Loto Polonia 1 & 2 -> Strategii,Variante,Extrageri

Gambit

Veteran
Donator
LOTO POLONIA 1 & 2

Case de pariuri unde putem juca:1.) SUPER BET ---> Ofera cele mai mari castiguri (cote), si merge sa pui aici pe un bilet chiar si 15 numere cu un sistem destul de avantajos, fiind clasat de mine pentru loto pe locul 1.

2.) PUBLIC BET sau FORTUNA ---> Este exact ca si super bet, merge lafel, problema la ei este faptul ca au cotele putin mai mici, diferenta de castig dintre cele doua este destul de mica, ceea ce o claseaza pe locul 2.

3.) CASA PARIURILOR ---> La casa pariurilor ofera aceleasi castiguri exact ca si la SUPER BET, problema la ei sa zicem ca ar fi faptul ca, daca vrei sa joci pe sistem, miza minima numai va fi de 1 RON, ci de 2 RON, dar sunt si alte case de pariuri tot apartinand de CASA PARIURILOR care accepta miza chiar si cu 1 ron. Problema sa o numim asa la ei este faptul ca nu poti pune foarte multe numere ca si la SUPER BET, ceea ce o claseaza pe locul 3.

4.) STANLEYBET ---> Ofera MAX BONUS fata de celelalte case de pariuri. Mai nou se poate paria si pe 1 RON cu 15 numere pe bilet, ceea ce e super.- Câteva lucruri care trebuie sa le stiti:1.) Este un joc de noroc, avand grad de risc de maxim posibil, mai usor de inteles, cand jucati, riscati sa va pierdeti banii. Nu intotdeauna va fi posibil sa iesiti pe plus sau chiar macar si cu banii investiti, investiti si jucati, doar ceea ce sunteti siguri ca puteti pierde !!!

2.) Varsta minima de jucat, este clar de 18 ani !

3.) Ora maxima de pariat, adica de pus biletul este de 14:00, la ora 15:00 in fiecare zi, se extrag numerele. Extragerea numerelor LIVE, o puteti viziona pe anumite site-uri. Ora mentionata mai sus este la LOTO POLONIA 1 iar la LOTO POLONIA 2 este la ora 22:00 ora maxima cand puteti plasa biletul si ora 22:40 extragerea.

4.) Numerele pot fi vazute atat pe net (sunt multe site-uri care le afiseaza) dar si in offline la casele de pariuri.


5.) Intotdeauna cand jucati, urmariti extragerile, este bine sa aveti extrageri din timp, dar si o statistica simpla a numerelor iesite de-a lungul a catorva luni bune, deoarece o sa va ajute foarte mult.

6.) *ATENTIE* Numerele de la POLONIA 1, NU si subliniez NU, vor coincide niciodata cu cele de la POLONIA 2, astfel incat daca va bate un gand si ziceti: "ia sa bag ma si la polonia 2 aceleasi numere poate am noroc", ei bine nu faceti acest lucru, riscati maxim sa va pierdeti banii. Acesta este doar un sfat din experienta mea proprie, voi faceti cum doriti.

7.) Majoritatea nu stiu ce e acela un SISTEM. Sistemul este folosit pentru castigarea mai usoara a unui bilet. Un sistem se poate pune atat la loto cat si la pariuri sportive. Deoarece noi vorbim aici de loto, am sa va explic bineinteles de loto. Spre exemplu sa zicem ca avem 1 leu si vrem sa pariem 3 numere fara sistem, o sa avem un castig pe bilet in jur de 67 de lei. Faza este, ca acele 3 numere nu sunt chiar asa usor de ghicit, ca daca ghicesti sa zic asa 2 numere, nu iei nimic, trebuie musai 3 numere. Ei bine sa presupunem ca avem din nou 1 leu, si vrem sa pariem 3 numere, dar jucam cu sistem 2-3. In cazul acesta intervin 2 chestii, 1 buna si 1 rea.

a) Cea buna ! - Cea buna este faptul ca putem castiga atat la 2 numere cat si la 3, practic luam bani chiar si cu 2 numere castigate, chiar si cu 3 numere.

b) Cea rea ! - Faza cea rea este ca va scade foarte mult din castig, ceea ce inseamna ca daca la 3 numere fix fara sistem castigam undeva la 67 de lei pe miza de 1 ron, ei bine la un sistem de 2-3, vom castiga undeva la nici 25 de lei, avand un castig la 2 numere de probabil nici 10 lei, si la 3 numere de vreo 30 de lei.


