Jurnal xFlavius. [HYIP] Obiectiv 1000$ in a Year

xFlavius.

Membru
Fac acest jurnal ca sa-mi demonstrez mie insumi ca se poate face bani online cu munca putina, atentie mare si multa perseverenta si desigur pentru a impartasi cu ceilalti membrii strategiile mele.

Target: 1000$ [intr-un an]

Cu ce site-uri lucrez ?

1.
coince.com
2. hashocean.com

Investitia mea initiala este de $63.33 Payeer in coince.com iar in hashocean.com $88.35

Strategia mea initiala:
Timp de 30 zile voi reinvestii tot ceea ce am castigat din comision, iar apoi ma voi juca cu banii lor reinvestind in continuu. O sa reinvestesc 80% din ceea ce castig din comision iar 20% ii retrag.
Pe parcursul timpului o sa mai caut HYIP-uri care par de durata si o sa incerc sa fac update cat pot de des.
 
Ultima editare:

inter_sibiu

Membru Banat
Veteran
Succes colegu' (y)
Ai luat o decizie buna cu investitia in USD si nu in BTC, pentru ca profitul se ofera in USD, chiar daca alimentezi cu BTC.
 
U

Utilizaror 16524

Inceputul este promitator,mult succes in continuare si sa ajungi la targetul propus!
 

xFlavius.

Membru
UP: Asa cum am spus de la inceput tot ceea ce am facut am reinvestit, deci :

In coince.com am reusit sa strang 94 pachete ($94.29), acum voi face 10$ la fiecare 4 zile , asa ca o sa reinvestesc tot cel putin pana ajung la 150$.
In Hashocean am reusit sa strang 0.01421005, pretul la Bitcoin a crescut foarte mult, asa ca inca nu sunt decis daca sa mai astept sa mai creasca sa cumpar mai multa putere.

Am mai investit si in earnevery30minutes.com 7$ Payeer, pana acum am reusit sa fac 3$ , astept sa recuperez suma de bani din acesta cand fac 120% din ceea ce am investit iar apoi voi retrage banii fara sa mai investesc.
 

BTC_Maker

Membru Banat
Team Spirit
sunt curios si eu de acest hyip hashocean as investi in el daca cineva mi-ar spune ce trebuie sa fac ...
Te corectez, nu este hyip hashocean, este un cloud mining ce mineaza numai crypto in scrypt , dar platile le fac in btc .
Il gasesti prezentat aici cu toate detaliile de care ai nevoie https://www.clubptc.net/subiecte/hashocean-hashocean-com.70187/ .
Altii au investit 10.000 ron o singura data si iau 5.000 pe luna, nelimitat . Site-ul plateste lunar 40-54% in functie de suma investita.
Felicitari @xFlavius. pentru alegerea facuta, cele 2 site-uri le folosesc si eu pentru a face bani de cateva luni .
 

xFlavius.

Membru
UP: Deci treaba sta cam asa :

In coince.com am reusit sa strang 116 pachete ($116.55) sper sa ajung rapid la 200$ dupa care voi incepe sa retrag din bani.
In Hashocean am 340 KH/s din care fac la ora actuala $1.80 zilnic , ceea ce este destul de ok :) am ganduri seriaore cu acest site si sper sa tina.
 

xFlavius.

Membru
UP : Se pare ca hashocean.com a picat.. deci sunt in pierdere 88.35 $ cat am investit in el initial... asta e ce sa faci.

Pe coince.com am reusit sa ajung la 174 pachete ($174.64) , inca putin si ajung la 200 si incep sa retrag din ei.
Acum voi vedea cum imi recuperez paguba din hashocean :)
 
Sus