Mini-hyip!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Cristal

Veteran
Donator
salut ma intereseaza si pe mine sa vin cu 8$ prin paypal daca mai este valabil . Avand in vedere ca la inceput de februarie se inchide proiectul mai sunt fix 2 luni de zile timp in care as putea si prelungi ce iese de la prima sarja adica sa nu retrag nimic dupa prima luna ca sa nu platim comisioane de pomana pentru plimbat banii. ;))
As vrea sa stiu daca trimitand 8 $ si lasandu-i la tine cu ce spui de 0.5% si cu pauze de sarbatori, pauze de masa si ce mai trebuie ;)) , daca la scadenta o sa iasa ceva pe plus incat sa se fi acoperit comisioanele paypal, adica sa nu ma trezesc pe minus (ca inteleg ca ii trimiti la urma tot in paypal in usd ?). Da-mi te rog un pm despre cum si unde trimit banii daca esti interesat si vrei . Multumesc.

Edit : vroiam sa fac cu 10$ dar am redus la 8$ deoarece mi-am adus aminte ca in decembrie o sa am un task de facut pe BMF si o sa imi trebuiasca 2,50$.
Mai mult de 8 $ disponibili in paypal nu am, dar am in bitcoin dar am inteles ca nu te complici cu bitcoin la proiect ceea ce e mai bine.
BTC e si volatil, dimineata era 4300 acum este 4027.
Edit 2: cred ca pana la urma trimit 10$ deoarece calculele tale au sume rotunde si asta imi place. Vad eu cum fac cu baiatul ala cu taskul, stiu ca odata chiar a spus ca ma imprumuta ca sa fac taskul deci o sa apelez la el.
 
Ultima editare:

Claudiuu

Membru
Salut! Ma bucur ca esti interesat. Chiar daca acum la spartul targului :D
Prin niste calcule rapide, daca vei trimite azi, acei 10$ vei avea dupa 30 zile un profit de 1,25$
Daca imi vei trimite duminica (pentru ca weekendul oricum nu se ponteaza dar pierzi din zilele calendaristice), vei avea un profit dupa 30 zile de 1,35$.
Daca vei prelungi acei 11.35$ pe inca o luna, vei avea pe 31 ianuarie 2019 suma de 13,50$ in total.
Iese deci de o bere :D.
Ce comisioane va lua Paypal, le achit eu.
La data scadenta, trimit eu fix in ziua aia suma finala, fara vreo cerere. Numai sa fiu anuntat ca ii vei prelungi. Ca altfel voi trimite dupa 30 zile suma cuvenita la momentul respectiv.
Pacat ca nu s-a profitat mai din timp... si cu zile mai multe de 1%...
Iti las si mesaj privat cu adresa. Apoi te hotarasti, in functie de cifrele prezentate mai sus :). Pentru mine nu e problema...
 
U

Utilizaror 16524

Claudiu,doresc prelungirea depozitului care va ajunge la scadenta in curand,iti spun de acum sa nu uit cumva si sa imi trimiti banii. :x
 

Claudiuu

Membru
La inceput am mai spus unor investitori, care au ajuns la scadenta, sa posteze si o dovada de primire a platii pe forum.
Apoi am decis sa nu rog pe nimeni... Daca ii lasa inima, posteaza. Daca nu, nu.
Au fost postari cu dovada din proprie initiativa dar si nepostari de dovada, tot din proprie initiativa...
 

Cristal

Veteran
Donator
o sa am si eu nevoie de indrumare cum se face prelungirea dar pana atunci mai e ca abia pe 2 dec am trimis.
Noroc ca internetul nu functioneaza dupa programul romanesc de sarbatori ca altfel era de jale in toata lumea . :))
 
Ma bucur ca au mai aparut si dovezi de plata.

A venit mosul la tine :D
Si eu iti multumesc! Cu siguranta ca sunt interesat de colaborare. Sa vedem in ce :D. Si ce ajutor/contributie as putea si eu sa aduc.
Doamne ajuta!
Am multe proiecte in desfasurare si am nevoie de parteneri consecventi si care isi doresc sa realizeze lucruri bune atat pentru ei cat si pentru cei din jur. Primul proiect care mi-a venit acum in cap ar fi un site de exchange procesoare de plata. Am vazut printre randuri ca ai ceva procesoare de plata. Am site tot facut insa nu i-am dat drumul din lipsa de procesoare de plata. Daca esti interesat facem parte 50%-50% toate investitiile le fac eu inclusiv taxele. Astept raspuns daca esti interesat.
 

