Intrebare site

MrC

Membru Banat
Salutare tuturor!Am si eu o intrebare legata de un site.
Am urmarit ceva tutoriale si m-am hotarat creez un site cu vanzari de software gen jocuri,programe,sisteme de operare cu ajutorul programului amazon affiliate.Este prima mea incercare si doresc sa fac un site pe o platforma si o gazduire gratis(cam absurd) si am gasit site-uri gen ucoz care iti ofera un serviciu de creare de site gratis,insa nu cred ca pe o astfel de platforma pot avea ceva vanzari.Si aici vine intrebare. Exista site-uri gen ucoz care sa se potriveasca mai bine pe aceasta "nisa" ?
PS:As vrea sa observ daca se pot scoate bani prima oara inainte sa irosesc niste bani pe un site com si gazduire platita.
Multumesc anticipat!
 

icdpay

Veteran
Donator
Investesti $15 dolari pentru un hosting pe un an de la godaddy, si primesti un domeniu .com gratis. Instalezi wordpress si incepi sa faci reviews la jocuri si ce mai vrei, intre timp aplici pentru adsense. Site iti apartine 100%. Cu site-uri gen ucoz te poti trezi fara site, incalci reguli, nu mai zic de personalizare, teme wordpress la discretie. Parerea mea ca e cea mai desteapta investitie pe care o poti face ca si incepator. Iti pierzi timpu cu siteuri free prietene! ;)
 

Baxter

Membru
Salut,

""m-am hotarat creez un site cu vanzari de software gen jocuri,programe,sisteme de operare cu ajutorul programului amazon affiliate""

S-au gandit si alti inaintea ta sa creeze astfel de site-uri, ba chiar au cumparat host si domeniu si cam degeaba.

Daca vrei sa " observi " cum zici tu, daca se scot bani trebuie sa gasesti o nisa potrivita, sa analizezi competitia pe acea nisa si daca e loc te bagi si tu.

Nu e asa simplu...noaptea ,ma gandesc ca as putea vinde si eu pe amazon yachturi si a doua zi fac un site unde scriu ca yachturile plutesc pe apa si gata.

Ai nevoie de informatie,documenteaza-te inaite foarte bine ( e gratis sa citesti )

Succes !
 
Sus