LUNO Wallet - Portofel bun pentru intrat in lumea cripto! (15€ Bonus)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

BankingFree

Învăţăcel
LUNO este un portofel destul de cunoscut (pe toate continentele) si este foarte ok in ceea ce priveste siguranta (eu il folosesc de aproape 3 ani).
LUNO este bun pentru un start in cripto deoarece este foarte usor de utilizat dar in primul rand pentru ca poate fi alimentat inca fara comision (instant prin card VISA sau via transfer bancar) deci nu exista vreo pierdere la primul depozit! (daca se face plata euro to euro - la lei to euro intervine doar conversia)
Inca de la lansare si inclusiv acum, dupa atata vreme, are o un bonus de bun venit in valoare de 15 Euro (se primeste in Bitcoin, atunci cand suma totala din depozite in LUNO ajunge la pragul de 250 Euro)
Asadar, cu ajutorul bonusului de 15 Euro se acopera practic orice comision de trading in portofel sau de retragere in alt portofel/exchange... pentru retragere externa este indicat sa schimbati mai intai BTC sau ETH in LTC sau BCH caci asa reduceti taxele de retragere la mai putin de 1 Euro!

Sistemul de bonusare functioneaza perfect si a fost verificat personal cu 4 prieteni, pentru a vedea cum decurge bonusarea.
Sistemul este automat asadar nu trebuie trimis nimic la suport pentru ca se aloca automat banii din bonus.
Daca doriti (si daca va place), aveti link-ul meu de inscriere aici: https://www.luno.com/invite/AG35TN
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus