Madara2016

Team Spirit
Eu imi bat capul cu alti utilizatori ptr ca vreau sa castig mai mult,nu cred ca trebuie sa iti arat ca retrag zilnic 57$,pot retrage o data pe saptamana sau o data pe luna.Suma asta de bani eu o incasez in momentul de fata si in plus,nu este sursa mea principala de venit.Cand va citesc raspusurile de multe ori ma bufneste rasul,stati pe site uri si comentati,va bucurati la un pachet de tigari cat castigati din facut sondaje in loc sa va documentati despre ce este vorba si apoi sa comentati!
Ultimul comment, fiindca bati campii ca "Ion". Macar de ai cunoaste putin marketing si ai face tu atatia bani cred ca I-ai trimite lui @ilicitus 1$ in LIC sa ii inchizi gura si sa nu mai strige dupa tine. Dupa care pentru ce raspunzi la comentarii aiurea daca tu castigi sume colosale? Daca noi suntem incuiati si nu credem lasa-ne asa si demonstreaza ceva nu bate tastele aiurea si arunci cu poze cu diversi oameni. Sunt sigur ca nu ai inteles nimic si vei raspunde ca tu ai "cojones" :D
 

ilicitus

Membru
Si..am primit ceva(cf. imagine)
Ca un utilizator de blockchain de ceva vreme, am incercat sa gasesc tranzactia in explorer-ul lor (http://licexplorer.com/search) dar nu reusesc (vezi mai jos cautarea dupa adresa mea). Putin ajutor ca sa vad confirmarea ca este in blockchain?
1576499927885.png
1576500085850.png
 
Sus