Monese - Monese.com [15 €/‎£ - cadou de bun venit]

daniel466

Învăţăcel
Pentru cei care doresc și un card la Revolut (unul dintre cele mai bune carduri existente pe piață in momentul de față), las link aici - Revolut
 

2Pac

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Monese ofera 15.
Revolut deocamdata doar respect:)) insa mi se pare de departe cel mai bun card posibil la capitolul avantaje, poate chiar cel mai bun, iar aplicatia e fenomenala!
Mă refer că tu primești 15 Euro pentru fiecare referal, frumos ar fi să dai back 30-40% dacă vrei să-ți atragi "clienți".
 

CM7YRE

Membru
Salut. Cum "sta" treaba? Cand primesti/primesc cei 15€/‎£ (de la ei; mai bine zis, cand i-ai primit tu)? Dupa ce pui codul de refferal, si ti-i arata in "pending", sau dupa ce iti faci contul, trebuie sa faci top-up, sau top-up-ul nu se considera ca fiind o tranzactie; trebuie sa mai si platesti cu el si dupa iti apar? Tu cum ai facut, cum ti-au aparut?
 

daniel466

Învăţăcel
Se considera tranzactie o operațiune făcută cu cardul primit, adică :
1. plătești la un magazin un pachet de gume etc.
2. pe net donezi 1 euro cuiva sau cumperi ce dorești etc.
2. scoți bani de la bancomat.
Toate implica un top-up inițial sau un transfer de la un prieten sau alta persoana!

După aceasta condiție minimă, in următoarele 24 de ore o sa primesti cei 15 EUR bonus de la ei pe care deasemenea poți sa-i cheltuiești cum dorești.

Cei recomandați apar in pending doar ca număr nu și cu nume, deci nu ai de unde sa stii cine a făcut cont sau cine a făcut acea tranzacția.
 

daniel466

Învăţăcel
Revin cu un update pentru cei care aveti Revolut si primiti bani in Monese prin transfer ca sa nu va duceti la magazin sa faceti tranzactia, va puteti foarte simplu crea un link de plata din Revolut de 1EUR sau cat e suma minima si apoi sa va platiti singuri cu cardul Monese. Se considera deasemenea ca tranzatie!
 
Sus