Magazin online sucuri 100% naturale - www.sucaroma.ro

07cpu

Veteran
Donator
Buna ziua,

Sucurile 100% naturale aRoma sunt produse exclusiv din fructe proaspete, atent selecționate și sortate, nu au adaos de apă, suc concentrat, zahăr, îndulcitori, coloranți sau acidifianți. Procedeul de obținere este printr-o singura presare la rece a fructelor si legumelor.
In momentul de fata avem sucuri disponibile in ambalaj de 3L, 1L si 0,3L.
Compania noastra detine o livada de 17 ha de meri pe care o puteti vizualiza pe urmatorul link:

Sucurile se livreaza prin curier in orice localitate din Romania. Mai multe detalii gasiti pe www.sucaroma.ro

***Utilizatorii acestui forum care folosesc cuponul CLUBPTC primesc o reducere de 5% din valoarea produselor achizitionate.

Daca aveti neclaritati/nelamuriri va stau la dispozitie.
 

07cpu

Veteran
Donator
Daca e acelasi ca cel distribuit in Auchan, are un gust super.
Desi in Auchan e un pic mai ieftin ca pe site.
Este acelasi suc pe care il gasiti si in Auchan. Pe site pretul este este putin mai ridicat pentru ca avem costuri mari cu transportul prin curier si ambalarea produselor. (folie cu bule, cutie, oameni dedicati ambalatului, etc).
 

moobiy

Membru
Livada noastra in luna mai 2020:
Foarte frumos :) Imi poti spune ce soi de mere recomanzi pentru suc? Vreau sa imi fac o mica livada si pe urma sa imi fac un suc de ala bun. Cumpar mult suc intr-un an si am calculat ca ies mai ieftin daca imi fac propria mea "fabrica" de suc.
 

07cpu

Veteran
Donator
Pentru suc noi folosim Golden, Red Delicious, Jonaprince si Starkrimson. Avand in vedere faptul ca nu folosim adaosuri de zahar, si alte chimicale trebuie sa combini sortimentele de mere (mai dulci, mai acre) astfel incat sucul sa iasa gustos.
Cati litri de suc cumperi intr-un an ? Te intreb pentru ca nu stiu daca e rentabil sa faci o astfel de investitie pentru 200 litri de suc. Sa iti faci o idee, noi procesam intre 900 si 1.000 tone de mere anual.
 
Sus