L7TRADE. COMPANY - un model inovator de schimb P2P

Veteran
Înscris
7 Iun 2018
Mesaje
520
L7.Trade
Link inregistrare: https://l7.trade/?r=318555411
Canal telegram: t.me/l7trade_ro
YouTube:

Proiectul oferă tuturor celor care doresc să se angajeze în tranzacționarea inter-schimb, iar investitorii investesc zeci de mii de dolari în el! De ce fondul cauzează un astfel de interes și ce caracteristici are - vom analiza în continuare.
Lansarea oficială a L7 Trade a avut loc la începutul verii, iar din momentul lansării, acesta arăta deja ca un proiect solid. Un site bine pregătit, o cantitate mare de informații în paginile sale, o descriere detaliată a activității companiei și chiar oportunitatea de a participa direct la acesta inspiră încredere în fond și indică faptul că administrația știe ce face și a venit cu o atitudine serioasă.
L7 Trade are nu numai funcționalități pentru tranzacțiile de arbitraj, ci și propriul exchange intern, ceea ce va permite participanților să facă schimb de fonduri dacă este necesar.
Se poate observa că va fi o dezvoltare suplimentară - judecând după faptul că există încă secțiuni inactive, în viitor vom vedea noi metode de tranzacționare, se dezvoltă un sistem de coordonatori care vor încheia contracte cu compania și o vor reprezenta offline. Vedem o abordare foarte faină, ceea ce se va dovedi în practică - timpul va spune, dar nu-mi permit să trec pe lângă o astfel de platformă precum L7Trade și am investit 0.02 BTC.

L7 Trade este o platformă de schimb fără vânzare. Nu sună înțeles de toată lumea, dar această formulare ascunde o activitate destul de inteligibilă. Prin intermediul platformei, puteți cumpăra criptocurrency mai ieftin pe unele burse și să îl vindeți mai scump pe altele. Nu este un secret faptul că fiecare schimb are propriile cotații pentru monede și uneori sunt foarte diferite. Puteți câștiga cu succes bani în acest sens, dar trebuie să înțelegeți esența, nu trebuie să vă înregistrați pe zeci de schimburi, să aveți o mulțime de bani pentru a le folosi pe fiecare platformă. L7 Trade simplifică această procedură - este suficient să vă înregistrați pe site-ul platformei, să faceți bani și întreaga lume a arbitrajului criptografic va fi în fața dumneavoastra, în totalitate.
Ideea proiectului este neobișnuită. În funcționalitatea sa, L7 Trade combină schimbul P2P și sistemul de arbitraj al tranzacțiilor OTC. Datorită acestui fapt, toată lumea poate face tranzacții și poate face profit într-un singur clic, fără a fi profesionist și fără a petrece mult timp analizând piața.

Pentru investitori, L7 Trade se oferă să câștige bani pe tranzacții fără vânzare, care pot fi efectuate manual și automat. Pentru a începe să câștigați, trebuie să aveți sume de la 0,02 BTC, care la rata actuală este cu puțin mai mult de 200 USD.
Nu multe operații pot fi finalizate pe zi, deoarece confirmarea lor durează o perioadă mare de timp (aproximativ 5 ore), în general, randamentul poate ajunge la 4-5% pe zi. Participantul își poate retrage depozitul în orice moment.
Judecând după recenziile de pe un forum mare (unde subiectul proiectului este în secțiunea „Schimburi”), participanții obțin un profit de până la 50% în 10 zile! Poate că utilizatorii iau în considerare acest procent și creșterea criptomonedelor, în special, Bitcoin a arătat recent o dinamică pozitivă bună.
Mărimea profitului depinde direct de moneda pe care o utilizați, de câte tranzacții veți efectua pe zi, vă tranzacționați sau utilizați tranzacții auto, pentru care platforma va percepe 10% din profit.

Depunerea și retragerea fondurilor

Proiectul funcționează numai cu criptocurrency: BTC, ETH, LTC, BCH, DASH, ZEC, XLM, BSV, BTG, XRP.

Suma minimă pentru tranzacționare este de 0,02 BTC sau 0,5 ETH, fără verificare, puteți tranzacționa până la 0,1 BTC sau 3,3 ETH.

Nu se percepe nici un comision pentru depunerea fondurilor, taxele de retragere sunt de 0,0005 BTC. În general, există o mulțime de comisioane, dar chiar și ținând cont de ele, obținerea a câteva procente din profit pe zi, este ușor!

Puteți solicita o retragere 0,002 BTC, 0,1 ETH, 0,1 LTC, 20 XRP, 0,1 DASH.

L7 Trade are propriul exchange, cu o taxă de tranzacție de 0,5%.


După înregistrarea pe site-ul L7 Trade, participantul primește un link de referință unic care poate fi utilizat pentru a atrage parteneri și venituri suplimentare. Partenerul va primi profit din sesizări directe în sumă de 21% din venitul lor. Dobânda va fi plătită pentru fiecare tranzacție și în moneda în care sesizarea a efectuat operațiunile.

Link inregistrare: https://l7.trade/?r=318555411
Canal telegram: t.me/l7trade_ro
YouTube:
 
Veteran
Înscris
7 Iun 2018
Mesaje
520
In timpul zilei fac doua tranzactii manual, doar noaptea dau pe auto, tot doua, deoarece pe auto iti opresc 10% din profit. O tranzactie completa dureaza aprox. 5 ore.
 
Membru
Înscris
17 Ian 2019
Mesaje
109
intrebare: poti avea mai multe oridine concomitent pe mai multe criptomonede? in sensul in care daca sunt pe XLM pot avea si pe XRP in acelasi timp?
multumesc.
 
Veteran
Înscris
7 Iun 2018
Mesaje
520
Comerțul L7 - oportunitate de arbitraj în jur de 1% profit mediu pe tranzacție

Practic, comerțul L7 este o platformă care ne permite tuturor să executăm tranzacții de arbitraj între schimburile criptografice. Cu această platformă puteți cumpăra scăzut la un schimb și puteți vinde imediat mai mare pe o altă formă de placă. Este un arbitraj fără riscuri.

În realitate, este mai complex de atât. Platforma utilizează agenți care vor executa comerțul de cumpărare și vânzare în același timp pentru dvs. Pentru serviciul lor vor câștiga o parte din profit. Iar platforma va lua și o bucată din acest profit. Practic, veți păstra o treime din aceasta (dar este mai mare decât 1% pe comerț, în medie). După tranzacție, platforma acționează ca o casă de compensare: trimiterea criptului către cel care l-a vândut și usd către unul care l-a cumpărat. În aproximativ 4 ore minimum, întregul proces se va executa și veți avea cripto-ul plus partea dvs. de profit înapoi în portofel, gata să execute o altă tranzacție. Timpul dintre tranzacții este în jur de 40 min și 60 min depinde de monedă.
Așa puteți face 4-5 tranzacții pe zi.

Sunt foarte multumit de aceasta platforma. Eu continui să-mi iau profitul cât pot.

Screenshot_2019-09-11-19-35-59-1.png
 
Ultima editare:
Sus