MaxBounty - Maxbounty.com

razvydanyel

Învăţăcel
Va salut ,ma numesc Razvan ! si sunt nou in lumea Marketingului afiliat ,am tot cautat pe internet cum se fac bani etc si etc , si am dat de MaxBounty un site foarte interesant cu foarte multe campanii nu doar sales ci si leap ( cel mai recomandat pentru mine )
Va faceti un cont dupa care trebuie sa completati cum veti fi contactati , eu am ales skype , in maxim 24 de ore veti primi un telefon din Canada de la un manager ,pe mine ma sunat ( nu va faceti griji daca stiti putina engleza 95% treceti interviul) interviul consta in cateva intrebari gen : ati mai lucrat in marketing afiliat ? pe ce domeniu vreti sa va axati ,maxim 5 intrebari simple dupa care veti fi aprobat in peste 95% din cazuri,repet si eu sunt nou in lumea asta dar daca exista cineva cu cunostiinte mai multe putem forma o echipa ,sunt campanii extrem de usoare cum ar fi : daca cineva din tara corespunzatoare se aboneaza la newsletter doar ca da submit si sau abonat primesti 1.70$, suna foarte usor,insa problema la mine este cu promovarea campaniei,nam idee la ce resurse in afara de retelele de socializare,youtube si free traffic website sa mai apelez.
Cam asa arata campaniile:
1.png
2.png


Eu am ajuns la suma ce arata in poza.
Daca aveti ideei cum am putea promova,pentru ca se fac bani frumosi si este foarte usor,doar cu Email Submit ! , sunt 100 de campanii in fiecare zi se adauga noi campanii,de recomandat este sa alegem campaniile intre 1$-10$,sau pentru mai multe detalii cautati pe youtube ca sunt si in romana tutoriale si informatii.

Acestea sunt campaniile pe care le-am ales :

3.png

La primele doua daca cineva descarca extensiile aleea veti primi 1.70$ si 2$ doar ca au fost descarcate,la unele campanii puteti face un target de 100 pe zi,la altele fara limita,cand ajuteti la 100$ puteti retrage prin payoneer
Daca sunteti interesati puteti sa va inregistrati aici : MaxBounty Affiliate Referral Program
 
Ultima editare de un moderator:

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Pentru a putea adăuga link de referral in topic, trebuie să ai minim 7 zile vechime în club si minim 50 de postări scrise pe forum.
 
Sus