Namecheap - domeniu/gazduire

Mr.Marius

Membru
Salut,

Decat sa tot deschidem topicuri pentru fiecare problema marunta sau voucher/cupon, ar fi bine sa avem un topic generalist in care discutam despre Namecheap.

Site: www.namecheap.com

Eu am inceput sa interactionez cu Namecheap de luna trecuta, cand mi-am cumparat un domeniu .com la un pret foarte mic, de fapt la cel mai mic pret pe care l-am gasit - $9.06 pe 1 an (cu WhoisGuard gratuit pentru 1 an).

Plata am facut-o prin Paypal.
namecheapdomeniu.png


Neavand timp de site, am cam amanat sa cumpar si hosting, insa vazand ca Namecheap accepta plati prin Bitcoin ...iar eu avand ceva fonduri acolo, n-am mai stat pe ganduri si l-am luat de la ei.
namecheapbit.pngHosting pe 1 an de zile cu SSL inclus = $11.87.
namecheaphosting.png

Locatia server in SUA, nu UK, insa pentru un site "usor" care nu are mult continut, e mai mult decat ok.


Cu alte cuvinte, $20.93 (vreo 81 lei)/1 an pentru domeniu .com, whoisguard, gazduire si ssl. Mai exact, 6.75 lei/luna. :)

Planul de hosting este cel Value , care-ti permite gazduirea a 3 site-uri, banda nelimitata (atat timp cand respecti politica lor) si 20 GB spatiu SSD-Accelerated Disk.'

Fiind client nou, nu prea am de ce sa ma plang.
  • Am obtinut cel mai mic pret pentru hosting si domeniu.
  • Am putut plati prin Paypal si Bitcoin.
  • Am putut vorbi cu un operator imediat prin Live Chat (nu gaseam sa configurez nameserver-ul).

Ramane de vazut cum se vor comporta de acum inainte, insa cred ca nu vor fi probleme mari avand in vedere ca namecheap e un brand foarte popular si cu traditie.


Luna asta sarbatoresc 17 ani de la lansare, asa ca vin cu fel si fel de promotii, dintre care mai sunt active urmatoarele coduri:

BUYANDSAVE - 40% reducere pentru VPS si Reseller hosting
5UPERFALL - $5 reducere la pachetul Ultimate hosting
OCTOBERHOST - $15 reducere la Professional hosting
HARMONY - 10% reducere la toate domeniile noi/transferurile .com .net .org si .biz.Daca n-aveti cont, puteti sa va deschideti dand click aici.
Codurile mentionate mai sus se introduc dupa ce ati selectat si adaugat in cos produsele pe care vreti sa le cumparati (o sa va apara un loc liber pentru cod).


A mai folosit sau foloseste cineva acest provider? :)
 
Sus