Intrebari Payoneer

miky12

Învăţăcel
Buna ziua! Sunt noua pe aici si imi doresc sa incep in curand activitatea de freelancer.Mi-am facut cont payoneer si am cateva intrebari legate de el.
In primul rand am vazut ca nu pot comanda cardul pana nu am cel putin 30 de dolari in cont,dar am vazut ca exista si posibilitatea de a retrage banii direct in contul bancar din Romania.Este avantajoasa aceasta metoda de a retrage banii direct in contul bancar(la care am atasat un card in lei)??
Deasemenea cat dureaza pana vine cardul dupa ce il comanzi?
Am intrat in sectiunea Receive din contul de Payoneer pe care l- am facut si am vazut la Request a payment ca pentru a primi plata trebuie sa primesc in cont 5000 dolari sau echivalent prin Global Payment Service sau Marketplace(To enable Request a Payment, you must first receive at least 5,000.00 USD (or equivalent) via:
The Global Payment Service, which enables you to receive local payments from companies worldwide
Any of the marketplace, network, or business platforms integrated with Payoneer), este obligatoriu sa primesc cel putin 5000 de dolari altfel nu pot retrage banii ???
Nu cred ca voi primii atatia bani mai ales la inceput.
As aprecia daca puteti sa imi raspundeti la aceste intrebari pentru a afla exact cum sta treaba cu Payoneer deoarece e prima data cand il folosesc. Multumesc!
 
Eu nu stiu cum mai este acuma. insa eu cand am facut cerere de card nu mi-au cerut nici un ban. Am completat toate datele si am primit cardul prin posta gratuit.
Am primit de le diverse firme bani in contul de card cu comision intre 5 si 3 dolari. Anual ai un comision de 25 $ pe card care tiii retrage cand ai o anumita suma in cont.
Nu sunt disperati, sunt chiar mai seriosi decat paypal.
Deci eu am atat card in euro cat si in dolari la eii .
 

miky12

Învăţăcel
Multumesc pentru raspuns. Intre timp am comandat si primit cardul si as mai avea 2 intrebari: Odata activat cardul mai trebuie sa fac ceva pentru a transfera banii pe card? La ce bancomat pot scoate banii mai avantajos?
 
Sus