Minds-Minds.com Rețeaua socială bazata pe blockchain de ethereum

milvas

Membru
Rețeaua socială și comunitătea Minds vă vor răsplăti cu ethereum pentru contribuția la rețeaua lor.

Înființată în 2011 Minds este o rețea dedicată exprimării libere și vă va răsplăti cu cryptocurrency pentru contribuția la rețeaua lor.

Cum să câștigi in reteau Minds

Minds recompensează utilizatorii pentru contribuția la rețea. În fiecare zi, se măsoară contribuțiile unui utilizator , iar câștigurile sunt determinate în raport cu întreaga comunitate, care determină ce cantitate de Pool Daily va primi utilizatorul.

Cum își plătește Minds utilizatorii?

Minds folosește un sistem de finanțare a mulțimii peer-to-peer numit Wire. Utilizatorii pot conecta alte canale pentru a vă abona la conținutul lor Minds.

Funcția de căutare pe Minds este ușor de utilizat. Rezultatele căutării sunt livrate rapid. Un bonus suplimentar este posibilitatea de a căuta prin hashtag-uri pe bara laterală din stânga.

Caracteristici cool
Newsfeed - un loc pentru a obține informații de la oameni, grupuri și canale pe care le urmați

Caracteristică blog
Minds are o interfață de blog foarte robustă și ușor de utilizat. O listă hashtag derulantă, capacitatea de a crea sugestii de audiență („E” pentru toată lumea sau posibilitatea de a desemna postarea pe blog de conținut matur) și opțiunea de a adăuga metadate un instrument puternic pentru cei care aleg să folosească aceasta.

Confidențialitatea pe Minds

Politica de confidențialitate a utilizatorilor Minds au dreptul și sunt încurajați să fie anonimi. Anumite caracteristici ale serviciilor pot solicita să trimiteți informații

Înscrieți-vă pentru a vă crea contul gratuit Minds să câștigați tokeni .
https://www.minds.com/register?referrer=dailybitcoin
Multa bafta
 
Ultima editare:
Sus