KnCMiner a fost cumpărată

schoolOFdj

Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
#1
KnCMiner a fost cumpărată în mod anonim
Conform unor rapoarte recente, firma suedeză de minare bitcoin intrată deja în faliment, a fost cumpărată de un cumpărător anonim.

KnCMiner, la un moment dat cea mai mare companie de minare, a depus de curând actele pentru intrarea în faliment. Compania a motivat falimentul prin faptul că are deja costuri din ce în ce mai mari și competiție dură. Știrea a fost un șoc pentru industria bitcoin, pentru că KnCMiner era considerată una dintre afacerile proeminente din sector.

KnCMiner a fost o opțiune de investiții atractivă pentru investitorii europeni care vor să se implice în piața monedei digitale. Compania a strâns cu succes peste 250 de milioane de coroane suedeze, echivalentul a aproape 30 de milioane de dolari, în numai doi ani.

Sam Cole, directorul și fondatorul complexului de minare a spus că afacerea devenise neeconomică – energia electrică s-a scumpit în Suedia, echipamentele de minare au devenit mai ieftine iar operațiunile de minare din China la scară largă sunt o competiție mult prea mare. Compania a adunat datorii de 165,2 milioane de coroane.

Goanadupabitcoin
 
Sus