iOS sau Android

Ce sistem de operare preferi pentru telefon?

 • iOS

  Votes: 21 25,6%
 • Android

  Votes: 56 68,3%
 • Altul...

  Votes: 5 6,1%

 • Total voters
  82

dogebonus

Membru
Android cel mai customizabil O.S,acuma e mult mai bun ca IOS,de la versiunea 5 si 6.
Intradevar, toate versiunile pana la 5 aveau buguri sau probleme,singura versiune pana la 5 fara multe probleme a fost 4.4(kitkat)
Folosesc android de la versiunea 1.6,chiar daca la inceput avea buguri,mi-a placut libertatea,il puteai face sa arate cum vrei,la inceput sa mearga bine,trebuiau modificari,custom romuri,roots si altele.
Android pe veci.Acuma si android e mult mai simplu,la inceput era mai greu de utilizat,era mai pentru PRO.Android poate fi utilizat in aceste momente de oricine.
 

TheBestOfTheYear

Business Club
Veteran
Donator
clar android si sunt de acord cu tine . nu imi place iOS mi se pare ca sunt limitat ... nu pot face nimic din ce mi-as dori
 

Boggy1

Membru Banat
Team Spirit
iOS,si windows phone,android jeg!Folosesc pe un s6 si surpriza scadeaza,si in timp crapa.Deci clar sistem de operare propiu dezvoltat de firma,nu open-source.
 

cosmin931

Veteran
Team Spirit
Eu am si iph 5 si s4 si le folosesc pe amandoua dar aleg android ... are mult mai multe aplicatii si alte chesti faine fata de ios pe langa asta ... intradevar androidu se blocheaza cand este foarte incarcat dar si ios-ul nu este zeu ... el nu se blocheaza dar cand este foarte incarcat dureaza ceva mai mult sa intri intr-o aplicatie deci este aproape aceeasi chestie . plus ca androidu este mult mai usor de folosit parerea mea :p

Pe langa asta iph-ul este un telefon folosit mai mult pentru business iar androidul pentru jocuri si etc ...
 

mariu5

Membru Banat
Team Spirit
iOS,si windows phone,android jeg!Folosesc pe un s6 si surpriza scadeaza,si in timp crapa.Deci clar sistem de operare propiu dezvoltat de firma,nu open-source.
Nu am auzit de crăparea sistemului de operare la s6 pana acum. Daca tu ti tot felul de aplicatii si alte coa** pe ecran si in sistem asta e alta treaba.
 
Sus