Cam acestea ar fi avantajele si dezavantajele jocului cu SISTEM, daca doresti sa joci cu sistem, si sa ai un castig aproape bun ca si la un joc fara sistem, intotdeauna va trebuii sa maresti considerabil miza.


8.) Dupa cum probabil stiti, anumite numere pica chiar si zilnic, gen 77,38,25,46 .... etc. In cazul in care, vreti sa pariati zilnic aceste numere, va sfatuiesc si cred eu ca este obligatoriu sa urmariti extragerile, poate pica acel numar si o saptamana, mai exact zi de zi, dar apoi poate sa numai pice nici 2 saptamani, il poate muta la polonia 2, de aceea repet, urmariti extragerile, este foarte important, va dati seama de multe lucruri.


9.) *ATENTIE* Sunt mai multe site-uri actuale in care sunt afisate extragerile de la polonia 1 si polonia 2. Aici am un sfat pentru voi, inainte de a va verifica numerele pe un anumit site, intrati pe mai multe site-uri care afiseaza extragerile (un minim de 3) astfel incat, sa fiti siguri ca, chiar sunt acelea numerele extrase, sau va puteti duce cel mai bine la o casa de pariuri (majoritatea au loto polonia) si rugati pe casiera sa va dea foaia sau sa va zica numerele extrase. Este posibil ca pe net, pe unele site-uri sa se afiseze alte numere decat cele reale intrucat va uitati pe bilet vedeti ca nu ati castigat nimic, si apoi aruncati biletul .... si a doua zi va bate gandu sa ii cereti la casiera ultimile 2 extrageri, sau sa va uitati pe alte site-uri si vedeti ca defapt nu acelea erau numerele extrase, si asa va parliti foarte usor.
Cel mai bine este sa va verificati numerele in primul rand in off-line, la orice casa de pariuri, iar in al doilea rand, verificati intai la minim 3 site-uri numerele extrase, si mai ales la site-urile vechi, care au o vechime gen stanleybet, sau anumite blog-uri, sau public bet s.a.m.d. Aveti grija sa nu va pacaliti.


10.) Numerele afisate mai sus de catre mine, sunt facute numai de catre mine.
Dupa cum bine vedeti, aveti acces la numere, fara a va cere un ban in schimb, deci nu doresc ca in topic sa vad plangeri sau mofturi sau sa ii aud pe unii "du-te ba cu numerele tale ca nu vei castiga niciodata" fiind numerele si statisticile gratis nu voi accepta astfel de comentarii, intrucat le voi raporta.
Faceti bine si comportati-va ca atare, daca aveti sugestii sau nelamuriri, cu cea mai mare placere le voi asculta si voi raspunde la ele, ba chiar si sfaturi si pareri.


''Numerele postate si create de catre mine, sunt absolut GRATIS, daca o anumita persoana doreste de a imi oferi o atentie asupra unor numere/variante/bilete/strategii postate intr-o anumita zi, NU VOR FI ACCEPTATE !, si mai ales, sa se inteleaga faptul ca totul este gratis, si nu voi cere niciodata ceva in schimb, chiar daca strategiile sau ponturile care le ofer "dau roade" in foarte multe cazuri, sau ele sunt extrem de gresite ! Respectivul in sine, nu a fost obligat si nici nu va fi obligat de catre mine personal sa ofere o anumita suma de bani intrucat extragerile de acum "n" zile au fost favorabile. Acest lucru nu se poate intampla si nu voi accepta acest lucru intrucat numerele postate sunt absolut gratis.

11.) La loto POLONIA 1 cat si la LOTO POLONIA 2, se extrag zilnic 20 de numere din 80 !

