myprofitland-myprofitland.com

Veteran
Înscris
25 Mai 2017
Mesaje
1.057
Pentru un posibil jucator nou...de ce s-au banat jucatori care detineau mai multe firme...nu acesta este scopul jocului? Sau, daca se ajunge sa se retraga o anumita suma consecutiv unei investitii, jucatorul e banat?
 
Team Spirit
Înscris
3 Oct 2016
Mesaje
221
am gasit o statistica si nu arata deloc rau
"myprofitland.com receives about 1,600 unique visitors and 24,000 (15.00 per visitor) page views per day which should earn about $62.00/day from advertising revenue. Estimated site value is $28,274.24. According to Alexa Traffic Rank myprofitland.com is ranked number 154,741 in the world and 0.00032% of global Internet users visit it. Site is hosted in San Francisco, CA, 94107, United States and links to network IP address 104.18.55.218"

Unde ai vazut tu valoarea site-ului pentru perioada respective?
 
Veteran
Înscris
3 Aug 2016
Mesaje
504
Am revenit dupa o lunga pauza de clubptc si va anunt ca Austria nu a cazut, a fost enorm de greu dupa banarea luí Doubled si a luí Alexandu777 care detineau un numar foarte mare de firme si case dar am reusit sa stabilizam bugetul si sa reconstruim tara, intre timp sau intamplat multe jocul a avansat deja enorm de mult, sunt zile in care se retrag si peste 1000 de euro si nu trece o zi fara sa se faca plati, eu am ramas tot cu Austria si vin sa va cer un pic de ajutor celor care doresc sa investeasca in cateva firme in Austria, struguri +vie la lícitatie pret negocialbil si Mai am disponibil stone firma care nu exista in Austria, coal la fel la lícitatie pret negociabil, plus sand, windows, house toate intrun pachet la 40%din valoarea reala,contactati in privat, pe joc sau aici cei interesati, de asemeni va astept in Austria pe toti, multumesc.
Bonus work de 9 gold dar doar 25 workers din 26 activi in Austria. Cred ca ar prinde bine si ceva forta de munca, sunt prea multe joburi si cu mai multi workers cred ca ar urca mai bine si economia tarii. Sunt 46 companii si multe trase pe dreapta din lipsa de workers.Alte tari se plang ca au prea putine joburi si prea multi workers =)) . Mai stau pe sua o perioada ca i-am promis unui prieten sa il ajut cu cateva chestii, dar ma mut si eu pe Austria in scurt timp. In sua greu prinzi un job, sunt prea multi jucatori activi si prea putine locuri de munca.
 
Team Spirit
Înscris
11 Mai 2012
Mesaje
199
Intre timp jocul a progresat foarte mult sunt foarte multe oportunitati de a face bani din acest joc chiar daca nu ai investit sau nu investesti niciodata,munca zilnica(recomand Austria salarii foarte mari si bonus de munca stabil si printre cele mai mari din joc),razboaie(preferatele mele probabil de unde am facut si cei mai multi bani ) invita referali ,completeaza ofertele (Completed: 1,600,094 OffersTotal Paid: 30,536.96 Euro aici daca te clasezi in top 3 primesti si din partea jocului un bonus de 10-30-50 euro) investeste(nu este neaparata nevoie poti catiga bani si sa ii folosesti la deschiderea de companii) ,deschideti o companie sau mai multe sau cumpara una sau mai multe la licitatie,cumpara actiuni la joc si la fiecare 2 saptamani primesti dividente...jocul arata foarte bine si zilnic se fac retrageri si depuneri in joc ,respecta regulile jocului sau risti sa fii banat(a se citi documentation)...sunt oameni de castiga lunar sute de euro din acest joc uni intradevar au si investit foarte multi bani dar sunt jucatori care au reinvestit castigul in diferite activitati iar acuma au un castig asigurat ,incercati-l si nu veti regreta.Bonus pt cei de se inscriu pe linkul meu si reincarca contul cu euro le dau inapoi 50% din comisionul primit de mine, iar luptatorilor inscrisi pe linkul meu le dau 50% din bonusul de luptator de il primesc de la ei ...va astept la inscrieri!
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
16 Mar 2013
Mesaje
767
Aveam un cont, insa nu mai merge. Am facut altul, dar nu primesc e-mailul pentru activare, de ce ? :)

