Intrebare paypal

ionut92

Veteran
Donator
Pot sa cumpar ceva cu Paypal, chiar daca nu am paypal dar sa platesc direct cu cardul prin intermediul paypal si sa nu imi apara datele de contact? Vreau sa cumpar ceva pentru cineva si nu vreau sa apara nici un nume..si daca o fac cu cardul, automat apare numele celui ce a platit si tot.
 

moliaa

Veteran
Team Spirit
si la PayPal apare numele
nu ai cum sa faci tranzactii pt ca iti trebuie atasat card la contul PP si trebuie verificat

singura metoda este prin PerfectMoney si iti cumperi $$$ de la cineva doar cash si el sa iti trimita $$$ pe contul PM
 

inter_sibiu

Veteran
Daca vrei sa nu-ti apara numele, foloseste Bitcoin sau orice alta criptomoneda.
:) se merge pe blockuri si tot te gaseste si cu bitcoin sau alte crypto mai putin cele din categoria private. ( vezi mai jos explicatia sau citeste ce zice Snowden )
  1. Faci cont pe Coinvertit
  2. Iti primesti un wallet de lei
  3. Te duci la casieria bancii cu care lucreaza Coinvertit ( parca Romaneasca ) si depui suma respectiva pe contul lor, inserand si idul walletului tau de ron.
  4. Iti cumperi eth si ii duci intr-un exchange.
  5. Acolo te orientezi dupa ce vezi mov in tabelul asta, daca vrei ceva privat: https://cdn.investinblockchain.com/wp-content/uploads/2018/06/periodic_table_cryptocurrencies.png?x88891
  6. Mai muti aia mov prin cateva exchange-uri, fara kyc, ( Binance ofera ptr level 1 retragere de 2 btc/zi fara kyc )
  7. Si de aici cumperi cu BTC produsul.
 
Ultima editare:

ionut92

Veteran
Donator
Bun m-am lamurit...atunci o alta intrebare... Nu am cont de paypal, dar am card, pot sa-mi fac un cont de pp si sa trimit direct banii de pe card unui prieten fara sa mai trec prin verificarea cardului si alte chestii de gen?
 

Randy

Veteran
Donator
Daca il atasezi la contul de paypal automat trebuie verificat, iar daca nu-l atasezi nu poti folosi cardul evident ...

Singura metoda pt. ce vrei tu este exchange-ul. Cumperi de exemplu paysafecard si faci schimb cu cineva pt. paypal, acea persoana trimitand banii in locul tau acolo unde doresti, dar daca nu e interesata de paysafe o sa-ti ia comisioan ...

P.S. Nu e nimeni interesat de numele tau, poate asa eram si eu in trecut, dar crede-ma, nu da nimeni 2 lei pe ce nume apare. Asta doar daca nu intentionezi sa cumperi o bomba ... :)) Bafta !
 
Sus