Merita ban popa?

Merita ban popa?

  • Da

    Votes: 5 62,5%
  • Nu

    Votes: 3 37,5%

  • Total voters
    8
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

citronada

Membru Banat
Se stie de teapa lui godda data pe clubptc, dar se pare ca si popa a fost complice.

Uitativa putin la castigul lui cristirg 3000 de minute consumate și a făcut 8 lire poza https://www.clubptc.net/attachments/cash4minutes-png.10792/
și la popa Uitativa cu 8000 de minute a făcut 250 lire https://s15.postimg.cc/vnzijd21n/bbbbb.jpg folosind aceeasi metoda care a fost vanduta de godda, popa a facut cu inspect elements ca sa-l ajute pe godda sa vanda ebook-ul cu teapa.

Deci popa a facut cu numere de uk care da 0,0025 si cu 8000 si ceva de minute a facut 250 lire ... si cristig cu 3000 de min si ceva doar 8 lire dand tot in uk pe alea de 0,0025 lire pe minut.

Oricum userii care au cumparat metoda si vor sa-si recupereze banii deoarece godda le-a dat garantie de 60 zile, mereu popa le vorbeste in numele lui godda sa mai astepte ca cica are treaba, bai omule cu p ca nu esti fata popa, nu-i ia mai mult de 5 minute sa le dea refund, eu mai dau o sansa lui godda sa nu-si piarda libertatea ca eu sunt in stare de orice.

Iauzi popa da poza asta sa vada si godda ca de maine incep procedurile si o sa fie cam nasol pentru voi 2 care ati dat teapa.
Termin limita pana maine la ora 20:00
 
Ultima editare:

cristirg

Membru
sa-i dam o sansa sa ne zica alta metoda prin care se castiga pe cash4minutes, in afara de digi optim nelimitat
 

icrazyboy

Veteran
Donator
Team Spirit
Nu merita ban...... pentru ca nu are nici o vina.... si metoda functioneaza asa ca
 

Mysql

Donator
Crezi ca decidem noi daca merita el ban ,a gresit girand pentru godda dar stafful decide in privinta dovezilor
 

citronada

Membru Banat
Nu merita ban...... pentru ca nu are nici o vina.... si metoda functioneaza asa ca
icrazyboy daca tu dadeai bani pe metoda te lua dracii :))) asa ca taci, ca metoda s-a vandut pe faptul ca godda a avut un tupeu de tepar si ajutat bineinteles de popa

Astia care nu ati cumparat metoda si ati luat-o gratis pentru ca a postat cineva care a cumparat-o nu veniti voi aici ca metoda merge, daca godda a luat ban pentru minciuni, trebuie sa ia si popa pentru ca amandoi nu au postat dovezile de plata aratand extrasele de cont sa se vada tranzactiile nu cu inspect elements.
Mai votati si aiurea, va bagati ca musca-n .... lapte asa sa zic fara jigniri.


Dar oricum topicul e degeaba si cred ca va fi iertata , plus icrazyboy ia arata si tu discutiile cu popa ca jigneai, stii ca la vorbe urata primesti ban permanent
 

Douglas

Veteran
Parerea mea este ca cei care au cumparat ebook-ul sa voteze daca godda si eventualii complici, daca sunt dovediti, sunt vinovati de inselatorie.
 

Popa58

Veteran
Intrucat sunt acuzata, ma apar:
1. Eu mereu am sustinut ca merge metoda, metoda presupune mecanismul in sine, pe ce suni - s-a confirmat ca merge, deci unde-s tepara? Eu am aratat cati bani am facut cu mecanismul metodei.
2. Ce proceduri incepi?
3. Nu am vorbit in numele lui godda direct, am incercat sa fiu impaciuitoare si sa ajut - greseala mea aici, mi-o asum. Am ajuns sa fiu injurata si din stanga si din dreapta pentru implicarea mea. Mi-am expus o parere, cand zici ca, cauti un om si acel om nu iti raspunde, se presupune ca are treaba, e logic...unde anume am vorbit eu strict in numele lui? Cand l-am intrebat ce e de facut carora nu v-a mers, aia nu se mai pune ca ajutor, nu? Doar ce nu va convine se contorizeaza.
4. Dupa o intamplare de ieri cu Valentin10, am ales sa nu mai fiu mesagera, fapt pentru care nu duc "plicul cu poza".
5. Iarta-ma, dar nu sunt datoare sa dovedesc nimanui cu extrase de cont si mai stiu eu ce, in calitate de cine/ce imi ceri tu asta mie? (P.S. deja i-am aratat unuia tranzactia bancara, unul care tot asa chiraia ca e fake - nu am de gand sa arat contul meu bancar la tot clubul)
6. Goddaa a luat ban ca nu a respectat regulamentul privind postarea unui produs spre vanzare, conform moderatorului.
7. Eu nu vand, nu am luat bani, nu are nimeni dreptul sa imi ceara sa imi vada contul bancar, sau ce alte aiureli visati unii. Aici nu e dictatura sa fiti voi sefii, ce considerati ca trebuie sa primiti urmatorul automat sa se execute. Deja aberati cu unele solicitari.
8. Sunt n postari pe internet privind C4M si alte site-uri, n dovezi de plata din Paypal si altele....nu cred sa isi fi pus vreodata cineva contul bancar la puricat ca asa a vrut X.
9. Inteleg ca va irita ca Goddaa a luat ban si probabil nu dati de el sa il calcati in picioare cum incercati sa faceti cu mine.
10. Seara buna :)
 

2Pac

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Cazul a fost inchis.

Dacă mai apar și alte neințelegeri, plângeri etc.
Luați legătura cu unul din membrii stafului.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus