MegaBitLoad - megabitload.com

giustone

Membru
MegaBitLoad,este o retea hibrida de tip PPD si PPI.
Link de inregistrare:http://megabitload.com/?refer=803
Cum se foloseste acesta retea:
Dupa ce v-ati inregistrat,adresa bitcoin o obtineti facand cont pe blockchain.info, uploadati un fisier.
Apoi da-ti la myfiles si o sa vede-ti ce a-ti uploadad,Da-ti get link si alegeti installer link.Copia-ti link-ul si il promovati pe youtube/blog sau cum va pricepeti cu cat mai multe installuri mai multi bani.
Daca vreti PPd,da-ti la myfiles get link si selectati download link (nu recomand)

Ce ma atras la acesta retea este ca plateste in Bitcoin si pot fi transferati in Paypal,skrill,okpay,cont bancar,wire transfer si pretul,pana in decembrie va creste considerabil (aici fiecare crede,ce vrea,ofer ajutor la exchange daca vreti)
La PPD ratele sunt astfel (PPD nu e cu survey,pur si simplu se descarca,fara survey),doar PPI e cel arhicunoscut de noi.

La PPI ratele sunt urmatoarele pe 10 instaluri(mariti cu CTRL+simultan+ pentru a mari si a se intelege,nu incapeau toate tarile altfel :)):

Ce e avantajos,e ca plata este instant la 7000 satoshi (0,02310$),Faceti 10euro azi ii scoateti,nu asteptati dupa banii vostri,ajung in 10 secunde.
Pentru cei ce nu stiu ce e bitcoin.Bitcoin e o moneda virtuala.Va face-ti cont aici:https://blockchain.info/ro (un fel de paypal,payza,payooner) si primiti o adresa de gen 1YWDYeBMutvEqJPu9W9pFoN2L7fCcf5s7 adresa asta o puneti cand va inregistrati si cand dati payout,adresa pusa de mine e un exemplu,voi da faceti cont si primiti adresa diferita:)
Pentru alte nelamuriri da-ti un PM sau reply.Banii din bitcoin(blockchain) ii puteti pune in paypal,skrill,okpay sau retrage in contul bancar, cand creste pretul la bitcoin sau asteptati alte oportunitati pe site-ul virwox.com.
Rezumat:Daca aveti nevoie de bani oricand puteti retrage,nu ca la celelalte PPI.
Folositi PPI,deoarece PPD nu e avantajos,nu e modul cu survey si pur si simplu descarca fisierul si rata e de 1000 pentru 7euro.Pe cand pe PPI e chiar mai profitabila decat alte PPI cu renume.Succes la facut bani.
 

giustone

Membru
Uite,dovada ce am facut eu cu un download din Romania:

Recomand sa folosesti PPI,eu nu ma pricep cu PPI ,eram bun cand foloseam unlisted faceam cam 18-20$ acuma nu mai fac nimic.:)
 

giustone

Membru
Nu mi se pare,este chiar mare,nu se completeaza survey pur si simplu se descarca.Cine vrea sa se apuce serios de treaba sa foloseasca PPI.Ofera 7 euro la 10 instaluri.
 

giustone

Membru
Am scris,ca banii din bitcoin ii poti pune in paypal prin site-ul virwox,dar ii poti pune direct in contul bancar din bitcoin :)
 
Sus