Jurnal scrypt cc

SecretUser

Membru
Sti pe cati ani este contractul pe acest site? Apropo am bagat si eu 0,0659 btc, acum astept luna iunie cu ieftinirea aceea.
 
Sunt pe viata pana i vinzi.Ieftinirea de care zici inseamna ridicarea recompenselor si cel mai probabil va urca din nou pretul.
Pret vechi 1200-1300 satoshi/khs.Pret actual aprox 800 satoshi.Pret viitor:?!
 
Ne urca ratele din nou,dupa punerea in functiune a puterii totale.In 2 zile am facut 100 k satoshi din btc goldmine si am mai luat putere:D.suntem la 100 zile+ bep si dupa 1 iunie se poate sa mai scada.
 
Da.te vad ,felicitari:D.Poti sa pui cum vrei:daca vrei sa cumperi la un pret anume pui fixed price,daca vrei la cel mai ieftin pret pe moment pui buy at best sell price.Eu cumpar la pretu pietei.Daca pun fixed price daca fluctueaza mult preturile cine stie cat timp sta sa cumpere,timp in care imi poate si produce si eu astept sa ajunga la un anumit pret,
Daca vrei poti face trade,sa cumperi ieftin dai scump si tot asa,eu nu ma ocup il las pasiv.Doar mai bag sume mici sa il cresc:D
Am facut un calcul si daca vand puterea pot cam sa imi scot aproape banii ce i-am bagat daca cumva as vrea sa ma retrag.
 

licq100

Învăţăcel
Este cineva dispus sa explice pe larg cum sta treaba cu aceasta metoda? As fi interesat si eu.
 
Sus