User DanielTR, astept cateva informatii in privat si daca consider ca e profitabil investesc
 
Ultima editare de un moderator:
Team Spirit
Înscris
11 Mai 2012
Mesaje
199
nu se activeaza de pe email ci de pe telefon,in pasrtea stanga cand dupa ce te logezi apare numele tau dai click pe numele tau apoi sub poza daca ai puso daca nu in dreptul numelui tau apare un "x" de culoare rosie dai pe el si acolo iti apar urmatorii pasi pt confirmarea contului,din cate stiu iti da 1 sau doua telefoane la care trebuie sa suni(la unul dintre ele) nu te taxeaza nimic dar trebuie sa ai credit pe telefon sau minute ,se inchide automat si se activeaza contul ,daca problema persista trimite un email in engleza acesand acest lick https://myprofitland.com/contact.php
 
Membru
Înscris
10 Mar 2020
Mesaje
109
Acum cu coronavirus, ati sesizat ceva schimbari pe piata de munca sau in plati? Se anunta modificari sau limitari?
 
Team Spirit
Înscris
11 Mai 2012
Mesaje
199
Acum cu coronavirus, ati sesizat ceva schimbari pe piata de munca sau in plati? Se anunta modificari sau limitari?
Nu am observat nimic deosebit si nici nu s-a anuntat nimic deosebit retragerile si depunerile le fac reselerii si ai de unde sa alegi ,se fac retrageri si depuneri zilnic iar timpul este maxim 24 de ore la retragere ,la depunere depinde de reseler poate sa fie 1 minut sau maxim 2-3 ore,mai ales ca avem reseleri romani se pot face retrageri si depuneri in/din contul bancar direct sau paypal ,skrill,crypto,revolut,etc de la 1 euro in sus la depuneri iar la retrageri de la 20euro in sus.
 
Membru
Înscris
16 Mai 2020
Mesaje
5
@ti33k
Cine mai conduce Austria , tot un roman?
Am jucat la inceput cand s a deschis jocul, era prim ministru pe austria lorrety, stiu ca bagase cateva mii de euro in joc.
 
Team Spirit
Înscris
11 Mai 2012
Mesaje
199
Austria e condusa tot de mine dar prin ajutorul unor prieteni care au ramas acolo,eu am plecat sa lupt in razboaie prin Kosovo pt ca Austria in acest moment nu mai participa in razboaie,Lorrety nu mai joaca si.a facut propriul joc apoi nea lasat amanet pe toti .Planuiesc sa deschid cu niste prieteni o tara privata pe un sistem asemanator cum a fost deschisa Austria numa ca de data asta nu ne mai poate strica jocul nimeni(doar adminu daca mai baneaza pe careva pt clone dar putem detine in continuare controlul chiar si asa) dar voi alege numa fighteri adevarati sa participam la proiect...minim 100 de euro de jucator maxim 15 fighteri toti cu firme deschise pe private country.
 
Membru
Înscris
8 Dec 2020
Mesaje
6
Inscris ( DanielDNY ) . Sunt curios care e treaba cu el , pentru ca eu am scos sute de dolari din Anno , MarketGlory si Virtconomics :)
Anno cum il gasesc ? Virtconomic vad ca numai au site-ul activ, domeniul este de vanzare ...
Vreun joc de strategie militara cu plata in bani reali gasesc oare ?
 
Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
15 Noi 2013
Mesaje
3.183
M-amapucat si eu astazi de el sa ma joc , nu pentru bani . Am vazut pe alte comunitati din alta tara , jocul inca plateste si lume activa prin acele parti .De plictiseala la un mod pasiv ,merge nu? :)

Pentru incepatori , am tradus cu translator din alte parti .

