce voi face.....

  Eu nu mai iau nici un fel de medicament....doar tin o dieta speciala (am luat niste carti dupa amazon) vad ca ma simt mai binisor.....dar degeaba...pana nu fac 150-200K$ nu am nicio sansa

  Asa ca caut niste metode de facut banii fast,,,ca metode in timp stiu si eu destule...sa fac 3-5K$ pe luna dar nu e destul..am nevoie de ceva ca sa scot 10K$ pe luna
   
 6. alainada

  alainada Membru

  înregistrare:
  5 Martie 2016
  Mesaje:
  196
  Aprecieri primite:
  76
  Puncte trofee:
  28
  Ce boala ai ? :(
   
 7. Yahweh

  Yahweh Membru

  înregistrare:
  10 Iulie 2011
  Mesaje:
  218
  Aprecieri primite:
  49
  Puncte trofee:
  28
  Systemic Mastocytosis , mi se pare o absurditate fara margi ca viata unui om sa depinda de o anumita suma de bani ...
   
 8. alainada

  alainada Membru

  înregistrare:
  5 Martie 2016
  Mesaje:
  196
  Aprecieri primite:
  76
  Puncte trofee:
  28
  Mi-as dori sa pot inființa o organizație non profit pentru asemenea cauze,insă fondurile europene sunt folosite in alte scopuri :(
   
 9. CyberGhost23

  CyberGhost23 Învăţăcel

  înregistrare:
  8 Februarie 2016
  Mesaje:
  52
  Aprecieri primite:
  8
  Puncte trofee:
  8
  defapt boala era alta....Scleroza Multipla...da stiu ca e aiurea ca viata unui om sa depinda de $$$ dar asta e...sunt tratamente cei drept dar ineficientu (doar asta cu transplantul) care te vindeca in proportie de 80% dar in schimb are o rata de mortalitate de 2%......insa exista si niste diete pt asa ceva....dar oricum mai mult de 20-30 ani nu mai traiesti de cand incepe evolutia asta e....macar sper sa nu prind apocalipsa (de anu asta se vor introduse buletinele cu SFID si la noi)......


  Singur nu am o problema cu cat o sa traiesc....dar sa nu traiesc in "mizerie" e destul de nasol sa nu poti gandi...sa nu te poti controla sa ai prob cu mersu....sa iti amorteaca corpu sa iti paralizeze sa ajungi orb si sa ai dureri groaznice in timp...jur ca in spate se afla o mana MAFIOTA....asa ca mi-am facut si eu un CARTEL in lumea produselor DIGITALE....insa am nevoie de OAMENI !

  Nu sunt adeptul donatiilor....sunt destul de capabil sa imi fac banii si singur....dar e o problema....sa nu fie prea tarziu....
   
  Lui alainada îi place asta.
 10. CyberGhost23

  CyberGhost23 Învăţăcel

  înregistrare:
  8 Februarie 2016
  Mesaje:
  52
  Aprecieri primite:
  8
  Puncte trofee:
  8
  Legat de fondurile europene....ia incearca sa ei cv pt agricultura sa vezi ce mult iti da (sau nu) insa daca ei pt alte tampenii ("inovatii tehnologice") undeva companiile mari fura la greu si ofera MOARTE in SCHIMB....numai in VACCINURILE ASTEA CRIMINALE se duc o multime de bani....

  Aproape ca a devenit ilegal sa mai faci o cultura de ceva 100% bio....