Kairos Planet – țeapă sau oportunitate?

Subiect postat în 'Web News' de schoolOFdj, 29 Octombrie 2016.

 1. schoolOFdj

  schoolOFdj Business Club Veteran Donator Team Leader

  înregistrare:
  15 Noiembrie 2013
  Mesaje:
  2,957
  Aprecieri primite:
  595
  Puncte trofee:
  113
  De unde vin cei de la Kairos Planet?
  Kairos Planet pretind să aibă sediul în Marea Britanie, dar nu se găsesc pe site informații depsre proprietarii și operatorii companiei. Marea Britanie este o alegere bună, pentru că știm că este supusă legislației europene și că autoritățile lucrează prompt în rezolvarea problemelor de genu, deci locația ar inspira încredere. Totuși, adresa britanică este cel mai probabil doar o adresă de corespondență închiriată. Pentru că la o căutare pe Google am descoperit multe alte afaceri cu aceeași adresă.

  Cei de la Kairos Technologies au pus la dispoziție pe site și o adresă de la ”biroul de reprezentanți din SUA”. La o simplă căutare ne-am dat seama că adresa aparține celor de la iCorporate, companie care oferă înregistrarea corporației atât în SUA cât și în jurisdicții offshore.

  Așadar, din câte se pare, Kairos Technologies există în SUA și Marea Britanie doar cu numele, și că le lipsește cu desăvârșire prezența fizică. Așadar, în cazul în care se dovedește că nu sunt legitimi, aveți toate șansele să vă jucați de-a ”prinde orbul, scoate-i ochii” cu cei care au dezvoltat afacerea.

  Numele domeniului, kairosplanet.com, este setat pe privat și a fost înregistrat în 18 iunie 2014.

  Un video de marketing îl identifică pe JanniCavassini ca director. Numele său nu poate fi găsit nicăieri pe site-ul companiei.

  De fapt, Kairos Technologies este administrat din Dubai, în Emiratele Arabe Unite – dacă ne luăm după profilul lui Cavassini de pe LinkedIn, care listează ca locație Dubaiul.


  Mai multe detalii aici https://goanadupabitcoin.ro/mlm/kairos-planet-teapa.html
   
  Lui stefyazzurro, AdrianVe şi Gareth618 le place asta.
 2. niton97

  niton97 Membru

  înregistrare:
  1 Noiembrie 2012
  Mesaje:
  232
  Aprecieri primite:
  9
  Puncte trofee:
  18
  Aceasta firma are deja o vechime de 2ani, daca ar fi o teapa nu ar putea sa reziste asa mult pentru ca toate firmele sunt verificate de lege.
  Eu particip din 14 Aprlie in acest proiect si sunt platit zilnic
  Daca sunte-ti interesati ma puteti gasi pe pagina de facebook
   
  Lui stefyazzurro îi place asta.
 3. jv_vlad94

  jv_vlad94 Învăţăcel

  înregistrare:
  15 Noiembrie 2016
  Mesaje:
  5
  Aprecieri primite:
  1
  Puncte trofee:
  3
  nu este teapa pot sa spun ca fac parte din aceasta forma de 5 luni si am investit 2777 dolari adica am cumparat cel mai mare pachet si pot sa spun ca am recuperat investitia doar prin ichirierea spatiului meu de stocare si am un venit pasiv de 580$ pe luna