KnCMiner a fost cumpărată

Subiect postat în 'Web News' de Cum Sa castig Bani Online, 21 August 2016.

 1. Cum Sa castig Bani Online

  Cum Sa castig Bani Online Business Club Veteran Donator Team Leader

  înregistrare:
  15 Noiembrie 2013
  Mesaje:
  2,674
  Aprecieri primite:
  492
  Puncte trofee:
  83
  KnCMiner a fost cumpărată în mod anonim
  Conform unor rapoarte recente, firma suedeză de minare bitcoin intrată deja în faliment, a fost cumpărată de un cumpărător anonim.

  KnCMiner, la un moment dat cea mai mare companie de minare, a depus de curând actele pentru intrarea în faliment. Compania a motivat falimentul prin faptul că are deja costuri din ce în ce mai mari și competiție dură. Știrea a fost un șoc pentru industria bitcoin, pentru că KnCMiner era considerată una dintre afacerile proeminente din sector.

  KnCMiner a fost o opțiune de investiții atractivă pentru investitorii europeni care vor să se implice în piața monedei digitale. Compania a strâns cu succes peste 250 de milioane de coroane suedeze, echivalentul a aproape 30 de milioane de dolari, în numai doi ani.

  Sam Cole, directorul și fondatorul complexului de minare a spus că afacerea devenise neeconomică – energia electrică s-a scumpit în Suedia, echipamentele de minare au devenit mai ieftine iar operațiunile de minare din China la scară largă sunt o competiție mult prea mare. Compania a adunat datorii de 165,2 milioane de coroane.

  Goanadupabitcoin
   
  Lui AdrianVe îi place asta.