Douglas

Membru
Depozit incheiat cu succes si la mine

Buna ziua! Depozitul dvs. cu numarul de identificare 2, scadent astazi 08.12.2018, tocmai a fost a incheiat cu succes. Va reamintim ca ati trimis pe data de 08.11.2018 suma de 50.00$ prin Paypal. Fondurile cuvenite acestui depozit (adica 60.50$) au fost trimise catre contul dvs. de Paypal.

Va multumim pentru incredere!
 

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
@Claudiuu Acest sistem nu poate fi considerat un HYIP. Nu are în spate site/firmă etc.
De asemenea, ce garanții poți oferi că nu fugi cu banii?
În plus, nu știm cum se generează profitul și cât de stabil este pe termen mediu-lung.
Dacă nu avem răspuns la cele de mai sus, topicul se închide și banii se returnează investitorilor (dacă doresc, pot continua, pe riscul lor, în privat).
 

Claudiuu

Membru
@Claudiuu Acest sistem nu poate fi considerat un HYIP. Nu are în spate site/firmă etc.
De asemenea, ce garanții poți oferi că nu fugi cu banii?
În plus, nu știm cum se generează profitul și cât de stabil este pe termen mediu-lung.
Dacă nu avem răspuns la cele de mai sus, topicul se închide și banii se returnează investitorilor (dacă doresc, pot continua, pe riscul lor, în privat).
Abia acum se constata aceste lucruri ? :D. E doar o constatare personala tarzie ?
Pai scrie mare in primul post ca nu se ofera garantie si ca presupune risc. Nu e obligat nimeni sa investeasca. Oamenii sunt liberi si pot pune si pe foc banii lor daca doresc.
Daca un fumator vede pe pachetul de tigari ca fumatul dauneaza potentei sau ca plamanul va face cancer etc., el tot va cumpara tigari si va fuma.
Asa si in cazul asta. Degeaba scriam eu ca fac inmultesc banii prin fel si fel de metode doar ca sa sune bine. Eu mai mult am pus bani din buzunar oricum.
A fost vreo plangere pana acum ? S-a intarziat vreo zi fata de data scadentei ?
Pana acum s-au depus 767$ si 612 lei. Daca as fi vrut, eram plecat de mult timp cu banii. Dar nu imi bat joc de proiect. E o responsabilitate totusi.
Am precizat in primul post de ce nu am deschis vreun site. Prefer sa tin eu evidenta offline, prin formule de calcul, baza de date etc. Nu am incredere in scripturile care misuna pe internet. Si ar fi fost deci o investitie inutila...
Ai precizat ca topicul se va inchide si ca banii vor fi returnati investitorilor. Dar cine returneaza acei bani ? Ca nu are nimeni acces la conturile mele. Deci tot eu voi returna si ma voi tine de cuvant, asa cum am facut pana acum.
Proiectul oricum va deveni inactiv dupa data de 3 februarie. Dupa aceasta data nu se mai primesc depozite. Si oricum, lumea nu s-a imbulzit sa o faca. Si pana la urma, e mai bine asa. Decat sa dau apoi de banuit ca nu platesc etc.
Asa ca, fie nu mai asteptati inca 2 luni, pana se inchide proiectul, fie ca inchideti topicul acum, putin conteaza. E forumul vostru, e normal sa faceti regulile dupa bunul plac. Din cauza asta am cerut investitorilor si o adresa de email de contact. Pentru a fi precaut in caz de i se nazare cuiva sa inchida topicul si eu sa nu mai pot lua legatura cu investitorii.
Plec la munca acus. Mai scriu de acolo, in caz de sunt nelamuriri.

PS: Pe mine unul ma bucura daca acest proiect nu e considerat hyip. Hyip-urile oricum sunt la limita dintre legal si ilegal.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus