LinkBucks - linkbucks.com

Siropu

Admin
LinkBucks este un site care te plateste sa promovezi linkuri pe internet. Introduci un link (un link de referal spre exemplu) in sistem si acesta iti genereaza automat un link nou insotit de o reclama. Reclamele sunt de 3 tipuri: "banner" care apar intr-un frame deasupra paginii sau in lateral, "intermission" care apar pe toata pagina, si reclame "pop-up" care sunt lansate intr-o fereastra noua in momentul accesarii linkului.

LinkBucks.com plateste minim 0.10$ pe mia de afisari. CPM-ul (Cost Per Mille - plata pe mia de afisari) variaza in functie de tipul de reclama si de tara de provenienta. Are si un sistem de referali pe 3 nivele (20% - 10% - 2%). Minimul de plata este 5$ prin PayPal.

UPDATE 8 mai 2012: De acum poti castiga mai multi bani promovand linkuri cu reclame de tip "Content Lockers". Acest tip de reclame sunt asemanatoare cu cele "intermission", numai ca vizitatorul trebuie sa completeze un chestionar sau o oferta pentru a putea continua catre catre linkul principal. Pentru fiecare chestionar sau oferta completata, poti castiga 10$ sau chiar mai mult.

Link Inregistrare
 

popescunicolae

Membru Banat
Veteran
Donator
bravo...frumoase plati... dar in ce masura s-au prostit...adica nu mai contorizeaza tot, sau platesc prea putin/mie?
 

dracosu

Membru
de platit platesc ok... dar cica un anumit procent de vizitatori trebuie sa de clickuri pe reclame, astfel iti suspenda contul...
 

profesoru

Veteran
Presupun ca programelede trafic exchange sunt exluse din moment ce un anumit procent de vizitatori trebuie sa de clickuri pe reclame, astfel iti suspenda contul.
Am dreptate sau se poate folosi hitleap?
 

sweetdeath

Business Club
Mai e in viata acest site ? Mi-am amintit ca mai aveam vreo 20$ in balanta si cand sa intru pe site eroare... :eek:
 
Sus