Marul un fruct miraculos

stormhold

Veteran
Orice fruct e minune pentru sanatatea noastra, dar din pacate acuma nu stiu cat de "sanatoase" mai sunt acest fructe injectate cu tot felul de tampenii... Mananci un mar si iti dai seama ca nu are gust de mar, deloc... Frumos la exterior si atat... Merele din livada bunicii ... alea da :)
 

cosmin931

Veteran
Team Spirit
E bn mananc mere in fiecare zi ... dar vorba lui stormhold daca mai mananc mere dastea "injectate" cine stie in ce dau :)):p
 

alexe

Învăţăcel
e foarte bun,atata timp cat e crescut la tine in curte,cat despre cele din comert cred ca mai mult rau iti faci
 
Contrar a ce credeti merele mai urate sunt mai bune ,e merele alea frumoase si mari din magazine sunt injectate si acoperite cu pesticide , in timp ce alea mici si uratele sunt naturale si sanatoase.
 

Bond

Membru
deci eu propun ca sa mancam multe mere urate dar bune in interior, pt ca sa fim si noi la fel de frumosi si buni in exterior precum suntem in interior.
 

wiper

Team Spirit
andr3y3 a spus:
Ar trebuie sa fiu sanatos tun atunci :)) deoarece mananc mere aproape in fiecare zi :d
Depinde si ce mere mananci. Daca is de la piata sau de la tine din curte. Conteaza si asta.Merele mari din piete sunt toate injectate cu substante...
 

ganea89

Membru
Hmmm nu stiu daca ma credeti sau nu dar acum cativa ani mi se clatina un dinte iar dupa ce am mancat un mar nu se mai clatina deloc(dar nici nu a picat jos decat dupa o vreme destul de indelungata)
 

Roberta

Învăţăcel
Asa cum au spus si antevorbitorii mei, merele patate, cele care nu au aspect comercial, alea cu viermi ... sunt cele mai naturale. Din pacate nu suntem atrasi de felul in care arata si cumparam din alea injectate si tratate cu tot felul de chimicale. toti facem la fel.
Niciodata un mar din supermarket nu va avea aroma unuia din gradina bunicilor.
 
G

Guest

Marul este un fruct miraculos daca e natural si nu e injectat cu toate chimicalele.
 

NewWorld2000

Învăţăcel
Pacat ca pana si fructele, legumele au ajuns injectate.Sugestia mea ar fi sa mancati de la bunicii vostrii, cel mai sigur...
 
Sus