Mă puteți ajuta ?

Xdmoney.club plătește? Cum cumpăr referali pe acest site?

  • Cum cumpăr referali

    Votes: 0 0,0%

  • Total voters
    3
Înscris
23 Feb 2018
Mesaje
3
Știți cumva siteuls xdmoney.club plătește ?
Eu lucrez pe acest site și vreau să cumpăr referăli insa nu știu cum sa fac .
Exista cineva care lucrează pe acest site ?
Mă poate ajuta cineva cu informații?
 
Înscris
23 Feb 2018
Mesaje
3
M-am săturat de câte site-uri am văzut care arată la fel ca ăsta. Fără a mai lungi vorba, NU vă pierdeți timpul pe asemenea site-uri!
Am vazvă și eu că sunt mai multe diteusi cu același format insa am auzit persoane care au reușit să casticâ din acestea altele nu sunt reușit .
A lucrat cineva pe acest site sau ceva similar ? Cum se cumpără referali și dacă a castigat cineva ?
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
@Ilinca Liliana bun venit pe clubptc :)
Fresh meat pentru ptcuri ? :)) haha glumeam :D
cumpararea de referali este un addon la scryptul unui website menit sa iti ia banii si sa iti dea niste botzi care vor da sau nu prea clickuri dar care pana la urma te vor duce in pierdere si te face sa mai bagi bani sa mai cumperi si sa speri ca iti vei recupera macar prima suma. Abia dupa ce pompezi destui bani si cand o sa vezi ca i-ai pierdut pe toti o sa realizezi ca banii nu cresc in copaci si ca nimeni nu poate sa iti dea profit din piatra seaca . Ca altfel nimeni nu mai facea nimic in lumea asta si toti ar fi calare pe internet sa cumpere referali si forumurile ar fi pline de metoda asta. Ce vezi tu ca se castiga bani adevarati cu referali cumparati nu este nimic altceva decat abureala de reclama ca sa te atraga .
Bine macar ca ai intrebat mai intai si nu bagai vreo 100$ in referal ca pe urma sa iti plangi in palme si sa mananci paine cu ceapa 1 luna de zile. Mai bine ca nu stii cum se cumpara referali , zau .:D
Asculta ce iti spun cei vechi ca sunt patiti. Cu munca ta sau cu imprumutatul in Romania ca sa bagi pe internet unde nu stii nu te joci , destul ca te fura guvernul din orice pozitie si iti rade in nas la televizor. E plin internetul de scamuri incat il aud pe Google cum geme prin monitorul calculatorului.
Ai calculator bunisor ? Scoate bani cu el :creeaza site si monetizeaza (daca nu ai bani de site atunci incepi cu fauceturi sau sa faci sondaje pe clixsense), invata sa modifici poze ca sa faci fotografii la nunti, deschide canal youtube de gatit , intra pe afiliere la altex sau alt magazin online daca nu le ai cu engleza , etc, sunt o gramada de metode mai slabute sau mai bune cu care o femeia poate castiga bani cinstiti online fara sa piarda investind in ptcuri sau hyipuri.
Bani fara munca online nu se pot castiga sau ocazie ca asta pica rar dar cu siguranta nu o sa fie din cumparat referali. Incepe cu clixsense sa faci sondaje.
 
Sus