MediaVenus - mediavenus.com

MediaVenus

Învăţăcel
Bună ziua !
Suntem MediaVenus - rețea de publicitate internațională.
Noi oferim:
-Cele mai mari venituri. Costul mediu CPC este 0,07 euro
-CTR mediu 0,5%
-Plăți stabile o dată pe săptămână
-Manager personal
-Configurarea widget-ului este confortabilă și funcțională
-Acceptăm site-uri cu orice subiect
Echipa noastră de suport receptivă este gata să vă ofere asistență la configurarea widget-ului și la instalarea codului pe site și de asemenea e gata să răspundă la orice intrebări referitoare la activitatea rețelei noastre.
Înregistrați-vă acum pe mediavenus.com
 

gogu20

Membru Banat
Pe viitor va recomand sa va extindeti modalitatile de plata. Spre exemplu eu nu pot utiliza serviciile dvs pentru ca nu puteti efectua plati prin PayPal, Cont Bancar sau Payoneer.
 

zerg052689

Învăţăcel
nu mai folositi mediavenus ca nici ei nu mai stiu de ce sterg unele site-uri ..uitati ce mesaj am primit eu :)))))) dupa care mi-a fost sters siteul am 15.000 pe zi, un site porno . trafic 100% organic google,bing,yahoo. top state care vine trafic US,TK,DE .

o pierdere de vreme cu mediavenus , plus ca nu contorizeaza toate click-urile , am avut si alte reclame de la alta companie si mi-a iesit pe o zi 2400 clickuri, pe mediavenus am avut maxim 167 clickuri contorizate ,au si ei metoda lor de a fura click-uri . E treaba voastra daca publicati reclame de la astia :)
 

MediaVenus

Învăţăcel
Nu blocam conturi / site-uri fara motiv intemeiat. Aceasta are loc doar in cazul incalcarii regulamentului. Webmasterii ce nu incalca regulile isi primesc plata in mod regulat.
 
Sus