L7TRADE. COMPANY - un model inovator de schimb P2P

Veteran
Înscris
8 Mai 2017
Mesaje
888
ti-ai facut verificarea ca sa poti face tranzactii peste 0.1 in btc? si cum a decurs te-au verificat rapid?
 
Veteran
Înscris
7 Iun 2018
Mesaje
520
Cand am facut eu verificarea, in cateva ore a fost gata dar am inteles ca se face si mai repede (cateva minute)
 
Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
15 Noi 2013
Mesaje
3.183
Salut ,de cand este acest site? Multumesc frumos.
 
Veteran
Înscris
7 Iun 2018
Mesaje
520
Procentul de castig este in functie de evolutia pretului monedei respective
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
7 Apr 2017
Mesaje
3.212
Procentul de castig este in functie de evolutia pretului monedei respective

trebuia sa zici si ca primest e-mail cind se finalizeaza tranzactia , dar cam 5- 5,5 ore dureaza , am bagat alta , dar acum am fost mai atent la detalii si o sa am un cistig mai bun .
 
Veteran
Înscris
7 Iun 2018
Mesaje
520
o noutate ar fi ca au scazut timpul MAA la 30 minute la voi e la fel?
Da, si eu am observat.

Noutati:

Câteva probleme tehnice și operaționale

Dragi clienți, vă informăm despre câteva aspecte din lucrare:

1. Chat-uri

Din cauza lansării oglinzilor, au existat unele defecțiuni în chat-ul de asistență tehnică, în legătură cu aceasta, apelurile au fost dublate, iar operatorii nu au putut face față volumelor de apeluri.

Specialiștii companiei au eliminat aceste probleme tehnice și acum sunt deschise două camere de chat. Una dintre ele este o chat pentru întrebări generale privind munca, a doua pentru întrebări cu privire la plăți pierdute și tranzacții pe diverse criptomonede.

2. Lucrați cu criptocurrency ETH (Ethereum)

După ce au analizat plățile cu cryptocurrency Ethereum, experții noștri au descoperit unele erori de rețea atunci când lucrează cu un număr foarte mare de plăți. Eșecurile sunt asociate cu un număr mare de comenzi pentru plata plăților mici într-un timp scurt, ceea ce nu permite nodurilor să funcționeze corect. Se produc defecțiuni și banii nu ajung la destinație. Ne luptăm cu această problemă de câteva luni și returnăm plăți. Acum s-a decis excluderea acestor circumstanțe adverse. Pentru a rezolva această problemă, lucrați cu criptomoneda Ethereum a fost modificată: suma minimă pentru tranzacționare va fi de 2 ETH, suma minimă pentru plată va fi de 1 ET. Acei clienți care au o sumă mai mică în bilanțurile pentru tranzacționare și plăți, vă rugăm să utilizați schimbul și să retrageți o altă criptomonedă, schimbul va fi actualizat de două ori pe zi pentru următoarele cinci zile.

Vă rugăm, de asemenea, să nu utilizați schimburi și servicii de schimb atunci când înlocuiți Ethereum, deoarece foarte des expeditorii de mai sus folosesc contracte inteligente în loc de jetoane pentru a trimite. Aceste plăți nu sunt acceptate de sistemul nostru de primire automată, iar specialiștii noștri caută aceste plăți în rețea pentru creditarea manuală în conturile dvs. Vă rugăm să utilizați portofele personale pentru a reumple.

3. Conturi verificate

Vă rugăm să solicitați ca toți clienții care trec verificarea să își ofere propriile documente originale. Dacă se constată o discrepanță (documente copiate de pe Internet sau altul), contul va fi șters.

4. munca VIP

Vă rugăm să vă familiarizați cu clauza obligatorie din Contractul de utilizare înainte de a trimite o cerere de lucru în condiții VIP. Compania este obligată să primească un venit fix pentru coordonare și plată agenților pentru rezumatul rapid al indicatorilor financiari. Prin urmare, clientul trebuie să înțeleagă, de asemenea, că această condiție este obligatorie și dacă condițiile de muncă pentru statutul VIP sunt încălcate, munca va fi suspendată pentru un anumit timp, după care contul va fi decontat și închis.

5. Contestații la departamentul tehnic

Pentru înjurături, insultări și suport pentru chat-uri spam, contul va fi șters automat.

6. Verificare selfie

Recomandăm clienților care se supun verificării suplimentare, și anume confirmarea unui cont selfie cu pașaport, să aștepte confirmarea și să nu contacteze acest departament tehnic, să nu sponeze departamentul tehnic. Această verificare poate dura câteva ore sau câteva zile; informațiile la cerere de către serviciul de securitate sunt disponibile în Contractul de utilizare.

Vă mulțumim pentru atenție.

Nota: Tradus cu Google traducere.
 
Sus