LegacyClix - legacyclix.com

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

anton44

Veteran
Din 20 rr cumparati , si apoi tot reciclati la 5zile de inactivitate ( "e" banii mei si fac ce vreau cu ei ) , am ajuns sa incerc cam 70 de RR si din toti am unu singur relativ activ. Mai au 5 zile asa ca ii las sa se stinga linistiti . Il prelungesc numai pe cel activ printr-o selectie naturala care a costat cam 8$. E cel mai scump RR al meu si tin la el ca la ochii din cap.
 

ionut182

Donator
Team Spirit
schoolOFdj a spus:
Plata nr 6 (plata instant)

My Referral Link. Pentru doritori va puteti inregistra aici
***********************Fdj

[*****************************************************************

Felicitari pentru plata :d
 
Si eu am patit aceeasi chestie. Am dat sa intru pe site, am introdus CAPTCHA corect, am vazut o reclama, la urmatoarea mi-a spus ca nu sunt logat, dau sa ma loghez si... hopa: cont suspendat. Asa am patit si pe clikz4freakz. Faza e ca nu folosesc scripturi sau chestii de genul. Nu stiu ce ii determina sa ma suspende.
 

anton44

Veteran
Exact la fel am patit si eu pe ambele . pe clikz4 eram in pending cu 6.5$ de o saptamana . Nici eu nu am folosit "ajutatoare" pe niciunu.
Sunt curios daca raspunde la tiket .
 

anton44

Veteran
Acum cateva zile s-a intamplat la fel pe un PTC si si-a cerut scuze imediat ca a fost un bug in detectia de scripturi . Sa speram .........
 

ionut90

Membru
Si eu azi la fel, cont suspendat si am fost corect in toate, ma refer ca nu am 2 conturi, am ip static, nu am folosit software. Chestia este ca ei sustin ca nu sunt de vina, cica noi am facut ceva si de asta ne-a suspendat...eu m-am lasat de el, asta e escrocherie pe fata
 

anton44

Veteran
Unde sunt cei care au spalat cu mine pe jos cand am spus ca acest admin e un excroc ,
cand de 10$ rulati pe RR vanduti de el tot ce vindea era mort , daca schimbai 2RR o data unu ti se intorcea ca mort proaspat.
Eu nu ma bucur .......
Imi pare rau pentru cei pe care i-a prins cu bani investiti , neprimiti , furati ce mai .
Poate asa nu o sa se mai bage pumnu in gura celor care se plang de unele probleme .
De fapt asta este menirea prin definitie a unui forum , un loc unde sa dam si sa primim sfaturi sa ne spunem ofurile sa ne laudam cu reusitele .

PS . Vad ca au intrat in mentenanta . I-or fi lovit vietnameziiiiii, chineziiiiiii. etc .
M-as bucura sa porneasca mai ales pentru cei care au de pierdut . Eu am pierdut deja .
 

vasileporumbel

Învăţăcel
Nu stiu daca e cazul sa va inflamati asa si sa aruncati cu invective. Au fost probleme similare si la PTCSolution chiar la sfarsitul saptamanii trecute si s-au rezolvat. Eu cred ca problemele au aparut din cauza scriptului updatat care o avea ceva buguri in detectia autoclickerelor. E doar o banuiala, insa e clar ca n-are nimeni nimic cu voi si totul va fi in regula daca n-ati facut magarii.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus