MN Shop - Program de afiliere

Hyuga

Veteran
Salutare,

De curand a fost redeschis programul de afiliere al site-ului www.MN-Shop.com
Pentru necunoscatori, inca din 2012 pana in prezent, pe acest site sunt vandute diferite script-uri web. Prin programul de afiliere puteti castiga 5% pentru fiecare vanzare pe care voi o aduceti cu ajutorul link-urilor voastre de afiliati. Tot ce aveti de facut este sa va inregistrati si sa incepeti promovarea produselor cu ajutorul link-urilor voastre. Plata se face la minim $50, la inceputul fiecarei luni (in general intre 1 si 7 a fiecarei luni), prin transfer bancar sau Payeer. La cerere, comisionul castigat ca afiliat poate fi transformat in sold ce poate fi folosit la cumpararea produselor de pe site.

Pentru a va inscrie in programul de afiliere, vizitati aceasta pagina: https://mn-shop.com/affiliate/login
 

SNYPERUL

Veteran
Dap sunt printre primi cumparatori al PES Pro ;) de aici din Ptc mai merge daca il folosesc :) ?
10/12/2013 lol ce repede a trecut timpul :))
 

Hyuga

Veteran
Licenta e inca activa, doar ca ti-au expirat actualizarile (nu mai poti descarca script-ul). Uneori si pe mine ma surprinde cat de repede trece timpul :)
 

Hyuga

Veteran
Nu ar fi fair play fata de toti ceilalti care sunt nevoiti sa plateasca dupa ce le expira perioada de actualizari. Totusi, iti pot da un cupon de reducere de 50% (fiind un client vechi). Anunta-ma daca esti interesat sa iti trimit cuponul prin PM :)
 

SNYPERUL

Veteran
Am platit deja 127 parca pe el fara sal folosesc :)) , acum sa mai dau iar 50% .... ( nul am deloc de aia am zis poate mil dai sal am acolo cum ziceai ca nu mai are link de download :p ) Si altii de pe aici nu cred ca mai sunt din cei care lau luat :)) si il folosesc ..
 

Hyuga

Veteran
Mai sunt de pe aici care l-au cumparat si il folosesc, doar ca multi dintre ei nu mai activeaza pe forum :)
50% din $99, ar fi $49.5.
 

Hyuga

Veteran
Salutare,

Programul de afiliere a fost actualizat si au fost aduse ceva imbunatatiri. Comisionul este tot 5%, dar acum puteti solicita plata in momentul in care atingeti pragul de $50, fara a fi nevoie sa mai asteptati pana la sfarsitul lunii. Retragerile se pot face prin Payeer, Bitcoin, Transfer Bancar sau credit pe magazin.
 
Sus