12.) In prezent, si probabil si in viitor, voi afisa aici pe prima pagina mai multe variante,respectiv sisteme de joc, astfel incat daca aveti nedumeriri referitoare la ele, nu ezitati sa imi dati PM, sau sa raspundeti la acest topic.
De asemenea in momentul postarii unor noi strategii de joc, se vor afla si explicatii la fiecare strategie de joc in parte.


13.) Aveti grija sa nu incurcati niciodata LOTO POLONIA 1 CU LOTO POLONIA 2, si mai ales in momentul punerii biletelor la casele de pariuri, asigurati-va ca dupa printare si primire, pe bilet scrie loteria corecta la care ati vrut sa puneti, deoarece au fost cazuri in care eu personal am pus niste variante la polonia 1, si nu m-am uitat la bilete, crezand ca femeia de la casa a inteles ce scrie pe biletul care i l-am dat, si cand am ajuns acasa si s-a facut extragerea m-am pomenit ca pe biletul meu era defapt trecut polonia 2, si din pacate numai aveam ce sa fac, ca la majoritatea caselor de pariuri, exista un termen de cam 5 minute pana la returnarea biletului si primirii banilor inapoi. Deci aveti grija.

14.) NU evitati niciodata sa nu dati un reply cu orice intrebare legata de o strategie anume care este afisata de catre mine aici pe prima pagina, in loc sa faceti o greseala, sau daca nu sunteti siguri pe sine, sau sa zicem ca nu ati inteles ceva ce este scris, nu evitati sa va exprimati opinia/problema/sugestia, eu am sa incerc sa va raspund cat mai repede cu putiinta indiferent daca intrebarea este una buna sau una care chiar nu isi are sensul ;


15.) Un sfat prietenesc atat pentru incepatori cat si pentru cei care au experienta, este ca e bine intotdeauna cand porniti sa practicati o anumita strategie, sa aveti un buget in functie de strategia aleasa.
Unele necesita un buget pe o saptamana, altele pe 2 saptamani, acuma depinde de strategie, dar e bine sa stiti ca intotdeauna la practicarea unei strategii este bine sa aveti un buget pus deoparte ;

Si am sa mai mentionez un lucru care este putin cam logic. Fiind un joc de noroc, ca multe altele, intotdeauna vor exista riscuri, ceea ce eu consider ca daca sti cum sa joci ai sanse egale 50% sa pierzi dar si 50% sa castigi. Acest lucru va fi valabil intotdeauna fiind un joc de noroc, unde se pot pierde bani destul de multi. Si inca ceva, chiar daca v-ati stabilit de la inceput un buget sa zicem pe 2 saptamani, acest lucru nu inseamna ca strategia in cauza nu poate trece de acel buget pe 2 saptamani, ci poate sa treaca chiar ne-asteptat de mult.
A fost un caz in care am recomandat un numar sa il jucati la o anumita strategie si nu a picat mai bine de 31 de zile, ceea ce a dat mult peste cap un plan de investitie, ceea ce se poate intampla oricand.


16.) In cazul in care jucati sa zicem pe un sistem de martingale pe un numar sau nu numai pe un numar dar va folositi in strategie de acel numar fie el combinat cu altele sau nu, este bine pentru voi, ca acel numar sa fie extras de cat mai multe ori, pe o durata mai lunga de timp, un minim de 4-5 luni sa zicem, asta inseamnad faptul ca va trebuie si o statistica.
Pe langa faptul ca este bine sa alegeti doar numerele care sunt extrase cel mai des, este bine ca numarul/numerele pe care le veti juca, sa aiba un minim de 6-7 zile decand nu a mai fost extras, astfel incat, sa aveti cat mai multe sanse ca strategia voastra sa functioneze "ca la carte"


17.) Nu evitati sa dati un +1 thanks daca v-am fost de ajutor.
;) :drinks:


______________________________________________________________________________________________________


Topic + detalii creat de Gambit
Mail - gambit_danyel@yahoo.com
Contact Y!M: gambit_danyel
 
Ultima editare:

tanus

Veteran
Donator
Re: Pentru voi - castig garantat !

la ce casa de pariuri online se gaseste polonia2?
 

Quentin

Veteran
Donator
Re: Pentru voi - castig garantat !

