Jurnal de viata. Target 1000$ venit lunar pasiv.

ediedi

Donator
Luna iunie 2020 o voi folosi sa imi termin licenta despre algoritmi de predictie si machine learning in piata forex. Care urmeaza sa o sustin pe 1 iulie.
Voi publica pe forum prin iulie rezultatele/observatiile algoritmilor.

PArerea mea sa arunci unn ochi si pe threadul cu airdropuri zilnice.Poti face acolo ceva coins din care sa mai faci un banut in plus.
Poate o sa arunc un ochi si pe acolo, nu prea ma incanta sa pierd timpul cu noile criptomonezi, sunt si-asa prea multe.

Foarte buna postarea, succes in a reusi cu ce ti-ai propus!Bine punctat. In timpul in care pot face cativa centi pentru PTC, as putea sa citesc carti de dezvoltare personala (despre economie, psihologie etc) sau sa invat un skill, lucruri care mi-ar aduce un profit mult mai mare, dar pe viitor.


Eu sunt la facultate si parca regret ca nu m-am implicat in mai multe activitati. Oricum nu e totul pierdut. Abia sunt in anul I. De acum in anul II cu pandemia asta...Nu te supara, dar cum as putea implementa si eu asta?

Pana acum am investit 500 RON in bitcoin, cumparat acum o saptamana la pretu de 6800 USD. E o investitia mica tare, stiu...Dar cam atat am reusit eu sa strang intr-un semestru la faculta (nu sunt foarte disciplinat, iar party urile si cluburile sigur nu au ajutat :)) )

Oricum, sper sa fie o crestere bitcoin de macar 2x, ar trebui de moment ce va fi un "halving" (se injumatateste plata pentru minerele de bitcoin)

Te salut si iti urez success
Propune-ti sa strangi intr-un an 3000 de lei cu care sa iti deschizi un cont la tradeville
pe care sa ii investesti in companiile de stat care sunt obligate sa isi verse 90% din profit sub forma de dividende actionarilor. Sunt unele dividende la care amercianii nici nu ar visa. Si investeste doar in ce consideri ca e o companie care va aduce dividende pe termen lung. Incepi cu asta. Apoi poti si cu Interactive Brokers dupa ce iti iei un job mai incolo.(ca sa diversifici in 2 conturi: romanesc + strain)
 
Ultima editare:
Sus