La fel ca predecesorii săi, puteți câștiga bani în mai multe moduri pe care le voi enumera mai jos.
1) MUNCĂ: poți lucra 2 schimburi zilnic, dacă ai energie peste 55% poți lucra și al treilea schimb în 24 de ore solare.
2) RĂZBOI: poți să-ți aperi națiunea împotriva altora și să câștigi medalii care pot fi revândute în schimbul aurului, UNA DINTRE CELE MAI BUNE METODE DE CÂȘTIGĂ!
3) POLITICĂ: poți aplica pentru a face parte din echipa guvernamentală a unei țări sau poți să-ți deschizi propria țară privată unde poți fi monarh absolut și poți decide soarta a tot/persoanei care face parte din națiunea ta privată.
4) ANTREPRENOR: poți fi antreprenor și poți crea, sau cumpăra deja începute, companii care produc bunuri esențiale pentru ceilalți jucători din joc. Stabilirea de locuri de muncă, salarii și multe altele.
5) ACȚIUNI: puteți cumpăra acțiuni de joc și este metoda pe care o prefer absolut, câștigați într-un mod absolut pasiv prin dividendele care sunt alocate datorită FONDULUI DE PARTENER, care este completat datorită taxelor de joc și a 1 și 15 din fiecare lună este împărțit în funcție de acțiunile deținute de fiecare jucător. În plus, dacă ești un expert financiar, poți beneficia enorm și de fluctuațiile prețurilor.
6) ALTE METODE DE CÂȘTIG: există și alte metode nu mai puțin importante de descoperit în joc, cum ar fi a deveni reseller, a câștiga prin sistemul de recomandare etc.
Referință: în funcție de nivelul dvs. de energie.
Investiție: investiția nu este obligatorie, iar pe viitor poți retrage chiar și fără să fi investit vreodată, singurul lucru important este să verifici contul gratuit.
la 20€.. puteți folosi metodele dorite de comun acord cu revânzătorii (taxă de retragere de 20%)
 
Ultima editare:
Veteran
Înscris
25 Mai 2017
Mesaje
1.057
Am cont de cativa ani, mai mult de a da la firma aceea de apa si a o vinde nu fac...am 6 euro stransi din asta, dar stau rau cu nivelul de energie de cateva luni astfel ca nu prind sa muncesc deloc.

M-ar interesa partea de cumparat actiuni pe joc, ma poti indruma te rog de unde?

Interesul meu e sa ajung sa retrag bani.
 
Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
15 Noi 2013
Mesaje
3.183
eu sunt incepator ,mai rau ca tine :)) eu joc de fun

1697049007875.png
 
Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
15 Noi 2013
Mesaje
3.183
Am cont de cativa ani, mai mult de a da la firma aceea de apa si a o vinde nu fac...am 6 euro stransi din asta, dar stau rau cu nivelul de energie de cateva luni astfel ca nu prind sa muncesc deloc.

M-ar interesa partea de cumparat actiuni pe joc, ma poti indruma te rog de unde?

Interesul meu e sa ajung sa retrag bani.
primul pas care trebuie sa il faci este sa te muti in alta tara ....stai intr-o tara unde este de munca...si eu am facut la fel , jocul ma bagat la inceput intr-o tara unde nu era de munca, asa ca m-am mutat in alta tara . te uiti la ranking si alegi ce crezi ca este ok pentru tine.mereu sa muncesti ,minimul ce trebuie facut... astazi am cumparat si eu 1 primul gold....1697282069636.png
la 3 zile in germania primesti atat bonus,decat nimic...dar sunt sigur , in alte tari este si mai ok ca in Germania
1697282104114.png

1697281972030.png
 
Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
15 Noi 2013
Mesaje
3.183
Am cont de cativa ani, mai mult de a da la firma aceea de apa si a o vinde nu fac...am 6 euro stransi din asta, dar stau rau cu nivelul de energie de cateva luni astfel ca nu prind sa muncesc deloc.

M-ar interesa partea de cumparat actiuni pe joc, ma poti indruma te rog de unde?

Interesul meu e sa ajung sa retrag bani.
salut, te ai mutat in alta tara ? eu tot cu firma gratis ,am inceput, vand apa , la 2 zile, cate un gold, ca sa facem euro ai nevoie deocamdata de circa 72 gold pt 1 euro ...asadar este enorm de greu sa ajungi la minim 20 de euro =))) din acest motiv joc de placere .1697896296109.png
 
Sus