Din cate stiu eu...loto polonia/grecia/wfl gasesti doar la offline (betcafearena,publicbet)
 

Gambit

Veteran
Donator
Re: Pentru voi - castig garantat !

se gaseste la orice casa de pariuri, dar puteti opta la super bet ca e cu 1 ron.

Si da merge, poti verifica numerele cu toate extragerile de saptamana trecuta, si te convingi singur :)
 

Quentin

Veteran
Donator
Re: Pentru voi - castig garantat !

Felicitari ca ne-ai prezentat aceasta metoda..merge..eu stiam ceva asemanator dar cu 4 numere (erau 16 serii de numere..si erau jucate zilnic) si era un castig mai mic dar si acolo erau sanse mai mari de 75-80% de castig pe saptamana.
 

deebomcm

Membru
Re: Pentru voi - castig garantat !

foarte interesant dar eu vad ca sunt doar 50 de variante cred ca ai omis una.
 

valydin40

Donator
Re: Pentru voi - castig garantat !

am cautat polonia 2 si sunt extrageri la orele 15:00 si la 22:40 la care din ele sa joc ?
 

Gambit

Veteran
Donator
Re: Pentru voi - castig garantat !

Polonia 1 e cea de la 15:00, iar polonia 2 e cea de la 23:00, deci la 2.

Numerele nu coincid cu cea de la 1, deci sa aveti mare grija.

La extragerea de astazi s-a castigat doar 12 lei :) , deci aveti mare grija, pentru partida jucata de maine, puteti baga biletele.
 

Gambit

Veteran
Donator
Re: Pentru voi - castig garantat !

deebomcm a spus:
Gambit, verifica te rog ca sunt decat 50 de variante mai trebuie una.
am vazut numai stiu pe care am omiso, puteti pune voi una dupa capul vostru, nui bai :-j
 

deebomcm

Membru
Re: Pentru voi - castig garantat !

ok, tu cum faci sa le bagi ii dai biletele cum ar venii din ziua precedenta ? ca poate iti greseste aia la ghiseu cand iti pune numerele
 

Gambit

Veteran
Donator
Re: Pentru voi - castig garantat !

deebomcm a spus:
ok, tu cum faci sa le bagi ii dai biletele cum ar venii din ziua precedenta ? ca poate iti greseste aia la ghiseu cand iti pune numerele

Am scrise pe o foaie frumos de A4 toate numerele, deci e cam imposibil sa greseasca aia.
De obicei pun la super bet, e cu 1 leu varianta.

Dar dupa ce va pune biletele, uitativa pe ele cum trebuie, ca e posibil sa se si greseasca.

Cum spuneam la partida de azi sa castigat doar 12 lei, eu am stiut de la inceput ca nu trebuie sa pun, deoarece ieri picase 912 lei, pentru maine puteti pune lejer, cu putin noroc, ajungeti la o suma frumusica.
 

tanus

Veteran
Donator
Re: Pentru voi - castig garantat !

cum vine sistemul 4-5-6-7 si poti sami dai si mie toate cele 51 de variante de nr?! vreau sa pun si eu azi:-? ms
 

Gambit

Veteran
Donator
Re: Pentru voi - castig garantat !

tanus a spus:
cum vine sistemul 4-5-6-7 si poti sami dai si mie toate cele 51 de variante de nr?! vreau sa pun si eu azi:-? ms
Am sa postez astazi o poza cum am eu numerele pe o foaie A4 + un notepad in care gasiti toate numerele.

Sistemul 4-5-6-7 e simplu, tu doar pui numerele si scri mai jos undeva pe foaie sa zic, sistem 4-5-6-7, iar cea ca tasteaza acolo numerele, va sti cum sa ti le puna.

O sa iti iasa in asa fel incat o sa ai castigul urmator, asta calculand la miza de 1 ron.

4 numere - 4,30 ron
5 numere - 42 ron
6 numere - 280 ron
7 numere - 1,650 ron
 

valydin40

Donator
Re: Pentru voi - castig garantat !

am bagat si eu azi
5 6 7
5numere-61.07
6numere-366.43
7numere-1282.50

asa mam decis sa joc eu
multumim pentru pont sa vedem ce ese spor la $$$$$$$$
 
Sus