Jurnal / Strategie Draw Liga I - retur 2017

Inf3rnoo

Veteran
Donator
Vineri, 03 Februarie 2017, incepe returul Ligii I...
Daca in tur, rezultatele de egalitate au iesit in proportie de 23% din totalul rezultatelor inregistrate, mizez ca in retur acest procent va fi putin in crestere...

Voi porni cu o banca de 5000 RON, iar primul pas va fi de 1 % din banca. De asemeni, voi merge cu sirul Fibonacci, nu Martingale. Cand un pariu din sir va fi castigator, voi reveni la miza de 1% din banca...In functie de cum va evolua, e posibil sa ajustez miza de 1% la valoarea bancii din acel moment...
 

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Asta ar însemna că se acoperă doar 9 pași: 50-50-100-150-250-400-650-1050-1700 (4.400 total). Poate ieși un profit foarte frumos dacă seria neagră nu e de 10+ meciuri. Însă au fost asemenea situații în Liga 1.
 

Inf3rnoo

Veteran
Donator
@ÀlèxXx , metoda Fibonacci e cea expusa de @stefyazzurro .
@stefyazzurro , stiu ca in retur a fost o etapa sau doua undeegalul a aparut la pasul 12 daca nu ma insel...Dar, atat imi permit momentan. Daca puteam sa strangem aici o echipa, sa ajungem la o banca de 10-15000, era altfel...Om vedea maine cum incepem. :)
 

schoolOFdj

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
ce echipa ai ales ? Eu cred ca poti face mult mai mult profit o data pe zi sau doua cu aceasta metoda.In loc sa astepti cu saptamana .
 

schoolOFdj

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
adica iei toata etapa fiecare meci pui x ?

chiar asta vroiam sa iti tastez si eu dimineata.Dar daca iese x pe biletele acolo unde ai pariat 5,5,10 ?si cel de 60 nu ?Sau aici te ajuta orarul meciurilor ?
 

PapyGabriel

Veteran
Am vrut sa incep si eu asta tot pe Liga 1, ma tot gandesc daca sa incerc sau nu, am vazut ca au fost cazuri cand egalul nu a aparut 12-13 meciuri si e destul de riscant... Sper sa-ti iasa pt ca acum apar meciurile echilibrate si vor veni mai multe egaluri. Succes!
 
Sus