My6clix - My6clix.com [SCAM]

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
#64
Merge foarte greu siteul. Mie imi da eroare la aproape orice link din site. Si view ads, si forum si rented referrals si altele.
Si e posibil sa devina scam. A zis ca deschide un alt site pe 25 septembrie, a tot facut promotii uriase de pana la 50% reducere la refi si upgrade, average a scazut ca nu mai poti face profit.


Trimite-le support ticket si spun-le ca nu ti se contorizeaza toate clickurile de la referali daca observi ca aproape toti dau clic si nu castigi la fel ca inainte.
 
#65
As vrea sa stiu cat se castiga per clic de referral ca inca nu m-am lamurit. Stie cineva? N-as vrea sa le trimit support ticket.
 
#66
@crinna ca standard 0.0025$, cu upgrade 0.005$
Daca te gandesti sa investesti , eu as zice ca e cam riscant. A tot avut probleme siteul, nu prea se mai castiga din referali inchiriati (de 2 zile se pare ca se castiga iar normal) si a deschis un al 2lea site, ceea ce ar insemna ca are probleme cu banii.
 
#67
incearca sa iti faci cont si pe real ptc care este tot al lor. Ofera pentru primii 12000 golden pentru o luna ceea ce inseamna ca daca inchiriezi referali vei castiga 100% de la clickurile lor . Ca membru standard pe my6clix primesti 50% din clickurile reffilor.
 
#68
@robertr473 Acel golden de 10$ nu prea te ajuta. Dimpotriva, daca doar inchiriezi referali platesti mai mult. De ce? Ca membru standard 100 referali costa 13$ sa inchiriezi. Daca adaugi si costul golden de 10$ = $23. Dar pentru ca iti da "gratis" acel golden platesti $25 pentru 100 referali.
 

Wolf

Membru Banat
Veteran
Donator
#70
Am impresia ca voi nu cititi ce m-am chinuit eu sa scriu acum ceva timp :)

Pentru un bun profit,inchiriati 100 refferenti ca membru standard,extindetii refii pe 90+ zile (o sa pice tot la pretu de 13 centi+ discountu),dupa ce sunteti siguri ca ati extins pe un timp cat mai lung,faceti upgrade la golden,in felul acesta veti avea 100 refi inchiriati pe un termen mai lung si veti castiga de pe urma lor ca un membru golden ;)
 
#71
Multumim de sfat Wolf .2 intrebari, :)

dupa ce am inchiriat cei 100 referali, trebuie sa astept 30 zile si apoi sa extind la 90 sau se poate extinde de la inceput?

Autopay ce este mai exact, e recomandat sa fie activ sau nu?

mersi :)
 

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
#74
@CristiTCM Du-te la <rented referrals>, selectează referralii pe care vrei să-i prelungești dând click în căsuța goală din dreapta, apoi în josul paginii la <What do you want to do with the selected referrals?> alegi <I want to keep them for 90 more days>, îți scrie cu verde cât costă (dacă ai bani în purchase balance) și dai <Do it> și gata.
 
#75
A retras cineva bani dupa 29.09.2015 de la acest site? Eu am banii in pending si nici nu raspund la support ticket. Daca e off topic imi pare rau , dar la in club nu mi-a aparut nimic in cautare.
 
#79
Eu am trimis si ieri si astazi de dimineata , dar nu mi-au raspuns.Si plata mea e tot in pending. Nu as vrea sa ii agasez cu mesaje si sa-mi inchida contul.
 
#80
daca ai retras pe 29 ai putina rabdare inainte sa bombardezi adminul cu tickete pt ca termenul de plata este de 7 zile, dupa aceste 7 zile daca nu iti primesti banii poti sa trimiti ticket.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus